Система за сайт...предпочитам готова система да е а не да се изработи от нула. Плюса е че готова ще е по евтина, но пък изработена от нула ще е индивидуална.В смисъл система за десктоп или някаква клауд базирана? Или за сайт. Платена система може да значи тези три неща.
Това не съм много сигурен дали има интеграция с Букинг.ком:Система за сайт...предпочитам готова система да е а не да се изработи от нула. Плюса е че готова ще е по евтина, но пък изработена от нула ще е индивидуална.
Благодаря,Това не съм много сигурен дали има интеграция с Букинг.ком:
adivaha.com/booking.com-wordpress-theme.html
Но изглежда доста добро за целта. То е хубаво да се види какво идва като API и съответно да се интегрира, ако не с плъгин, което се съмнявам, че има, то къстам.![]()
Да, не си заслужава. В такъв случай реално по-добре да решите да правите нещо къстам, или все някоя WP тема да се къстамайзне.Благодаря,
разгледах сайта им...но като гледам цените. 6999$ за WP сайт, не зная но мисля че е множко. Писах им пък да видим.
Виж дали нямат някакви ъпдейти от местата, където си ги закупувал. Не слагай точно 2-годишните, ако има по-нови техни версии. Може ли да видя какви са тези теми. Просто за един клиент съм харесал нещо, но не ми харесва, че намирам някакви пропуски и още оглеждам.Така ще бъде...без това имам две такива WP теми за туристически услуги закупени преди две години. Ще видя някой да ги преправи и интегрира в тях инфото.
Да, действай, въобще не го мисли.Първата я купих за един проект но не ме одобриха за една програма и така си остана темата...но и мен по ми допада тя, визуално, функционално и че самата тема редовно се ъпдейтва.Може би сега и е дошло времето.
Препоръчайте някоя платена система за самолетни билети и хотелски резервации. Да има възможност да се интегрира API на booking и amadeus .
Гледах из нета няколко такива ама всеки хвали неговата система но ако някой има по подробна информация за някоя.