Харесвата ли сегашните награди 100+ поста?

Всъщност щo не вземеш за награда да ми пратиш някакви пари, щото фалирах и ако не ако не изкопа някакви пари от интернет ще трябва да ходя в едно смотано село да градя кариера като общ работник :[
 
@DeyanMarkovski - трабва да го измислим как да стане това, не се притесняваи всички олеми бизнесмени поне веднъж в живота си са били на ръба на фалита...


@Tsanko - 30ГБ неадулт сащ
 
Ох, фалшива тревога, не съм фалирал, просто от оная фирма в която работя ми бяха казали, че съм си загубил работата, а се оказа че са се объркали, продължавам да работя там, така че няма да ставам общ работник, ффффиу!
 
Blinky каза:
Смей да станеш общ работник с тези знания, които имаш! :lol: Все ще си изкарваш по една заплата тук в интернет. Недей да си ги мислиш такива. Ей. :roll:

Хаха не ме разсмивай :] Големи знания, няма що, може би притежавам знания колкото да не ме банне Google. Сигурно имам умение да използвам ефективно знанията, които притежавам... Хм
 
Щом си чел форума имаш знанията трябват ти само малко напътствия :)


Като за начало можеш да се запишеш за някоя от препоръчваните програми да разгледаш отвътре интерфеиса :)
 
Деяне аз си мислех че си киснеш у вас :)............пък ти си бил работил....

Мислех си защо не разучиш Wordpress така само трябва на търсиш някой да ти попромени тук-там html-a като пускаш някой сайт а другото можеш да си направиш сам - тоест вместо с тоя Пейдж Мейкър да почнеш с бази данни да бачкаш - аз така направих и съм много доволен......нямам вече място в тиквата да се уча на каквото и да е било програмиране - достатъчни са ми всички бизнес дивотии дето ги знам - та реших да се съсредоточа в wordpress и едно приятелче за 15 мин ми прави промени в html-а да придобие сайта ми вид който искам - иска се само разучаване но не и заучаване
 
DeyanMarkovski каза:
Първо да кажа добро утро :]
Защо да зарязвам милия Web Page Maker, който толкова много си го обичам? С Web Page Maker сайтовете не се ли правят по-бързо?
И по-некадърно , с 99 % излишен код (а в повечето случаи И грешен)натоварващ сайта ???
 
DeyanMarkovski каза:
Първо да кажа добро утро :]
Защо да зарязвам милия Web Page Maker, който толкова много си го обичам? С Web Page Maker сайтовете не се ли правят по-бързо?

Човече как да ти обясним... с програми 1-во че кода е ужасен 2-ро не се правят по-бързо и 3-то дизайн някакъв можеш ли да направиш с таз програмка...НЕ.

Ако използваш нещо като woedpress,Joomla и от този сорт администрацията е много по-лесан и качественна и става много по-бързо и качественно от колкото с Web Page Maker!
 

Горе