Харесвата ли сегашните награди 100+ поста?

coolice

Owner
Искаме да раберем какви награди предпочитате
Вместо хостинга за 100 поста, за 150 можем дa предложим Gift Card с $2,50 за www.godaddy.com (стигат за 2 .ИНФО домеина) .info $0.99 + $0.25 ICANN fee

Ако имате други идеи пишете в темата :)

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Пък аз мисля, че има много безплатни хостинг сайтове, които предлагат достатъчно добри условия, дори и хостването на домейни, като си имат нейм сървъри и други екстри и смятам, че е по-добре да давате други неща за награда, това със тези карти също е добра идея :)

missy

New Member
na men mi haresvat i dvata podaruka.za6toto nestiga 4e si pro4el ne6to i si obnovil znaniqta si.zapoznal si se s nqkoi i te e izkefil.puk na vsi4koto otgore za tova 4e si si izkazal smislenoto mneni poly4ava6 i podaruk.
no za men edna ideq po-oferta e hostinga(osobenno ako moderatorite go napravqt). :p

Sobieski

Well-Known Member
За мен най доброто е картата и да попитам дали е възможно да си избираме карта за Go Daddy или за Hostagor защото в хостагор ми излиза по евтино и мога да си зема хостинг за 1 цент чрез Coupon Code които ги има в доста сайтове затова питам ако може да давате за там :)

Sobieski

Well-Known Member
Еми не съм сигурен дали има но ако може да се измисли някакъв начин
за плащане много ще се зарадвам :)

Sobieski

Well-Known Member
Еми в такъв случай и аз съм навит :lol: или за всеки 100 пост-а една GD също няма да откажа за 500 поста малборо :lol: за 1000 пост-а SOBIESKI водка Хах

missy

New Member
sobieski бате ако направиш 1000 поста лично от мен имаш една бутилка водка.сериозно. :wink:

coolice

Owner
Алкохол и Цигари ще има само за тези над 18 години :p останалите ще измислим някакъв друг подарък. Сори но така е по закон

@Миси ти можеш да подаряваш на които си искаш :)

@georgimateev аз мислех че първат цел е да си избеш хостинга и домеина :) но и с бирата и цигарите става.. ще ги пишем като разходи за други консумативи :)

missy

New Member
знам че мога да си черпя и да си правя каквото си искам,но благодаря все пак coolice.

BATTERY

Member
да не започне някой да прави подаръци на презервативи само че ще стане страшно с консумацията на подаръците :lol:

Sobieski

Well-Known Member
Сега остава да кажете че неможе да дадете презарвативи на лица под 18 години :shock: това по добре отколкото на 15 да си имаш бебе ХахАХ
незнам дали е по закон или без но има много малко хора които са девствени в този форум а може и да няма такива затова давайте КОНДОМИ!!! :p :p

DeyanMarkovski

New Member
coolice, става ли вместо тия неща дето съм ги спечелил да ми направиш някаква реклама на сайта? Става въпрос за последния ми "шедьовър" http://365.hit.bg Ако искаш пиши ми на ICQ 226-848-918 или на Skype DeyanMarkovski че във форума докато се разберем...

Горе