Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

noke имаш +1 , against също

Да, точно така. Нека повече да не спорим, има си хора, които да решават дали пиша глупости или не и ти не си от тях.
radeff кои хора бре , не сме ли ние дето четем тука

Добре тогава, извинявам се на форума, че изказвам мнението си по темите, повече няма да го правя, тъй като явно преча на съфорумниците.

пречиш на себе си
 
От: От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

То от хейт до различно мнение често разликата е малка. В случая обаче си е срамежлив хейт, тъй като хейтъра е толкова срамежлив, че не може да свърже думи в две три изречения и да се получи някакво смислено мнение.
А този сайт, който беше посочен в темата го намирам за супер безполезен. За такова нещо не бих дал червена точка, но ако бях забелязал темата (а аз все по-трудно забелязвам новите теми, 'щото админите махнаха опцията за преглед на последните теми или поне аз не я намирам), вероятно щях да се изкажа негативно. Дали е копиран сайта надали има значение за търсачките (моралът отдавна е забравен), а и този сайт поне на мен ми показва неадекватни резултати, т.е. намирам го за безполезен. Който е админът му, сори, но сайтът е яко зле.
 
От: Re: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Точно това е проблемът с нововъведенията, които променят прекалено много досегашното. Води до объркване и моята кьоравост е показателна. Както би се изказал конят от един от филмите за Доктор Дулитъл "О, Свети Конски Тор, прогледнах".

Вместо да хейтите може да отворите афилейт магазин за онлайн очила, които да те насочват, за да не пропускаш очеизвадни неща. :D

10x coolice за очилата!http://www.predpriemach.com/member.php?u=2
 
и на мен ми се е случвало :) важното е че сме тук не може всичко да се доглежда (точката в логото например въобще не я бях видял като беше преправяно и качено) но ще го управя това лого тия дни просто други задачи са се натрупали
 
Както някой по-горе каза - обърнахте тема за хейт в хейт. И добре няма да ползваме чуждици, а ще го нарека комплексарщина.
Добре. Съгласен съм, че не всички могат да възприемат мое мнение като правилно, и с право - все пак зрели хора сме, всеки има мислене и мнение.
Въпроса беше такъв - до кога ще си даваме анонимни точки за щяло и не щяло. Явно доста хора от тук не разбират смисъла на репутацията и няма да коментирам червената точка в актива ми. Явно, комплексираната личност от която се тръгна темата, все още не разбира за какво е тук.

Като резултат на всичко това, ще се радвам, ако помислите върху вариант, в който при даване на репутация, то тя да бъде записвана с юзернейма който я дава. Варианта не е толквоа сложен, ако не се лъжа, поне с 3.8 беше така - просто се добавя един variable преди sql queryto.
Е репутации като тазвечершната - "яж дърво и ти тогава ;-)", само може да те накарат да спреш да изказваш мнение. Но мен лично ми е любопитно, кои аджеба са тези анонимни "звезди".

Глупаво е да се "раздаваме" по този начин, само защото нечие мнение не е като нашето.
Впрочем най-точно до моето мислене е коментара на adi от първата страница.
Unwise, за теб може да е безполезен, за мен може да не върши никаква работа, но за друг може да е от полза. Не виждам защо споделянето на мнение и знание (или не знание), трябва да се категоризира като ненужно, защото точно това се показва с тези отрицателни репутации. Няма ли да е по-добре да си изкажеш мнението в темата? Да кажеш - мислиш грешно, това не върши работа/това не е правилно и т.н., вместо да се раздават изречения съставени от 3-4 думи, от които дори не можеш да разбереш, що аджеба някой не се е изкефил от мнението ти.
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Не се притеснявай всеки , който е писал по нашите форуми , те разбира чудесно , просто не всички му обръщат внимание .
Само новото понятие на Unwise " срамежлив хейт" не разбрах ..
 
Последно редактирано:
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

амо може да се въведат правила против флейм, както има в много др. форуми (не БГ за съжаление) Смятам, че едно такова въведение ще е полезно,
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

на кой въобще му дреме че някое пичлигарче му цъкнало минус. Даже дупе не те засърбява. Имам бая минуси в сметката си и обикновено мога да предположа кога ще дойдат нови и си е прозрачно коя точно душица е решила да те "накаже". Не съм си правил труда да им връщам жеста.

На по-чувствителен човек е нормално да му стане неприятно. Ама всъщност то остана ли някой с непритъпени сетива при положение че сме заобиколени от смърдящи л**ненца?
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

амо може да се въведат правила против флейм, както има в много др. форуми (не БГ за съжаление) Смятам, че едно такова въведение ще е полезно,
Не е въведено, защото е изцяло зависещот от хората тук. А моя опит с този фромуп показва, че няма такива. Да, може от време на време някой да си покзава рогцата, но нормално и го прави в рамките на допуснитмото. А за другите, има си предопреждения...и бан е имало. Така, че всеки си решава. Ако иска да е тук, то това е изцяло негово решение.

