Cms хостинг

кой е предпочитаният от вас CMS?

  • Joomla

    Votes: 23 21.1%
  • MODx

    Votes: 5 4.6%
  • Drupal

    Votes: 9 8.3%
  • TextPattern

    Votes: 1 0.9%
  • PHP Fusion

    Votes: 0 0.0%
  • WordPress

    Votes: 53 48.6%
  • b2Evolution

    Votes: 0 0.0%
  • Собствен CMS

    Votes: 18 16.5%

  • Общо гласове
    109
От: Cms хостинг

Дон Кембъл развива идеи за Уордпрес и използването му за бизнес сайт. Линк - http://www.expand2web.com/blog/why-use-wordpress-to-power-your-small-business-website/ ... Също така има постове, в които обяснява как се настройва системата за да функционира като уеб сайт а не блог.
Прав е пича, аз съм правил мързеливата 2-3 сайта на приятели по този начин и проблеми няма. Ма не било цмс ами блог - ами дреме ми. Резултата е постигнат.
 
От: Cms хостинг

И аз дадох глас за Wordpress.

Да си призная прескочих някой по-дълги съобщения, но искам да попитам, хората които твърдят, че Wordpress, не е CMS - "Какво всъщност означава съкращението CMS - Content Management System"... та вие като пишете в тая блог платформа, не управлявате ли съдържание?! Можете ли да извършвате контрол над съдържанието? Мисля, че отговорите ви ще са ясни и съответно ще се съгласите, че Wordpress си е CMS, макар да е насочен основно към blog content-а.

Не знам колко от вас са били на първият WordCamp, но там Николай Бачийски каза следното, че Wordpress ще започне постепенно от стандартна блог платформа, да се превръща в лесно управляем CMS и това е факт. Дори Joomla без необходимите добавки, не може да го превърнете в сайт за обяви...

Естествено колкото хора, толкова и мнения по въпроса, но честно казано не видях хора които се опитват да застанат зад убежденията си с някакво реално обяснение защо мислят така.
 
От: Cms хостинг

Каквото и да си говорим! за всеки пътник си има влак! тези изброени системи се използват от хиляди ще си позволя да кажа дори милиони души по света! въпроса отива вече на предимствата които тези изброени системи имат! Примерно за блог всички ние знаем че най-доброто решение е WordPress за бизнес уеб сайт всички ние знаем че Joomla би ни свършила чудесна работа! а до въпроса в каква трудност е редактирането/модификацията на самата система вече опира до знанията на лицето което се е захванало да го прави това нещо! всяка една система си има своите предимства създателите колкото и корекции да правят на всеки 2, 3 посетител ще се намери някои които нещо няма да му хареса. Всички изброени системи са хубави вече е въпрос на вкус и умения.

Това е моето мнение!
Поздрави, nSevimov
 
От: Cms хостинг

Обаче как е набутана думата "хостинг" в заглавието, само заради related линка, който ще има заради подписите на автора :twisted:
 
От: Cms хостинг

Давам гласа си за DLE но тя не присъства в анкетата.

Предполагам искаше Datalife Engine да напишеш? Не всички от тук го знаят, пълното име не би навредило :)
Какво толкова има там? И пуснаха ли английска поддръжка?
 

Горе