Facebook - промени и новости

Зукар ни раздава пролетна почивка, да го wеба :D
Дано поне е само почивка по за 7 дни. Че и други работи сме виждали
 
Като миналата пролет, когато пак мина резачка през всички... :)
 
Добре, нормално ли е на пост (снимка) с 120-150 шера да има едва 2-4 к рийч? Или пост, който в първите няколко минути е направил 30 шера, да има само 300-400 рийч? И при това не става въпрос за линкове, а за картинки. Преди половин година на друга страница от 30-40 шера постовете достигаха поне до 1,5 - 2,5 к души....... Дали не е, защото повечето фенове са между 50 и 80 г. и може би имат по-малко приятели у фацето?
 
Последно редактирано:
Днеска бърникът и за това риича и леш в определен час е ок в друг е спрян от тях. Сменят интерфейса на някои неща. Отделно наказанията абе дано отмине бързо.
 
Абе тия не спряха да пипат! Всеки ден е мазало! Ебати и фейса тъп! Днес половината снимки не излизат, статията излиза с празна снимка...и при вас ли е така?
 
Продължават да бърникат и банновете продължават, да внимавате има промяна и в това с админите вече нов админ може пак веднага да маха старите без да има 1 седмица пробен переод!
 
Отскоро почнах да предлагам услугата за лайв предаване и избор от картинки, та сега се замислих върху нещо, което видях тия дни - стриймване на боксовите мачове - вчера и онзи ден. Фейсбук не блокира ли съдържанието за авторски права и какви могат да бъдат последиците от такава практика?

Намерих това само.

Някой с инфо?
 
От странно по-странно. Снощи си викам ще регистрирам едно профилче да свалям Фейсбук мацки (е не точно по тази причина). Регистрирам мейл в абв. Примерно ********.abv(.bg). Регистрацията премина успешно. Влизам във Фейсбук, правя нова регистрация на акаунт и тук всичко беше точно. След това пак влязох в пощата да взема 5-цифрения код за сигурност за потвърждаване на мейла. Въведох го във Фейсбук акаута и изненада - озовах се логнат във фейк профил от 2012г.

На някой случвало ли му се е подобно нещо?

За мен донякъде най-логично е мейла да е бил спрян поради неактивност. При нова регистрация със същото име да ме вкарва във вече съществуващия Фейсбук акаунт.
 
Здравейте,

Да попитам къде във Facebook можеше да се постави линк към дадена вътрешна страница от сайт и да ни излязат колко лайка и шервания има този линк към днешна дата
 
Да не ви обезкуражавам ама нещата не са добре. Преди 3-4 дни бях купил нови страници - днес и те вече са наказани за по седмица. Така, че мисля, че и следващата седмица ще удължат настоящите наказания. Може би ще ни карат да имаме "резервни страници". Например 1 седмица пускаш в 50 страници да кажем - наказват ги и добавяш другите 50. Следващата седмица ги завърташ....
 
Ама какво значи наказание заради спам? Това има ли връзка с групите или е само за страниците?
 
Аз пускам на 15 минути...Толкова е в хот-суит и щом го има там разграфено, то предполагам, че не би трябвало да е проблем, а в самите правила на Фейсбук не е посочено на колко време можеш да пускаш. Мисля, че минимума е 10 минути от последната публикация, поне така ми дава в хотсуит. Иначе става дума за страници. Ти в колко страници пускаш, защото тук говорим за много страници с над 500 000 души общо фена, някои колеги сме и с милиони.
 
Наказанията не са за спам а за отрицателна оценка от потребители (поне според коментара, който ми върнаха, когато обжалвах санкцията). Ако имаш 1000 рийч и 100 човека са дали hide post или негативна оценка във каквато и да е форма - това говори зле за съдържанието и съответно facebook те режат.
 

Горе