Разбирам. Не съм им влизал в системата, само преди време бях попаднал на сайта им, като получиха някаква инвестиция и пак се въртяха из медиите.
Не знаех, че имат такива готови интеграции, винаги съм си мислел да ги правя ръчно тези неща. В момента имам няколко подобни - регистрира се, но не си довършва профила, при което на третия ден изпращам имейл за напомняне. СМС-ът наистина е добра алтернатива, особено за платените опции - например регистрира се, на път е да си закупи абонамент, но не го прави и му изпращаш СМС.
Да, имаха готови интеграции със Shopify (предполагам и други известни платформи за онлайн магазини) на ниво на трудност basic user - тоест всичко е просто, цъкаш и настройваш, след колко часа, какво съобщение да праща, да има ли код за отстъпка, колко % и т.н. доста просто беше.
За имейл има много готови платформи за ретаргетинг, но SMS беше някаква "неизследвана зона".
Автоматично се генерираха кодове за отстъпка и всичко. Просто го бяха направили достъпно за всеки, а и имаха доста рекламни кампании с разни "Shopify гурута", които им рекламираха приложението къде ли не. Предполагам е било афилиейт оферта.
Относно напомнянето със SMS и ние планираме разработването на подобно решение за нашите магазини.
За жалост не ползваме готова платформа, за да можем лесно да интегрираме техния продукт, иначе веднага щяхме.
Макар че сега се замислих, че май имаха някакво API? Ахаа...
https://smsbump.com/pages/docs верно бе. Ще го пратя на dev-а.