Честито, другари престъпници!

От: Честито, другари престъпници!

В новия НК има и хубави неща, примерно разширените правомощия за самозащита в дома ти. Ама кво ли ме грее, като докарат въпиюща добре позната мизерия, а ЕС е на 2 чАса с фърчоплан.
Всъщност с плана "1997" няма да я бъде. И цените, и условията бяха други. Просто няма да оцеелеем с 4$ заплата месечно тоя път.
 
От: Честито, другари престъпници!

"Ран зарадва журналистите като каза, че следи много
внимателно прогреса в борбата с остаряването и много
скоро средната продължителност на живота ще достигне
120 години. Дори предрече, че репортерите в залата ще
преживеят до тази възраст. Това означава обаче, че ще
трябва да се вдигне и възрастта за пенсиониране."

Ръководителите в БНТ очевидно и до ден днешен не схващат гаврата на Ричард Ран. По фактор средна продължителност на живота, България стои на последно място в Евросъюза и на 112 място в света - Средна продължителност на живота в България за 2012 година - 73.84 години, по данни на ЦРУ.
http://www.konzertfilmer.de/alice/BNT.html

Демократичните държави с техните закони за авторско право, социални структури и данъчна система, криминализират населението. Практически всеки гражданин за да оцелее, постоянно нарушава законите. Според някои автори, се създава и умишлено ситуация, в която броя на излежаващите присъда се увеличава, с цел да се използва труда им евтино. Поради това в някои държави (не от Евросъюза), е забранено да се използва труда на затворници.

След 1984 год. започва приватизация на затворите в САЩ. Престъпленията и наказанията се превръщат в доходен бизнес. Частни предприемачи инвестират, продават акции, печелят милиарди. По пример на САЩ впоследствие се приватизират затвори и в Европа. От 2005 година започва приватизация и на немските затвори.

Специалните служби имат задачата да събират информация за цялото население и когато някой от гражданите, се окаже неудобен, безпроблемно да го обвинят в нарушаване на законите. В случаите, когато неудобните не нарушават законите, задача на управляващите е да изфабрикуват такива. Такъв е и случаят със създателя на най-информативния уебсайт - Джулиан Асандж.
http://www.konzertfilmer.de/alice/Alice-spy-bg.html
 
Последно редактирано:

Горе