Цени за консултация с адвокат

Какви са цените на доматите?
 
Имам значително количество въпроси за внос на козметика и изисквания. Какви са цените за консултация с адвокат?

Толкова ли те мързи да потърсиш адвокатска кантора, да се обадиш на телефона и да разбереш какви са цените за консултация? Работа буквално за 1-2 мин.
 
Този адв. не знам с какво ще помогне. Изискванията за Beauty / козметика:
15591148_10202520692775346_1894271950447156426_o.jpg
 
Нямаш ли някой юрист около теб? Ще ти даде насока. С някой обяд, поет от теб може и да получиш доста отговори на въпросите ти. ;) Иначе чарджат на час и вече зависи от това колко го бива и е име. От 20 лева, до може и по 100+ лева на час. ;)
 
В същност на доста въпроси предполагам че отговорите ще ти даде РЗИ, тъй като ако развиваш дейността в България, трябва да се съобразиш с техните изисвания. Можеш да им напишеш един имейл с въпрос какви са изискванията към продуктите и към лице което желае да се занимава с търгжвия с козметика. По митническите въпроси или по търговско право естествено ще ти трябва друг консултант.
 
Нямам познат юрист, иначе нямаше да стигна да питам тук :)
Шерифе благодарности!
Имаш няколко варианта. Единият е да поставиш въпросите си тук и който е компетентен или е минал през това, ще си каже мнението, а може и да те насочи към правилния човек да ти каже. Но пак е под въпрос де. ;)

Другото, което е - харесай си някоя фирма,попитай ги нещо на прима виста, а задълбочаването да е на среща със заплащане. Но първите въпроси ще ти подскажат дали това са твоите хора. Това е което ми идва.
 
Надявам се от този сайт advokatami.bg/nameri/ да откриеш компетентен адвокат, предлагащ консултация на достъпна цена. Когато имах нужда от ценна информация относно козметични продукти в ЕС, намерих част от решенията в ec.europa.eu
 
Трябва ти не просто адвокат а адвокат който е наясно с международното право и законодателство.
По скоро въпроса ти трябва да бъде къде да намеря адвокат който да разбира от тези неща а не какви са цените.
 
Едно добро начало за който се интересува е това: Наредба № 1 от 9 юли 2004г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения, последно изменение и допълнение Държавен вестник, бр. 84 от 25.10.2016 и се намира тук.
Моля, четящите да обърнат внимание, че става въпрос за "минимални" възнаграждения.
Дава добра ориентация кое как върви.
 
То много зависи от адвоката! Моят взима 80 лв на час :D
Да, и тук опита и името в областта си казват думата, ставайки въпрос за пари на час. Както като наемеш един начинаещ за SEO и някой с опит над 5-6 години. ;)
 
Да, и тук опита и името в областта си казват думата, ставайки въпрос за пари на час. Както като наемеш един начинаещ за SEO и някой с опит над 5-6 години. ;)

Е, да, със сигурност :) Или примерно бракоразводен адвокат да ти води търговски дела :D
 
Нямам познат юрист, иначе нямаше да стигна да питам тук :)
Шерифе благодарности!
Здравей, дали успя да намериш отговор на въпросите си? Имам желание да се занимавам с внос на козметика. Ще се радвам ако може да споделиш опит или да ме насочиш към правилните хора към които мога да се обърна. Благодаря!
 
Добросъвестен адвокат не би трябвало да взима за консултация по-малко от 90 лв/час. Това е долната граница. (По информация от моя адвокат).
 

Горе