Здравейте
Информацията, която сте споделили е много полезна, но ми е стара. Има ли нкой от хората занимаващи се с това да продължават тази дейност? Може ли да ми предоставите по - актуална информация? Идеята ми е да си отворя изипей в по - малък град. Локацията ми обхваща квартал, с голям поток от хора и в близост няма други клонове на изипей (ще се предлага и застрахователна услуга). Искам да получа актуална информация, тъй като не получих такава от самите Изипей. В същото време искам да съм наясно с нещата и да
си направя груба сметка би ли си заслужавали тази дейсност в моят случай.
Въпросите са ми:
1.Какъв начален капитал ще ми трябва за да започна?
2.Какви са процентите, който предлагат/ дават за съотвтните дейности?
3.Какви пари налични в банката трябва да имам грубо за да не се налага да връщаме клиенти?Тези пари във фирмената ни сметка ли стоят(отделна от тази ,която внасяме дневно оборота)?
4.С ПОСТ терминал аз ли решавам да работя и плащането директно към тяхна сметка или към на моя фирмена ще е?
5.Как стоят нещата с инкасо или лично внасяне на дневния оборот?
6. Предлгат брандиране на офиса, но дали е възможно да брандирам една част с тях реклама, една част с моя?
7. Какъв средно месечен оборот (грубо) достигате, за да можете да поддържате офиса, консумативи, осигуровки, данъци и да ви остава прилична сума.
Извинявам се ако е много дълго или въпросите ми са неточно зададени или неправилни,но ще съм Ви благодарна ако отговорите на въпросите ми.
В случай, че не желаете да споделите тази информация тук бих се радвала да се свържете с мен на имейл
mariela9612@abv.bg