тука на нудисткия плаж...

AMOUN

Well-Known Member
тея хора развели едни паламарки дева...
направо ми разбиха комплексната система ве?
моя са сврял в банския и от хладната вода хептен се прибрал за срамотиите
и като гледа тия големи и космати кочани наоколо и се свива още повече :)
Дайте някой доктор майстор да ходя да го изтегли и удебели догодина да го развея гордо и да комплексирам всички по тия плажове?
Или да си купя един ланец 200 грама? то ефекта ще е същия май?
 
От: тука на нудисткия плаж...

Закво въобще ходиш по такива места. Освен да видиш на някоя загорела дърта брантия провисналите космати филии, друго не знам какво можеш да очакваш :D
 
От: тука на нудисткия плаж...

Аз ходя да се пека, заради чистия и плаж с малко хора през Август...
ходи да видиш какво става на известните плажове...
кърпа до кърпа
а във водата, кир, пикня, пот, и акота... мизерия помия и ... какво ли не
Аз ако мие за голо да гледам ще си извикам нещо :)
мразя комерсианлните работи -в това число и плажове... затова ходя по по-диви такива.. но там ме причакват големите и дебели комплексиращи мамулииииииииииииииии
 
Хахаха, веселяшката тема пак! :D
Или не ги гледаш, или търсиш друг плаж, където не са толкова облагодетелствани от природата.
Тия операции и т.н. - смахната работа. Имам едни познат, който се подложи на подобна процедура и... имаше резултат, обаче твърди, че цялата работа, болката след операцията и въобще възстановителния период, не си е струвало.
 
От: тука на нудисткия плаж...

Хващаш колата, палиш към най-забутания плаж, на възможно най-забутаното място на света, и сваляш дрехите, вееш паламарката и печеш гъзето и тва е :)

За 3 дни хващаш тен, като негър който е бил 24 часа на солариум..

Ай пък после ще черпиш :lol:
 
От: тука на нудисткия плаж...

Абе нудитският плаж е голяма работа, пък и какво гледаш чуждите пишки? Аз като ходя не оглеждам другите хора, лягам, пека се, плувам в морето (пази се от медузите :D ) и ми е супер готино, не ти пречат никакви дрехи и не си белязан с гадна разлика по тялото.
 
Михайлова, сега остава и нагледен мат'риал да пратиш :)
 
Е, досега все пърчове търсим мат'риал, ама щом и от противоположния пол има интерес - няма отказване! :D
 
Re: От: тука на нудисткия плаж...

Е, важното е да е весело :).
 
От: тука на нудисткия плаж...

Такива теми без прикачени снимки и видео да се изпращат у кофата

Айде у лево
 
От: тука на нудисткия плаж...

За нагледен материал водя на плаж ! Око да види, пък ако и някоя туристка Ви се навие, може и ръка да пипне :D
 
Ами заведи ме :)
 
От: тука на нудисткия плаж...

... (пази се от медузите :D ) ...
О, да! Пази се от медузите или слагай бански като плуваш. На мен една се опита да ми духа и 4 часа не можах да се изпикая след това :).
 
Има ги всякакви. Наскоро не съм ходил на празни плажове, защото не знам вече и къде да ги търся. Нунизма май не е незаконен. И за това на праните плажове са те - да не ги гледат хората. И къде му е хубавото на това да нямаш разлики. Да ти е черен или дупето и то. Що за изкривени хора. Аз лично няма против, но е малко тъпо някой дедо да ти мине през хавлията в провиснал, пък недай си боже да те погали с него. Гадория до шия. Казвам го, защото е голяма рядкост, да не кажа, че не съм и виждал млади и готини хора да го правят. Все се попада на стари, неподържани и изкривени. Абе сега ясно, не си Ок, не си, но трябва ли и да го показваш на 100% това. За това са го измислили така хората. Не е никак натурално, който и да ме обеждава, това да се плеснеш гол до друг непознат, пак гол. Особедно когато ядеш сладолед и то лъска до теб. :)
 
От: Re: тука на нудисткия плаж...

Хахахха, блинки ти по какви плажове си ходил :D На плажа на който аз съм ходила, нямаше нито 1 възрастен човек - нито баба, нито дядо. Общо бяхме около 20-30 човека ( не бяхме група и не се познавахме) на възраст от 20 до към 35 години (видимо, не съм събирала лични карти). Никой не си го е "лъскал", нито си го е търкал, побарвал, разклащал и тнт. Все още се мислех за млада (harkon сега е момента пак да ми кажеш, че съм малка, защото след блинки имам нужда да ми повдигнеш самочувствието), а за готина не съм парадирала, но какво пък - пичка съм :lol: По-скоро твоето виждане е старомодно, но всеки има право на свое виждане и аз за разлика от теб няма да обиждам противоположното на моето, т.е. твоето.
 
От: тука на нудисткия плаж...

Ако си пичка и те видя на плажа веднага ще разбереш. Затова никога няма да тръгна гол, поне докато кръвта ми кипи и ми става. :D И за мен не е нормално и не разбирам защо трябва да наричаш едно нормално виждане "остаряло". Ами не е остаряло, по-скоро виждането на нудистите е странно. Ексхибиционизъм. Не мога да си представя да отида с компания на плажа и всички да сме голи. Примерно да играем волейбол и да се размятат мъдури и цици през цялото време. Нали на всеки нормален човек ще му се дое*е при вида на готини мацки и ще ми стане неприятно ако през цялото време нечии уй се размята наоколо.
 
От: От: Re: тука на нудисткия плаж...

harkon сега е момента пак да ми кажеш, че съм малка, защото след блинки имам нужда да ми повдигнеш самочувствието
Леле колко много мераклии си събрала. Самочувствие вдигам само на ЛС.
 

Горе