Miss Hosting - нов агресивен играч на пазара

Аз лично се зачудих защо името на компанията е такова, не че ми дреме. Ама малко дискриминативно откъм мъжката част.
Нещо като GoDaddy, ама не точно :D:D
 
Според мен не много умно решение, при положение, че повечето уебмастъри сме мъже, може да се накефим на татенцето ( като го чуя и си представям някоя латина ) , ама на миските...хм :).
 
Ако клиента е юридическо лице, този член губи сила. - за справка МЕТРО ;)

Точно така, обаче аз мога да си купя домейн и като физическо лице. В Метро няма как да влезеш и пазаруваш без карта, при което трудно ще подадеш сигнал. Но тук става много лесно :)
 
Абе някой си е помислил, че може да не спазва законите и да си заблуждава клиентите както си иска, и то безнаказано. Реве за глоба...
 
Ако клиента е юридическо лице, този член губи сила. - за справка МЕТРО ;)
Ей това винаги съм се чудел как става.
Обаче. Немалка част от техните клиенти са ЕТ?
 
Точно така, обаче аз мога да си купя домейн и като физическо лице. В Метро няма как да влезеш и пазаруваш без карта, при което трудно ще подадеш сигнал. Но тук става много лесно :)
Не е точно така. В Метро имаше преди време промоция и за известен период от време можеше да се влиза без карта! Но и тогава не си промениха цените. Всъщност в Метро цените винаги са били на всяка бележка в 2 формата - без ДДС и с ДДС. Не е като при Miss Hosting, където има само по-евтината цена, а другата да си я смяташ сам, ако се сетиш де...
Между другото и в Billa има подобна "мошеническа" практика. Гледаш сирене за 5 лева, а после забелязваш, че то било 800 грама. Е, на етикета има и колко е за 1 килограм, но с дребен шрифт и винаги на различно място - често скрито някъде в текста (в Метро като свикнеш веднъж къде е пълната цена - и то няма объркване).
 
Точно така, обаче аз мога да си купя домейн и като физическо лице. В Метро няма как да влезеш и пазаруваш без карта, при което трудно ще подадеш сигнал. Но тук става много лесно :)
Всеки може да има карта като физическо лице.. Метро не е това което беше в началото.
 
Всичко ок ли е с тази компания? И възможно ли е верно с толкова малко служители да предлагаш хостинг услуги в толкова държави?
 
Един въпрос към MissHosting - когато избера да заплатя за хостинг, и да кажем съм избрал план за 3.50 на месец, по подразбиране ми дава да платя за 12 месеца, ако избера 24 или 36, тогава таксата се променя на 79 лв. за 1 месец. Това наистина ли е така или е някакъв бъг на сайта?
 
НИщо не е наред с тази компания , по големи аматиори не бях виждал за 20 годишният си опит.Добре че купих само 1 бг домейн от тях , а мислих 10 поне... от първият домейн усетих проблемите .. активираха го след цели 5 дена .. с сума ти звъненета на неразбиращи английски съпорт , после български и т.н.. и какво да ви кажа.. след 1 месец активен домейн .. днес получавам следният емайл :
"Тъй като има техническа грешка в пълномощното, което сме ви изпратили за подпис/ името на фирмата ни е изписано Хостинг вместо МиссХостинг/, от БГ Регистър искат да представим коректно такова, затова Ви моля отново да подпишете приложеното тук."

след 1 месец подписан официален докмент трябва да го подписвам пак ... страшни аматиори ..
 
Те май вдигнаха и цените на БГ домейн, преди беше по-евтино. 19 лв без ддс ако не се лъжа, сега е повече.
 
Щом и мен ме спамнаха, значи са ми ясни. :) Не можах да повярвам, че са платили на някой да ни бодне по едно такова мейлче. Според мен с начина си на реклама казват какво представляват и услугите им. Ще ме извиняват, но така не се прави. Отделно, явно собствениците на тази велика корпорация са прекалено заети, за да влезе някой от представитлите им тук да каже какви са, що са. :) За реклама не смея и да си помисля, ама заспа има бюджет. :)
 
Първи впечатления от хостинга - споделен хостинг - план Pro:
+ скороста на зареждане на сайта изглежда нормално
+ денонощен чат, макар че след края на работния ден си говориш с някакъв чужденец
- само 10 бази с данни
- само 768мб памет
- 200 000 inodes
 
Последно редактирано:
Здравейте,

Ние от MissHosting България се стараем да предложим висококачествени хостинг решения на всички наши клиенти.

Във връзка с това, бих искал да приканява всеки един, който се интересува от нашите услуги да се свърже с мен на телефон 0988 783396 за да се увери в това и да работи дълго и успешно с нас!

Ако са възникнали някакви проблеми в процеса на работа с някой от нашите клиенти - извиняваме се за това, породило се е не по наше желание, а поради технически причини. Както знаете, нашата компания отвори врати на пазара в България през месец май тази година и ни отне известно време да се "пригодим" към начина на работа тук, особено с националния регистрант на домейни в България. В крайна сметка обаче, вече нашите системи са автоматизирани, а при нужда от помощ можете да се обърнете към прекрасният ни support екип!

С уважение,

Димитър Атанасов
Sales Manager Bulgaria
+359 988783396
 
Мисля да си взема хостинг отнякъде за 1 година, май съм се спрял на миссхостинг, някой има ли отзиви?
 
 
b417c7e95d0761b433702f4752c42ef0.png


Мернах това преди малко, не ми направи добро впечатление, лично аз бих си скъсал задника да оправя проблемите на човек, който обучава потенциални клиенти на хостинг услуги от рода на около 200-300 души постоянно.
 
Последно редактирано:

Горе