търся си работа

От: търся си работа

Приема тя, приема, къде ще ходи :D

Много е точно момичето, да знаете.
 
От: търся си работа

Изключително съм доволна от работата, която ми свърши. Направи чудесен събмит на няколко сайта в англоезични директории, за което съм ти благодарна.
Радвам се, че работя с теб и можеш да разчиташ на мен за бъдещи поръчки!
 
От: търся си работа

В близката една седмица (5-7 дни) не приемам работа, че ме затрупаха..
 
От: търся си работа

I HAVE added a new directory list with social bookmarks (без запетайка сега защото има and) and I HAVE updated some of the prices. лолз :)
 
От: търся си работа

Написал е само два поста и само в твои теми. Следователно, не е от тези, които ги пишат, където им падне, за да си пуснат линкчето. Съдейки по ника, най-вероятната причина е, че се е нашмъркал преди лягане и ти е харесал аватара.
 
От: От: търся си работа

Da zabelqzah che e pisal samo w moi temi, i to w koito ne e pisano ot 1 mesec.. kakwo mi e hubawoto na awatara? :D

P.S: sorry za latinicata, no toku shto preinstalirah i oshte ne sym slojila phonetic..
 
От: търся си работа

Супер забавна тема :). Беше ми интересно да я прочета. Бъквално доказателство на "с нахалство към прогрес" :). Радвам се, че нещата се получиха при теб. Важното е да не се отказваш. Успех.
 
От: търся си работа

truewebpro нзнам защо наричаш постоянството - нахалство. Както и да е всеки има право на мнение.
Аз също прочетох темата понеже не се бях вясвал отдавна и супер противно впечатление ми направиха не майтапчийските предложения (30 статии за 10лв.), а последвалите коментари в стил "Ти уж работа си търсеше апък не приемаш 30 статии за 10лв." ... по - в началото на темата имаше подобен коментар. Може момичето да си търси работа, ама да й предлагаш работа за Х дни срещу 5лв си е подигравка. А коментарите след това "ти що не приемаш тая работа" са безсмислени и арогантни.
поздрави :)
 

Горе