monefff
Well-Known Member
При такъв голям % трафик от телефоните, това вече не е фактор толкова.Най-вероятно и хубавото време играе роля за спада. Сега бях навън в една градинка - пълно е с хора.
Работен ден е, а масовия спад е глобален според мен.
При такъв голям % трафик от телефоните, това вече не е фактор толкова.Най-вероятно и хубавото време играе роля за спада. Сега бях навън в една градинка - пълно е с хора.
При такъв голям % трафик от телефоните, това вече не е фактор толкова.
Работен ден е, а масовия спад е глобален според мен.
Странни хора, скитосват по градинките, а не си стоят вкъщи по компютрите.Най-вероятно и хубавото време играе роля за спада. Сега бях навън в една градинка - пълно е с хора.
Аз лично не ги наричам хора , а трафикСтранни хора, скитосват по градинките, а не си стоят вкъщи по компютрите.
Голямата тесла вече е факт. Странното е, че някои страници, които са очевиден копи-пейст и клик байт, плюс фалшиви плей бутони, стрелки, думи от типа на шок и ужас все още са ОК. Аз лично имам няколко предположения защо стана така, но гадая. Вие какво бихте казали?
Триеха доста уж, но според мен това се дължи на това, че FB Промениха мобилната версия на страниците и потребителите много лесно може да отхаресат страницаСега забелязах, че в рамките на няколко часа съм загубил от 30 до 100 фена в някои от моите страници като нямам обяснение за това.
Не е от рийча (който е смешно малко) и ънлайкове.
Някои виждал ли е подобно нещо?
Фалшиви акаунти ли са изтривани?
Нещо за тези покани - на една страница когато минах 100 хил. фена, не ми излиза да ги каня да харесат страницата, а ми излиза да ги каня да ми стават приятели?
Не е бъг просто е до 100к над 100к неможе да каниш към страница