Cms хостинг

кой е предпочитаният от вас CMS?

 • Joomla

  Votes: 23 21.1%
 • MODx

  Votes: 5 4.6%
 • Drupal

  Votes: 9 8.3%
 • TextPattern

  Votes: 1 0.9%
 • PHP Fusion

  Votes: 0 0.0%
 • WordPress

  Votes: 53 48.6%
 • b2Evolution

  Votes: 0 0.0%
 • Собствен CMS

  Votes: 18 16.5%

 • Общо гласове
  109

dimdoff

Member
От: Cms хостинг

Дон Кембъл развива идеи за Уордпрес и използването му за бизнес сайт. Линк - http://www.expand2web.com/blog/why-use-wordpress-to-power-your-small-business-website/ ... Също така има постове, в които обяснява как се настройва системата за да функционира като уеб сайт а не блог.
Прав е пича, аз съм правил мързеливата 2-3 сайта на приятели по този начин и проблеми няма. Ма не било цмс ами блог - ами дреме ми. Резултата е постигнат.
 

Virosss

Active Member
От: Cms хостинг

И аз дадох глас за Wordpress.

Да си призная прескочих някой по-дълги съобщения, но искам да попитам, хората които твърдят, че Wordpress, не е CMS - "Какво всъщност означава съкращението CMS - Content Management System"... та вие като пишете в тая блог платформа, не управлявате ли съдържание?! Можете ли да извършвате контрол над съдържанието? Мисля, че отговорите ви ще са ясни и съответно ще се съгласите, че Wordpress си е CMS, макар да е насочен основно към blog content-а.

Не знам колко от вас са били на първият WordCamp, но там Николай Бачийски каза следното, че Wordpress ще започне постепенно от стандартна блог платформа, да се превръща в лесно управляем CMS и това е факт. Дори Joomla без необходимите добавки, не може да го превърнете в сайт за обяви...

Естествено колкото хора, толкова и мнения по въпроса, но честно казано не видях хора които се опитват да застанат зад убежденията си с някакво реално обяснение защо мислят така.
 

nsevimov

Active Member
От: Cms хостинг

Каквото и да си говорим! за всеки пътник си има влак! тези изброени системи се използват от хиляди ще си позволя да кажа дори милиони души по света! въпроса отива вече на предимствата които тези изброени системи имат! Примерно за блог всички ние знаем че най-доброто решение е WordPress за бизнес уеб сайт всички ние знаем че Joomla би ни свършила чудесна работа! а до въпроса в каква трудност е редактирането/модификацията на самата система вече опира до знанията на лицето което се е захванало да го прави това нещо! всяка една система си има своите предимства създателите колкото и корекции да правят на всеки 2, 3 посетител ще се намери някои които нещо няма да му хареса. Всички изброени системи са хубави вече е въпрос на вкус и умения.

Това е моето мнение!
Поздрави, nSevimov
 

ReminD

Well-Known Member
От: Cms хостинг

Обаче как е набутана думата "хостинг" в заглавието, само заради related линка, който ще има заради подписите на автора :twisted:
 

VPenkov

New Member
От: Cms хостинг

Давам гласа си за DLE но тя не присъства в анкетата.
Предполагам искаше Datalife Engine да напишеш? Не всички от тук го знаят, пълното име не би навредило :)
Какво толкова има там? И пуснаха ли английска поддръжка?
 

Горе