Facebook - промени и новости

signboard

Active Member
От: Facebook - промени и новости

Това за дарението.. да не съм заразен нещо, защото забелязах че излиза само когато преглеждам на страница кой е харесал тогава се отваря. Същото се отваря и когато отвориш например списъка с приятелите си за да ги поканиш за нещо. Иначе, ето към тоя адрес за дарение води
mauteri @ гмайл.ком, явно е вирус си мисля?
 

redrum

Well-Known Member
От: Facebook - промени и новости

Сигурно, я си изчисти кеша и си провери кои приложения си позволил.
 

redrum

Well-Known Member
От: От: Facebook - промени и новости

[h=1]Facebook си връща старата визия[/h]След извършените през септември промени на начина, по който новините и ъпдейтите се появяват в новинарския поток (news feed) на Facebook, сега компанията предлага метод за сортиране, който да възвърне предишната организация на съдържанието, съобщава novini.bg.

Обявена в официалния Facebook блог днес (10 ноември), промяната ще се появи на потребителските профили в следващите няколко седмици. След като кликнат върху бутона за сортиране в горния десен ъгъл на екрана, потребителите ще могат да променят позицията на графата "Recent Stories" и да я поставят върху горната част на страницата, вместо тя да стои под секцията "Highlighted Stories".

Ходът има за цел на успокои разочарованите потребители, които вдигнаха голяма врява след реорганизацията на новинарския поток. Промяната ще бъде особено полезна за администраторите на страници на брандове, които ще могат да разпространяват по-ефективно последните новости около компанията си.

Друга промяна, която потребителите на социалната мрежа продължават да чакат, е пускането на Timeline дизайна на страниците си. Очакваше се той да се появи преди няколко седмици, но очевидно програмистите на Facebook изглежда все още не могат да се справят със задачата. Официалните представители не са съобщили дата са пускането на Timeline, както и на какво се дължи забавянето на редизайна.

Друга промяна, за която Facebook съобщи, е че споделянето на съдържание от блоговете към приложението Facebook Notes няма да бъде поддържано след 22 ноември. Мрежата изключва възможността за автоматичен фийд, с цел да окуражи повече хора директно да постват съдържание в Timeline.
http://www.kaldata.com/65754/Facebook-си-връща-старата-визия.html
 

redrum

Well-Known Member
От: Facebook - промени и новости

The content you're trying to share includes a link that's been blocked for being spammy or unsafe:

vbox7.com

For more information, visit the Help Center. If you think you're seeing this by mistake, please let us know.
Интересно, да видим какво ще стане :)
 

redrum

Well-Known Member
От: Facebook - промени и новости

:D Най-после промените, за които писах в първия пост са факт - перфектни подробни статистики до най-малкия детайл, включително колко човека са ви кликнали на линка и колко точно човека са го видяли. Трябва да се експериментира и тества дали показват вярно все пак, но нововъведенията са чудни :)
 

signboard

Active Member
От: Facebook - промени и новости

 • Още начини да видите новините си
  • Вижте най-новите или последните истории първо
  • Радвайте се на по-големи и по-добри снимки
  • Вижте какво става в този момент чрез ticker

   С
   нимките са огромни в сравнение с преди това и е идеално, не се налага да кликам за да видя нещо, искат съвсем да е лесно, скоро ще се скролира сама страницата спрямо очите ти и къде гледаш :)))
 

Blinky

Owner
От: Facebook - промени и новости

Другото ново около компанията е, че заедно с HTC ще правят общ спартфон, който ще носи името на много популярния вампирски сериал - Buffy. Като цяло идеята не е зле, все пак едно над 500 мил. души влизат в мрежата от мобилните си устройства. Дано скоро да го висим и това, защото и май и Амазона се е запътил да прави, след като си пусна таблета вече. :)
 

redrum

Well-Known Member
От: Facebook - промени и новости

Съобщение за старите статистики

On 15 декември 2011 г. this tool will stop collecting data. All your information is already being collected for you in the new Pages Insights. All data from this page will be deleted on 15 февруари 2012 г., so please export anything that you want to keep.
 

Argo

New Member
От: Facebook - промени и новости

Facebook Removing App Profile Pages on Feb 1, 2012 . Някой наясно ли е какво ще се случва? Как ще се добавят нови iFrame App Tabs? Вече го няма и бутона "Добави към моята страница"...
 

redrum

Well-Known Member

eminz

New Member
От: Facebook - промени и новости

Добре, само на мен ли ми се струва или с всяка нова версия Фейсбук всячески се опитва да изкопчи все повече, и повече дании от нас? То не са места за тагване, места, от където пишеш... телефонния ти номер, ако използваш телефона си за тази цел... кои са ти роднини, къде учиш, къде работиш. Най-безумно ми се струва това, че хората дават цялата тази информация на драго сърце.

Веднъж се опитах да си напиша само първото име, а на мястото на второто да сложа нещо друго, просто защото не исках да си оставям фамилията. Е, след 1 час проби, грешки.. намерих нещо, което ми спести фамилията. След собственото ти име, можеш да сложиш точно това апостровче - ' и след него може да има само една буква без Фейсбук да ти прави проблем. И това става само на кирилица. Ако имате някаква такава нужда, пробвайте, ако не са го оправили този бъг все още. :)
 

Argo

New Member
От: Facebook - промени и новости

Тази група предстои да бъде архивирана
През следващите няколко месеца Facebook ще архивира всички групи, създадени в стария формат. Когато тази група бъде архивирана, нейните публикации на стената, снимки и дискусионни теми ще се прехвърлят в новия формат на групите, но членовете на групата ще трябва да бъдат добавени отново.


Честито на групите с хиляди членове :)
 

eminz

New Member
От: Facebook - промени и новости

Уж пише, че има начин да се запазят членовете, ако сам си прехвърлиш групата от стария на новия вариант. :)
 

redrum

Well-Known Member
От: Facebook - промени и новости

Insights Delays
During the past few weeks you may have noticed delays to your insights data. We're sorry for the inconvenience this may have caused and want you to know that we're working to resolve these issues and make sure they don't happen in the future.
Извиняват се, че статистиките не са работили като хората до сега. Дано сега проработят.
 
От: Facebook - промени и новости

По-скоро,че има забавяния...ако това се разбира,че не работят като хората-да. :)
 

dekemvri

Well-Known Member
От: Facebook - промени и новости

Фейсбук е яко бъгнат, дава ми грешка в момента, като се опитам да кача снимка.
 

Горе