От: IT сайт се продава
Искаш да кажеш, че ако взема сайта за 60 лв. и не го пипам изобщо 4 месеца, а всеки месец си регистрирам по един безплатен .com домейн, ще си избия парите само от това? Нещо не ми се вярва... да няма условия със ситен шрифт, които не съм забелязал?
EDIT:>> Абе сайта много често се посещава по ключова дума "itplace.info"...
http://www.tyxo.bg/?ID=102518&show=lastse
Потребителите не се ли сещат, че могат да го пишат директно в адрес бара, а не да минават всеки път през гугле?
ДА, Гарантирам ти! Условията са само банерите! Не съм подписвал договори за да има ситен шрифт!
Просто ако не искаш да те спонсорират-само 1 мейл и те отписват, сигурен съм че няма да е проблем!
Един домейн аз съм си регстрирал, но не ми трябва вече и един го дадох на някакъв от сайта а други два на мой фр
т.е. до сега съм взел 4 домейна - т.е. преди 4 месеца, можеш да видиш в брояча че е имало двойно по-малко посещания г/д
сайта се посещава по тази дума често защото не исках да слагам линк тук! сложих линк към гоогле, за да е по-лесно!
Но нали не искаш да ми кажеш че тази статистика:
Search Engines
969.00 (50.57%)
Referring Sites
678.00 (35.39%)
Direct Traffic
269.00 (14.04%)
е от това ??!??
Уверявам те, че НЕ Е !
Може да провериш предната ми тема за продаване на сайта, там пак има същата статистика !
Пък и така пуснах обявата и ми е донесла 30-тина уникални! ....
А това за избиването на парите - ест. че може и така да се смята!
Както и така - хостинг 4 лв. месечно*12месеца = 48 лв. - ето ти го сайта за 1 месец ...
П.п. ако не искаш да го купуваш нп, пиши ми на лс ако ти трябва хостинг или домейн
продавам
Starter Хостинг 1 год за 38 лв. от инеахост
Business Хостинг за 6 месеца за за 50 лв. от инахост
или домейн по избор от горните изброени - по-ниска цена от сайта!

(не се бъзикам, ако се съгласиш, сайта не се продава ...)
п.п. позлвам Business Хостинг (6 месечен), сложил съм 3 сайта(от общо възможни 5), съпорта е добър и отзивчив(имат лайф чат) а ъплоуда е невероятен(е, айде да не е невероятен но
много добър! ако пусна едновременно да се качва в инеа и в хост.бг(където е сайта) няма да мога да разбера кое къде се качва ...)