Търся: писане на отзив за обект в Google

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Здравейте, не знам дали има значение за класиране на сайта, но го добавих скоро като местоположение в София. Магазинът е само онлайн, но и много други са направили същата схема. Сега търся някой друг положителен отзив. В замяна мога да предложа талон 5% отстъпка за 3те ми онлайн магазина, важащ за абсолютно всички продукти. Мисля че има какво да си харесате. От Вас се иска само положителен рейтинг 5 звезди и 1-2 изречения коментар, но за да го напишете мисля че трябва да сте регистрирани в Гугъл +. Ако някой иска да помогне може да ми пише.
 
пусни линк за да пишем
 
За какъв *** ти е оптимизация за местен бизнес, след като нямаш такъв ?
Еми точно това е, че е по-хубаво-доставям навсякъде. А адреса е в София, там има най-много хора и клиенти както знаем. На първа страница като търси някой по ключовата дума от София му излизат онлайн магазини оттам. Защо и аз да не съм там? Той като поръча от мен, на другия ден му е на адреса в София. :)
Плюс това не се знае, някой ден може да реша да отворя и физически обект.
 
Който търси локално търси физически обект а не онлайн магазин.
Използвай нещата по предназначение, ще си докараш иначе главоболия , хора ще ти звънят по телефона, ненужно, ще търсят на адреса магазин и т.н.
Може някой да те докладва даже
 
Ще ти е най-полезно, ако коментарите са локални, т.е щом е в София и коментарите трябва да са от там. Така резултата ще е най-добър. Пусни ми линк, за да ти драсна коментар.
 
Здравейте ще съм много благодарен ако и на мене оставите положителен коментар към страницата ми за пътна помощ: https://goo.gl/maps/MzMpwYubejH2
 
Имаше реди тема за помощ с + или шер в Google +
Надявам се уебстил няма да възрази че ползвам темата му.

Но да помоля колегите за един + https://plus.google.com/117264306469200293089
Наистина е много готин проект, оригинална идея и много му се кефя.
Та молбата ми е ако можем да помогнем
 
Gotovo prisuedinih se!
 
  • Like
Реакции: CTAH

Горе