Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

s.ivanova

New Member
Здравейте,

Искам да мигрирам домейна на сайт с адсенс към друг домейн. Сайтът, както и съдържанието остават същите. Въпросът ми е, след като вече новият домейн е активен и са направени 301 пренасочвания, тогава ли добавям новия домейн в профила в адсенс или преди това? В периода след активирането на новия домейн и преди одобрението му от гугъл, трябва ли да се спре тракинг кода през това време?

Благодаря!
 

sim5

Active Member
Здравейте колеги,
един малко ...глупав въпрос: За плащане чре Western Union само име и фамилия ли въвеждате, или на фамилия въвеждате презиме и фамилия?
 

webmast367

Well-Known Member
Абе, какво става с тоя Adsense... 4-ти ден се одобрява сайт да показва реклами и още нищо. Нито инфо, нито развитие. Не знам и какви действия да предприема, тъй като никакво известяване няма .. пише само, че се подготвя да показва реклами.

Сайта е нов и в момента се пълни със съдържание, но в общи линии си отговаря на изискванията и от към съдържание и т.н.
Скоро закачали ли сте сайтове за одобряване и колко време отнема да им дойде кефа..
 

slavchev

Well-Known Member
Миналия месец пуснах нов сайт и пак беше така, като пуснаха плащането на 22-и и веднага го одобриха. Може би ще трябва да чакаш до тогава.
 

Blinky

Owner
С силното настъпване на Facebook, вече го няма момента да чакаш от Google толкова време за някакви елементарни неща. Гледат да изчистят тия тъпни, които бяха спънка от едно време - да се чака по месец и нещо за одобрение, да не се отговаря бързо в съпорт форумите им и подобни.
 

Buscape

Member
Здравейте колеги,
един малко ...глупав въпрос: За плащане чре Western Union само име и фамилия ли въвеждате, или на фамилия въвеждате презиме и фамилия?
Аз съм само с име и фамилия. Знам, че някои банки, като ЦКБ, не плащат по-големи суми без презиме, но за другите банки няма проблем.
 

Горе