Google +

От: Google +

Ако може една покана и за berchoni[et]gmail.com

Благодаря предварително!
 
От: Google +

И на четеримата съм пратил. Мен ме пуснаха една седмица след като ми пратиха поканата.
 
От: Google +

Лично аз нямах намерение да ползвам тоя боклук, но съвсем неочаквано вчера някакъв индиец, за който не се сещам какъв е, ми е пратил покана. Съответно мога и ще пратя от своя страна на всеки който поиска - само ще ви помоля да ми пишете на ЛС, да не бродя из темата.




Не настоявам тоя, който ми пусна червена репутация да ми сподели ника си, щом не ще. Приканвам го да се постарае да ПАК да ми даде червена точка, но да ми изясни към нея за причината, че съм много любопитен: дали е щото замърсявам гугъл + с покани към "случайни" `ора? дали го засегнах лично с "тоя боклук"? ..
 
Последно редактирано:
Вече и аз имам покани, ако някой иска да ми прати email адреса си като лично съобщение.
Поздрави :)
 
От: Google +

И аз съм вътре.Ако искате покана пишете на лични.
 
От: Google +

И аз имам покани, който иска да ми пише на лични.
 
От: Google +

Колеги, пуснете ако обичате едно писъмце на ЛС
Благодаря !
 
Последно редактирано от модератор:
От: Google +

Почти всички потребители на Google+ са мъже

Данните от различни сайтове, които следят статистиката от Google+ показват, три четвърти от потребителите на новата социална мрежа са мъже, информира Mashable.

Уебсайтът SocialStatistics, който генерира данни от избрани профили определя, че мъжете съставляват 86.8% от потребителите на Google+, докато според FindPeopleOnPlus, който генерира данни от около 1 милион потребители мъжете в Google+ са 73.7%.

Според FindPeopleOnPlus 95% от потребителите на Google+, които казват, че "търсят любов" на, сайта са мъже.

Около 60% от потребителите са отбелязали, че се занимават или разработването на сайтове или софтуер.

Истина е, че хората, които усвояват някаква нова технология първи са предимно мъже. Google+ обаче ще трябва да се харесва на масовата публика, ако иска да увеличи значително броя на потребителите си в най-скоро време.

Разбивката по полове в най-големия конкурент на Google+ Facebоок показва, че там има приблизително равенство 50 на 50%. Някои от най-пристрастените и най-ентусиазирани потребители на Facebook дори са жени.

Google се очаква да спре да изисква от потребителите да посочват пола си, което означава, че точността на статистиката в това отношение може да намалее в бъдеще.
Източник : profit.bg
 

Горе