Facebook - промени и новости

Видях го пуснах едно писмо там, дано някой го види.
Много се съмнявам, че става въпрос за "някой". По-вероятрно става въпрос за "нещо", което преценява по тяхните алгоритми какво да прави. Ти му подаваш сигнал за нещо. Те на този принцип трият и страници, ограничават клипове и прочее. Поне това е логиката.
Нещо съвсем откачиха и за авторските права и във ФБ.

Абе се чудя аз, що по телевизиите не може да кажеш Кока-Кола, Найк и т.н. обаче може Фейсбук, Мета, Гугъл...?

Някой има ли изтрити страници?
Към 10тина страници. Вчера една, днеска поне 9-10 и то все големи и ръчно заредени. Пише, че няма нарушения, ама явно не им пука особено..
Някакво решение някой?

Съобщения ли идват за unpublish или трябва да влезеш в страницата да видиш
Нотификация си получаваш и после са в Unpublished pages. Всички са с перфектно Page quality, но са спрени заради цитираим "С

Като обжалваш и дава:
"

Sorry, something went wrong​

We're sorry, there's a technical problem with this feature. We're working on getting it fixed."

Screenshot 2023-04-05 143616.png

При вас така ли е? И избирателно ли са ви баннали страници или наред?

Към 10тина страници. Вчера една, днеска поне 9-10 и то все големи и ръчно заредени. Пише, че няма нарушения, ама явно не им пука особено..
Някакво решение някой?
При мен са 26...

При мен са 26...
а избирателно ли са те думнали или наред?
При мен са повече от 10 сега видях. Имам един профил, на който има 7 страници всички с баннати, а имам и профил, в който има 8 и има 2 живи само..

Обжалването на всички е по един и същ начин. Празно поле, а после Something went wrong.
Възможно е да минал някъв алгоритъм да е издумкал и тва е, оправяйте се хаха

Накрая ще има 5 страници и това е..

Писал съм на доста места, но трябва всички да им спамим масово иначе няма да го видят.

Забелязвам десетки изчезнали страници, дори една и на голяма медия. Това си е абсурдно.

Забелязвам десетки изчезнали страници, дори една и на голяма медия. Това си е абсурдно.
То сигурно са стотици, ама фейсбук какво ги бърка, ще си платят хората за нови...

Фейсбук трябва да се използва само за трафик реклами и до там. Да събираш ресурс във фейсбук на тяхната платформа си е като самоубийство. Аз приключих с мазохизма там още преди 6-7 години точно поради тези причини. По - зле ще става. Страницата отиде ли ти на "UNPUBLISHED" няма връщане. Шанса е 1%. Никога не съм връщал страница, колкото и съпорти да съм пускал

Последно редактирано:
Писал съм на доста места, но трябва всички да им спамим масово иначе няма да го видят.
И аз съм писал на доста места, даже съм отворил тикет и говорих в чат, но засега няма никакво инфо.
Или е някакъв огромен масов бъг, или има флагнати новини и от там е станало цялото нещо....
Вие какви статии сте качвали? Новини, забавни? Какъв тип?

И аз съм писал на доста места, даже съм отворил тикет и говорих в чат, но засега няма никакво инфо.
Или е някакъв огромен масов бъг, или има флагнати новини и от там е станало цялото нещо....
Вие какви статии сте качвали? Новини, забавни? Какъв тип?
Преди 3-4 години имах 5 депубликувани страници и след като им спамих писмо всеки месец по веднъж на 4-5 месец ги пуснаха. Беше найстина преди много време. От тогава нищи такова не се е случвало. Дано да е бъг! Самия факт, че не дава грешка при опит да се обжалва е добър знак в полза на това да е бъг.
Тогава обжалването беше от мястото където сега не дава!

Горе