От: 1 Браузер 5 фейсбук акаунта? Възможно ли е?
От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволецът пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.
Димитър: Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.
Елена: Аз се опитах да си инсталирам Файърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.
Кирил: Които има такива проблеми – компютрите при Павел -той ще ви инсталира каквото е необходимо.
http://placecasting.com/povedenie-na-bsp-v-socialnite-medii/