juvefan Active Member 7 Юни 2025 #4,681 Опитват се да накарат хората да рекламират в мрежата им явно. И други се оплакват от същото
monefff Well-Known Member Понеделник в 17:19 #4,682 Някой бил ли е наказван за такова нещо? Че има "прекалено много реклами" на сайта? Буквално съм махнал всички реклами от адсенса и съм оставил само 1. Няма нито 1 друга реклама от нито една мрежа и отното не пускат сайта..
Някой бил ли е наказван за такова нещо? Че има "прекалено много реклами" на сайта? Буквално съм махнал всички реклами от адсенса и съм оставил само 1. Няма нито 1 друга реклама от нито една мрежа и отното не пускат сайта..
Slavchev Well-Known Member Понеделник в 17:55 #4,683 Объркал си темата, в другата за Адсенс май имаше такова оплакване.
monefff Well-Known Member Понеделник в 17:59 #4,684 Slavchev каза: Объркал си темата, в другата за Адсенс май имаше такова оплакване. Увеличете... прати линк, ако може
Slavchev каза: Объркал си темата, в другата за Адсенс май имаше такова оплакване. Увеличете... прати линк, ако може