Google PR Update

Blinky

Owner
Както се знае Google ъпгрейтва за PR ( page rank) всеки три месеца.
Само да съобща на повечето тук ще следващият упгрейт е втората седмица на Април (средата на месеца). Така че побързайте с трупането на линове към сайта си. :lol:

Това са най свежите новини за сега около Google PR Update.

Тази секция (Тема) ще седи отрворена за бъдещи прогнози и адекватни реакций. Чао и успехи .
----------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Blinky

Owner
Мерси за готнинят тул, IndArt.Org. :lol: Да, тези сео чат са много големи в областа си. Бива си ги инструментите които предоставят. Най им се кефя на статистиката която съпоставя как си в Google и Yahoo. Този инструмент не съм го виждал никъде другаде.
----------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Blinky

Owner
А и да добавя че в момента в големите форуми като е засилена темата "Link Exchange Requests", та повечето са се ориентирали към трупане на линкове към сайтовете си. А и да добавя че последният път Google PR Update се забави с около седница две, така че е изключено и това тримесечие да не се повтори.
Ама оригинално трябва да чука на вратата. Всичко най-най приятели.
----------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

vitohol

Premium
Ей сега ще анализирам от де идва този PR :) Иначе изполвай BBCode във подписа ти, щото html -а го филтрира.

Хубаво сайтче си имаш само дето гледам че вече не си на първа страница за някой от посочените термс. За български език не е трудно да се излезне. Дори може да използваш без порблеми GoogleBombmig-a на останалите сайтове, който си листнал в ляво.
 

Blinky

Owner
Готини инструменти си паснал насам, първият е по готин, аз нямам вяра не такива инструменти които предвиждат PR, но могат и да са истина.

Иначе PR 6 не е зле, даже е супер, и определено е за черпене. Много ще ти помогне това за определени действия из търсачките, а?

Успехи хора.
----------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

cloxy

Active Member
Google PR

Аз подписа нарочно така съм го направил :D. А за изнструментите - и аз не им вярвам. Поиграх си малко - изобщо не си играят да търсят новите връзки и рангът им. Просто гледат общия брой и по някаква тяхна формула ти го изчисляват. Общо взето според техните "прогнози", рангът или си остава същия или се вдига с 1.

Ако зададеш някоя нова под-страница, към която няма връзки, но със сигурност ще наследи ранг от главната ти "прогнозира" ранг 0 :)

Какво имаш предвид с това да използвам Google Bonbing? Ако е за това да им сложа друг "anchor" - ще се развали визията на сайта, но май наистина трябва да се направи.

И последно - на кои думи и фрази трябва да съм на първа страница според теб?
 

vitohol

Premium
Ами имах предвид това:

"Вижте позициите ни в най-голямата търсачка при следните търсения: регистрация в търсачки, оптимизиране за търсещи машини, оптимизиране за търсачки, оптимизация за търсачки, популяризиране на сайт, добави сайт."

Предполагам трябва да си на първа страница :). Само алармирам.

Иначе за GoogleBombing, понеже видях че си сложил линкове към тези сайтове, предполагам можеш да искаш линк от тях със подходящия анкох текст към твоя сайт. Та мисълта ми беше, че Gooоgle за български няма алгоритъм за детекване на GoogleBombing :)
 

CrAzY-MaST

Well-Known Member
Ако питаш мен е много лесно с две думи да се открие твоя сайт...пробвайте с една де :lol: в този форум май има само един човек, на който сайта е в "топ 3" от резултатите на Google и това е г-н Апостолов :) (думичката е "пари")

С две думи и аз съм на първо място :D ЦЪК!


P.S.
Тук си личи че е лошо да се използват еднакви ключови думи и заглавие на сайта...можеше при тия търсения да се показва само моя сайт(или на някой друг който е направил така :d )
 

cloxy

Active Member
vitohol: Това с Anchor - ите се надъхах и го направих. В същност, като дизайн стана даже по-добре. Не очаквах така да изглежда.

За класирането на cloxy единствено по ключова дума "добави сайт" е на втора страница. До вчера беше на 9-то място на първа страница. В момента откакто пуснах директорията bgmirror.com (още не е напълно завършена), но от всяка нейна страница има връзка към cloxy.com с Anchor "добава сайт" и очаквам подобрения в касирането. На всичкото отгоре ще бъдат отчетени и като сайтове с еднаква тематика по ключова дума "добави сайт".

При останалите фрази съм на първо място с изключение на "оптимизация за търсачки". Пуснах я скоро, а и страницата, която е оптимизирана за нея е още с ранг 0. Кажи къде другаде ти излизам на втора страница?
 

vitohol

Premium
По принцип има Gooogle dance и може би затова се получава разлика.
Отделно аз гледам в .com и допълнително ако си логнат в Г. със твоя акоунт може да ти изкарва на първо място предпочитан от теб сайт, който си посещаваш често. Или пък може точо този сайт да не ти го изкарва.

Както и да е няма значение. Успех с още повече първи места!
 

naskobg

Well-Known Member
Здравейте
Днес намерих този форум и се радвам че съм го намерил защото оттук научих доста полезна информация.Надявам се занапред и аз да съм полезен с нещо (сигурно ще има с какво) :)
Знамедин сайт по който гледам PR на моя сайт и той е:
http://link.ezer.com/tools/pagerank_prediction.asp
Извинявам се за модераторите ако се повтарям със сайта който написах по горе.
 

DEATH

Member
Здравей. Добре дошъл. Погледнах сайта ... доста смели предсказания прави :)
 

Горе