Facebook - промени и новости

issue.png

Някой бил ли е наказван за такова нещо?
Че има "прекалено много реклами" на сайта?
Буквално съм махнал всички реклами от адсенса и съм оставил само 1.
Няма нито 1 друга реклама от нито една мрежа и отното не пускат сайта..

Здравейте! Имате ли проблеми с преустановяването на страници? Започнаха да свалят наред, без причина...Като дам заявка за преглед и ми изписва, че е киберсигурност...Моля за съвет, ако му се е случвало на някой, да сподели как е успял да си върне страниците

Преди няколко дни се оклакаха тук, че страниците им биват баннати по незнайни причини, тъй като не са получили дори рипорти или каквото и да е като оплакване за тях. Явно някаква масова чистка се вихри. Знам, че познат си я върна само през бизнес профила си, но му беше вързана с рекламния акаунт. И то след много писане със съпорта.

Според мен бранд страниците лесно ще могат да се възстановят с връзка между тях и рекламния акаунт на бизнеса и то защото сякаш повече орбъщат внимание съпорта там. ;) Не че има някакъв на обикновените потребители. :)

Аз знам за баннати профили без причина. На мен 2 ми заминаха от нищото. Със страници нямам проблем, но то пак е същото, че нали страниците ги направиха като профили :(

Здравейте, това дали е бъг? Като тръгна да публикувам текстова публикация и ми излиза това.

Заключиха ми рекламния акаунт без причина - писах на съпорта, оттам отговориха, че всичко е изцяло ИИ и той така е преценил и нищо не може дас е направи. Да съм си следяла акаунта, някога можело и да се появи възможност.

Прикачени файлове

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    14.1 KB · Преглеждания: 6
Здравейте, изтриха ми профила във фейсбук, без причина. В имейла ми пишеше, че е преустановен, за това , че съм нарушила правилата им за интелектуална собственост/авторски права. Но нямам абсолютно никакво известие или предупреждение. Обжалвах, писах им и два пъти на имейла, но отговор никакъв. На съпорта също не ми дава опцията да им пиша... Някой ако може да даде съвет как да процедирам, за да си върна профила.. Благодаря ви предварително

И на мен ми изтриха профил и страницата към него, защото публикувах новини от новинарски сайт с линк във фб групи. Няколко пъти преди това ми махаха публикации, защото имало изображение на насилие, а имаше инфо за турнир по таекуондо и снимки. Единия път беше, защото тъпото ai не разбра, че статия с линк към сайта на АПИ не е линк към някакъв ап. Изобщо правилата са им много различни спрямо допреди няколко месеца. Флагват за потенциален спам освен линкове към сайтове и ютуб, вече и споделени публикации от други профили. Така или иначе основно 45+ годишни са основните потребители вече

Горе