Неприятно става, когато виждаш двама колеги да се дърпат за глупости. И в следващия пост си споделят някоя друга информация...и тогава ти се чудиш дали проблема не е при теб. :) Но е факт, че всеки, като човешко същество изпуска нерви, но е важно да се контролира. А тук ако не друго, хората са доказали, че за здраво мислещи и разуми, което от своя страна означава, че знаят кои думи как работят и за какво. А хейта - той е на всякъде. Пазете се от него, а тези, които го практикуват - скоро им се връща, на това и пари мога да сложа. ;)
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Вижте съгъ то не може да се харесаш на всички, като и не всички може да са съгласни с теб. Какво и да правиш винаги ще се намери някой дето да хейтва, защото нещо му е криво или се има за големия. Винаги ще се намери някой дето да му пречат звездите и да тръгне да прави мизерии или простото щото той не може и дай да прецакаме останалите.

То не е само онлайн то навсякъде е така, мен колко пъти са ме цакали за щяло и нещяло - не мога да броя до толкова. :) Какви са им мотивите на тея хора не знам ама знам, че с хейтърлък до никъде не се стига, ако се стигаше България щеше да е най-богатата държава в света.

Тея хора пречат само и единствено на себе си, защото докато другите правят пари те само сумтят и се чудят кой да прецакат, че да не са само те прецакани, а те са на това дередже щото сами са се докарали до там.

В този ред на мисли (може да ми сложите червена точка с текст "яж дърво и ти тогава ;-)" :lol:), но ще цитирам Танасис Хадес:

Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение но явно върши работа сред тези тъпаци. Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи.
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

noke имаш +1 , against също

radeff кои хора бре , не сме ли ние дето четем тука


пречиш на себе си

Добре, поне си направи труда да ме критикуваш в няколко изречения. Защо аз си правя труда да пиша възможно най-правилно и възпитано, докато други съфорумници просто си ме нареждат със "скайп-шрифт" и обиди? А и какво толкова нередно видяхте в мнението ми? Асоциацирах "хейт" - завист и това излезе най-голямата глупост, която сте чували и аз съм лайното на форума.
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

radeff : Никой не можа да разбере кой за какво ти завижда .
единственото за което се сещам да ти завиждам аз е че си под 18 :)
ама няма да ти сложа червена точка заради това, я :)
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

кво ти пречи да му я туриш, не мога да разбера... Аре аз не слагам червени по принцип, ама всеки знае, че добрите момичета обичат лошите момчета :) Тури му една между рогите и само глей утре как ще припка със зачервени уши по училищните коридори, а цяло ято свежи добричлийки ще го гонят до дупка, докато мажоретките ще размахват плакати: "Radeff е пич като Уди Кълвача, получи червена точка от Ади в Предприемача!"

Респект, дет се вика.
 
От: От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Относно терминът, който adi май не разбра:
Навремето имах друг такъв, макар и по-гадно звучащ термин - "нет воайор". Това е, човек, който само гледа (чете и из темите), но не се включва (т.е. не пише). Вариантът "срамежлив хейтър" е еволюирала форма на нет воайора. В случая със срамежливия хейтър наблюдаваме опит за изказване на мнение (чрез червена точка) при явна липса на способност за нормална комуникация (т.е. не може и едно изречение да драсне). Това все пак е някакво развитие, тъй като за разлика от нет воайора, срамежливия хейтър прави напъни да се включи, макар и явно да няма такива умения все още. Може би в следващата си еволюционна форма ще успее да изкаже нещо по-ясно.
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Аха , да , но нито тук , нито във вебмастера мембърите отговарят на твоето определение .
Репутациите изобщо не са от хора без мнения във форумите .
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Abe hora, kyde prochetohte towa. KYDE sym spomenal, che nqkoi mi heitwa ili mi zawijda. Kazah prosto, che heita w bg se koreni w zawistta. Neznam, mejdu redowete li chetete. Kak moje da pisha edno, nqkoi da shwashta wtoro i drug da mi spori za treto. Kolkoto do cherwenata tochka, slojete mi kato sym q zaslujil, nali za towa reputaciqta.

*нямам кирилица на телефона, съжелявам отново.
 
Последно редактирано:
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Бе спри се бе мааму стара.... е за това говоря :)
Значи кореняло се в завистта, ама никой не завиждал - абе ти усещаш ли какво приказваш?? И къде си казал че някой те хейтва тебе ли - ами след хранилката по твой адрес, дойде тука да се оплакваш, как хейтвали от завист. Баф мааааму, как четем между редовете :)
А и не се прави на цапнат с мокър парцал, че това ти изказване е проблема. Ако си забравил, ходи си разгледай предните постове.

И ако и това ти е малко, може да разгледаш и в другия форум, където те обявиха даже за "топ идиот на деня", при това напълно заслужено :) А сега питай и това къде са го казали.
Тука четем между редовете, там сигурно ще е нещо друго..... :)
 
От: Я да ви задам един въпрос относно хейта който се шири

Какво изобщо намесваш другия форум, като там дори и на теб са ти дали минусова репутация, след едно от великите ти изказвания. Айде не се прави на много компетентен и не ме изкарвай малоумен, че незнам какво съм писъл. Много добре си помня предишните постове и просто изказах мнение, но ти естествено трябваше да го приемеш като глупост. "ТопИдиот" на деня? Е, и? Мислиш, че ме интересува някакво мнение, на някой си и в някакъв си форум? Както и да е, пич, като видиш мое мнение, захапи някой парцал и си задръж изказванията " БАФ МААМУ". Айде чао.
 

Горе