Bitcoin / Биткойн

Като гледам, балона май се поспука и то доста жестоко :D Всичко надолу почти на половина... дано се понавдигнат малко че много зле иначе :D
Апатията е сериозна. Но... „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“ е казал Марк Твен... а кои сме ние за да спорим с него... Не бързайте, има още да се говори и пише по темата дори и да не е през 2018 г. Дори криптовалутите да умрат крипто технологията ще роди нова, анархична политическа система, нов начин за сключване на договори, нов начин на стокообмен и обмен на интелектуална собственост.
 
Теоритично може да се разходи и до 450 и след това до 300. Аз от 680 съм зареден само с фиат и къси позиции с левъридж 1:5, ще доживеем ще видим.
Ей оказах се лош пророк за етера на $450, дано да не позная за 300-тата... Аз почнах вече с дългите, че не ми се чака до 300, че ако отиде до там трагедията ще е пълна...
 
Като гледам, балона май се поспука и то доста жестоко :D Всичко надолу почти на половина... дано се понавдигнат малко че много зле иначе :D

DUCIyxvX0AEtQPk.jpg


Балона се спука, продавайте :D Ние купуваме 24/7 www.bitcoinsatthemoment.com
 
Как bitcoin поскъпна с над 550% заради измама

https://money.bg/finance/kak-bitcoin-poskapna-s-nad-550-zaradi-izmama.html

Интересно твърдение но дали може да му се вярва ?

какво значи измама, маунт гокс имаше в наличности адски много биткойни и негови(на карпелес), по спомени над 400 000, и на клиенти, не мога да го сравня с кит защото той си беше като океан, а останалите услуги бяха като острови в океана, сега не може да се случи подобна манипулация защото не е централизирано търсенето и предлагането на едно място. той си правеше inside trades, особено събота-неделя, когато и да искат клиентите не могат да депозират пари за да купят койни, най-големите маржове си бяха по това време, дали са правени от него или от клиенти, определено си бяха "инвеститори" с дебели пачки.
 
Ще се вдигне ли според теб? Аз го купувам от 700 надолу, и вече ми останаха пари за само още 1-2.
 
Ще се вдигне ли според теб? Аз го купувам от 700 надолу, и вече ми останаха пари за само още 1-2.
Лично според мен Етериум предлага много добри възможности не само за инвестиции, но и за различните разработчици. Аз също стаквам етера.
 
Така е, според всички специалисти, двете криптовалути с най-голямо приложение и реална стойност са биткойн и етериум. Но цената на втората напоследък се срина брутално - почти 50%, ако не и повече и то не само спрямо долара, но и спрямо биткойн.
 
Като гледам как Етера не издържа силната подкрепа и гони следващата с бясни темпове, към това като вкараме проекция на предишното силно движение + AB=CD движение, то има голяма вероятност цената да отиде до зоната 200-275.
B6b871l.jpg
 
ко стана с тия крипто лайна ве :D направо се срутиха яко, портфолиото ми е на такъв минус, чак е смешно вече, няма смисъл дори да продавам :D
 

Горе