Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

ka64ei, благодаря за обратната връзка. Можеш ли да ми изпратиш примерни страници на който си им правил ти дизайна?

- Системата очаква ли аз да одобря изпълнението на поръчката ако е извършена качествено и в срок, за да си получи парите изпълнителя?
Да, но ако няма реакция до 3 дни, системата я отбелязва автоматично като коректно изпълнена.

- От къде мога да видя профила на изпълнителя с всъчки предлагани от него услуги, вече извършени услуги, оценки или коментари за него, за да се уверя че е сериозен
Под всяка оферта е изписано името на изпълнителя и рейтинга му. Ако натиснеш на потребителското име, ще можеш да видиш всичките предлагани от него оферти. Коментарите от поръчителите, ако са оставили такива, можеш да ги видиш под всяка оферта.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Здравейте, ще се включа с малко критика.
Опитах се да пратя ЛС и скриптът ми извади груба грешка, след малко чудеж премахнах думата 'мейл' от съобщението и успя да се прати.
Впрочем полето за ЛС идва малко ниско, когато трябва да обесня нещо по обстойно.

Като влезна в профила виждам паролата си, което не е някакъв проблем, но ме навежда на мисълта че в базата данни ги съхранявате в чист вид, А това е лоша практика...

Наистина не е толкова трудно да се съкратят линковете.

Нещо пречи ли ви да изплащате точки през иПей, например. По банка е супер, ама кой ще покрие таксите, особено ако превода е междубанков? Моите кирливи 10лв направо не си струва да ги тегля...

Имам и един въпрос:
Защо след като изпълних поръчка за 10т. и купувачът я обяви за коректно изпълнена нямам 10 своботни точки, а имам '8т. Очаквани' ?
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

как могат да се рипортват обяви, които не отоговарят на условията на сайта?

типичен пример:
http://www.nmarket.bg/cgi-bin/main.pl?_state=OfferDetails&ID=4129

страхотен фъркащ рибок, който просто щях да поръчам на секундата ако случайно не мернах този текст "При доставка се доплаща 45 лв"

принципно нямам нищо против рибата да струва повече обаче при условие, че сайтът е "за десет лв" си е направо подвеждащо

Противоречи на Основни понятия от правилата точка 4

"4. Офертата представлява публично предложение до неограничен брой потребители на сайта за закупуването на определена стока и/или услуга, като всяка от офертите не може да надвишава стойността от 10 (десет) лева. "
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

lptl, ще се погрижим да оправим бъга в най-скоро време. ЛС полето няма ограничение за въведения текст. Паролата я оставихме видима защото преценихме, че така е по-добре за потребителите. Ще го обсъдим пак с екипа и най-вероятно ще махнем това поле. Иначе паролите са криптирани. Сайта е насочен предимно към частни лица, а личните сметки нямат такси за получаване на пари (или поне аз никога не съм имал такива за личните си сметки. Ще се радвам да чуя и други мнения по въпроса). Таксите по изпращането са за сметка на nMarket. Уточнявам: ако са заявени за теглене 40 лева, приспада се такса от 1 лев (която не зависи от размера на поисканите за изплащане пари) за обработка на изплащането. Следователно изпращаме 39 лв. + таксата за нареждането на самия превод.
10 лева е крайната цена за клиента. Продавача получава 8 лв. от всяка продажба, а 2 лв. остават за сайта (реклама, поддръжка и прочие). Всичко е описано подробно в общите условия и ЧЗВ.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Здравейте, не съм писала то доста време, но искам да споделя, че имам поръчки в сайта и за мой късмет всички до сега са приключили успешно и с уверение от страна на клиентите, че отново ще се обърнат към мен. Доволна съм!!!
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Доволна съм от услугите, които съм поръчвала в Nmarket и продължавам да ангажирам лицето "catwalk", което спечели доверието ми. В подкрепа на мнението ми прилагам линк.

Също така съм благодарна и на Maverick - за отзивчивостта и бързата реакция в случай на проблемна ситуация.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Аз пък не съм доволен от затруднената комуникация. Един потенциален клиент трябваше да ми прати файл, но в системата няма такава възможност. Видях че няма да стане работата и му казах да потърси човек във този форум (не съм му казвал да се свърже с мен - което е против правилата). Обаче съобщението ми не беше доставено.
Освен това, какво посочи Bull Blogger, има доста обяви, които явно противоречат на правилата. А когато ми трябваше да разменя няколко файла по скайп загубих човек.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

По принцип има опция за прикачване на файл при комуникация след стартирана поръчка. Без проблем можеш да посочиш на "потенциалният клиент" примерно място (като транзит.дир.бг), където да прикачи нужният файл и в кореспонденцията да ти подаде линк за свалянето му... ;)

"Обаче съобщението ми не беше доставено." - лесно е да се откажеш, но още по-лесно е да фикснеш проблема, като се обърнеш към администрацията на сайта. Когато съществува диалог между потребители и администрация, проблемите се изглаждат.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Да, имаш право. Това за дир.бг въобще не ми хрумна. Винаги пращам по скайп, мейл, или ако е за повече хора качвам на хоста. За съобщението - приех че не е било одобрено заради съдържанието. Можеби наистина трябваше да се свържа с екипа.

Като изключим това и аз съм доста доволен от сайта! Харесва ми замисъла и ме е яд, че не е по-развит!
 
От: От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Харесва ми замисъла и ме е яд, че не е по-развит!

Вярвам, че ще има подобрения на функциите с времето. Примерно, по-удобно би било в секцията "Въпроси и отговори" да се пригоди опция за прикачване на файл, вместо запитващите потенциални възложители да изискват е-мейл за връзка с изпълнителят. Доста ще улесни комуникацията, което от своя страна ще доведе до постоянно присъствие в сайта, без да се налага да се ползват външни препратки. Затова смятам, че бъгове в системата и др. неприятни моменти трябва да се решават (уведомява) с администрацията.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Идеята,много ми хареса и се регистрирах,влезнах в акаунта си и ми показва,че съм влезнал под някакво друго име:rolleyes:,после излезнах и се оправи ,но може би има някакъв бъг в системата:2012-11-10_172503.jpg
 

Прикачени файлове

  • beaty4.gif
    beaty4.gif
    62.1 KB · Преглеждания: 13
  • ugly-girl.gif
    ugly-girl.gif
    106.9 KB · Преглеждания: 11
  • 1010198_4bda_625x1000.jpg
    1010198_4bda_625x1000.jpg
    35.5 KB · Преглеждания: 11
Последно редактирано:
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

buymore, би ли ми пратил данни за акаунта ти, за да проверя от какво може да се е получила грешката?

Относно подобрения и бъгове съм отворен за всякакви идеи. Просто ги споделяйте.
 
От: Nmarket.bg - Какво ще направиш за 10 лева?

Идеята,много ми хареса и се регистрирах,влезнах в акаунта си и ми показва,че съм влезнал под някакво друго име:rolleyes:,после излезнах и се оправи ,но може би има някакъв бъг в системата:

с ФБ акаунта си се логнал, нали?
аз имах такъв проблем/бъг в един новинарски сайт... :mrgreen:
 

Горе