Facebook - промени и новости

Хъ!
Един сайт за онлайн OCR ми отказа заявката за извличане на текста, че резолюцията била малка.

Не се спряхa тея хорa всеки път дa променят сaйтa :) и тaкa съм зaпочнaлa темaтa някой имa ли подобен проблем когaто се кaчи снимкa в стрaницaтa и не дaвa дa се нaстрои по чaс или ръчно дa се кaчи и зaпочвa дa трепти и мигa много гaдно в стрaницaтa нa мой познaт го прaви и нa моя приятелкa a вчерa другa моя приятелкa кaзa зa нейният профил се случило :)

Не се спряхa тея хорa всеки път дa променят сaйтa :) и тaкa съм зaпочнaлa темaтa някой имa ли подобен проблем когaто се кaчи снимкa в стрaницaтa и не дaвa дa се нaстрои по чaс или ръчно дa се кaчи и зaпочвa дa трепти и мигa много гaдно в стрaницaтa нa мой познaт го прaви и нa моя приятелкa a вчерa другa моя приятелкa кaзa зa нейният профил се случило :)

И при мен е така. Все едно гледам телевизор от 90-те като започне да трепти. Качвай по две-три снимки, така по-бързо ги зарежда. После триеш ненужните и оставяш само тази, която искаш да публикуваш.

И при мен е така. Все едно гледам телевизор от 90-те като започне да трепти. Качвай по две-три снимки, така по-бързо ги зарежда. После триеш ненужните и оставяш само тази, която искаш да публикуваш.
Блaгодaря ще пробвaм :)

Какво му стана на тоя фейс! От 5 интересни неща нито едно не тръгва. Оряза ни на нулата! Някой знае ли какво се случва?

Виж файлът 14255
Какво му стана на тоя фейс! От 5 интересни неща нито едно не тръгва. Оряза ни на нулата! Някой знае ли какво се случва?

Страница с едва близо 2 500 харесвания, обаче със споделяне в два профила с по 5 к приятели. Поста стана вайръл и достигнати 246 к, като не спира да расте. Линковете достигат до 3-4 к. Не знам защо е тази брадва на страниците в момента, но пробвай да пораздвижиш публикациите чрез профили.

Последно редактирано:
Някой с идея защо, когато споделя от страница някой пост в група, то не излиза опция публикацията да се сподели от членовете в групата? Фейсбук ли има рестрикция към това или опира до настройки на страницата?

Някой с идея защо, когато споделя от страница някой пост в група, то не излиза опция публикацията да се сподели от членовете в групата? Фейсбук ли има рестрикция към това или опира до настройки на страницата?

Ако е тайна групата, в която споделяш, това е причината.

Последно редактирано:
Мерси за инфото. Друг парадокс забелязвам. Публикувана е статия - под нея фигурира бутон "Share". Споделям към съответната група картинка/пост от ФБ страница - бутона "Share" го няма. o_O
Явно за препратки FB -> FB влияе това, че групата е заключена и не може да се споделят нещата, а за линкове към сайтове и статии - не.

Hootsuite нещо се бъгна... дава ми chekout на всеки линк..При вас как е? Иначе си поства няма проблеми, ама линковете не ги показва.

Пробва ли да изтриеш страниците от hootsuite, приложението от фейсбук акаунта и наново да ги свържеш?

Не съм, защото нямах наказания, но сега ще видя..

PS: Няма ефект..същото съобщение. Явно нещо им се е бъгнала системата или правят профилактика.

Последно редактирано:
На мен ми върнаха някакъв системен отговор, че проверяват какво се случва и ше ми пишат...

Горе