Google Maps | Business Photos

От: Google Maps | Business Photos

Големи благодарности за екипа на http://www.business-panorama.s2vs.eu/

Стига бе!
Видекартата на компа ми уж е наред. Тая панорама е трагична като качество - не виждам нищо на фокус. Всичко е размазано.

Сега намалих максимално - на общ изглед, и заприлича на нещо. Но страницата отваря на максимално увеличение и е отврат.


Почовърках още малко и стана прилично. Но обикновен посетител ще набие хикса след 3-5 секунди.
Много голяма част от хората имат проблем с ползването на обикновената гошо-карта. А пък тази панорама...
Явно проблема е в технологията на гошо.
 
От: Google Maps | Business Photos

Така вече е добре. :beer:

Аз да поставя един въпрос тук: Някой знае ли за достъпен софтуер с подобни ефекти?
Че ако ги викна за 13 дка градина, няма да ми стигне реколтата от домати и ягоди. :lol:

Сферична панорама знам как се прави. Но панорама за разходки не съм търсил.
Може и нещо по-опростено и не толкова ефектно да бъде...
 
От: Google Maps | Business Photos

Привет,

името ми е Ангел Панайотов и съм част от агенцията scoretwice, която е сертифицирана по тази програма.

Отговарям за Североизточна България. Въпреки всичко мога да отговарям на всичките Ви въпроси без значение за кой регион се отнасят те. Магазина на СТАН в Бургас го заснехме ние и се радвам изключително, че му е харесал, а и ние се гордеем с него.

Радваме се, че в момента успяваме да водим "надпреварата" между агенциите и да предоставяме на клиентите си услуги на най-високо ниво.

Ако имате въпроси, питайте! :)
 
  • Like
Реакции: CTAH
Здравей и добре дошъл при нас. Радвам се, че има представил от една от 4те сертифицирани фирми. :)

Лично съм запознат с случая на Стан. :) Бъбрихме си по скайп като той си избираше фирма. Наистина доста добри и ласкателни думи каза по ваш адрес. Пожелавам ви много клиенти и ако има въпроси тук, надявам се ваш представител да може да отговори на тях. вярвам, че ще може и ще бъде полезен. ;)

Успехи.
 
От: Google Maps | Business Photos

По принцип готино, но ако имаш физически магазин. Аз нямам най-малкото защото ме лимитира да оперирам само в един град...Крива история :) А до колко е за "сериозен бизнес", с което да подчертае допълнително колко е "сериозен" е още по-разтегливо. Няма смисъл да обяснявам, че може да нямаш магазин, но да си доста напред...
 
От: Google Maps | Business Photos

Здравейте на всички!

Казвам се Ваньо Гичев и съм търговски директор в една от лицензираните партньорски агенции на Гугъл в България - Тъндърбокс. Ние сме първата и най-опитна лицензирана агенция в страната, като до момента сме включили над 400 бизнеса в проекта. Може да разгледате част от портфолиото ни на seeinside.bg, където за улеснение може да сортирате по град/бизнес сектор.

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши запитвания, свързани с Google Maps Business View на 02/426 4720, както и на info@.

Поздравявам конкурентите за професионалната им работа и се надявам заедно, в духа на лоялната конкуренция, да покажем доброто лице на българския бизнес пред света!

Поздрави и успешна година на всички!
 
Здравей,

И добре дошъл при нас. Надявам се престоя ти тук да бъде полезен и изпълнен с приятни емоции. Благодаря много за представянето на услугите ви. ;) Надявам се скоро да изскочат въпроси, тъй като все повече бизнеси започват да имат Google Maps Business View. Аз ще почна първи с въпросите. Как се отразява тази услуга на клиентите ви от гледна точка на Local Seach Optimization процеса? Не е нужно да споделяш точна информация, а нещо базово, което се наблюдава при всички, прибягнали до тази услуга. Мерси за пожеланията и успешна година на теб и вашия бизнес. ;)
 

Горе