PayPal Шиб*ни педер*зи

Maverick

Well-Known Member
Да им *ба майката шиб*ана проста, цигани, педофили, импотентни боклуци нещастни, пъпчасали гноми, дебили със суполиви носове ша им *ба майката нещастници. Направиха ми много хубав подарък за Коледа -$1800 нещастници прости, улигофрени да им изсъхнат пишките дано. Последните 2-3 седмици постоянно получавам деспути за плащанията който съм получил. Давам им инфо, всичките неща са за услуги и нямам доказателство, че съм изпратил продукт. Давам им всичкото инфо което мога и им казвам ако има проблеми да кажат как мога да помогна. Писах им да ми обяснят защо така се получава и как мога да се предпазя от подобни шитни, обаче тъпите педлачета даже на ми и отговарят. Решават, че трябва да ми вземат парите и толкова. Нито съм ги псувал нито нищо. Даже на всеки диспут ги моля като последния идиот да ми прегледат транзакзията и ако може да ми дадат повече информация. Обаче не. Взимат си парите и това е. Днеска ставам и изненада. Още $100 изчезнали. Нещастници прости. Да им изгорят сървърите дано, наводнение да стане и да умрат всичките заедно с тъпата им система. Цигани да ги оберат, бял ден да не видят. Курви смотани. Синовете им зетьове да донесат, слончета да им се народят. За Коледа покрива на къщата да им падне, дъжд и сняг да завали. В на сън от леглото да паднат, носа да си счупят, лекари свободни да няма, на криво да им зарастне, носа да не могат да си обършат.
 
какъв тип ти е акаунта - премиум?

ползваш ли нещо като буфер, поне да ти проверява съмнителните транзакции - джънкито, плимус или нещо от тоя род

в момента акаунта ти блокиран ли е?

Моите препоръки:
1. спри плащанията към пейпал акаунта си - намери алтернатива ако искаш ми драсни лс (няма да ти дам аф линкове - не съм кретен, просто моя опит от същите ядове)

2. опитай се да комуникираш с някой от клиентите си, запази комуникацията и я предостави на пейпал - може пък някой да зацепи, че измамниците са клиентите (вероятността клони към нула но не пречи да опиташ)

3. фирмен или премиум акаунт е задължително за много транзакции, гледам нмаркета също приема пейпал само той ти е достатъчен за ядове с пейпал - много на брой, малки транзакции с една и съща сума

друго не се сещам в момента
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

премеум ми е акаунта и не е фирмен. Нмаркет не играе роля в случая, ама и от там ще го махна. Ще им наливам пари аз, после ще ми взимат и от уборота. Баси миндилите.

Какви са тези алтернативи?
 
Re: От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Какви са тези алтернативи?

два варианта:

само посредничат и купувачът праща парите директно на продавача. защитата се изразява все пак в проверката на акаунта на купувача. има полза от подобни посредници. примери

e-junkie
plimus

таксите са различни - трябва да избереш според нуждите си (брой продукти, начини на плащане, афилиейти ит н)

Другият вариант са посредници, които изцяло приемат плащането и после ти го препращат.

предимства: разправиите с пейпал са тяхна грижа на 100%

недостатъци:
- начисляват ддс т.е. ако клиентите ти са българи е доста неприятно да губиш 20 процента на всяка сделка
- те преценяват качеството на клиента т.е. случва се да откажат поръчка защото клиентът им се вижда съмнителен
- задържат парите за опр период от време - просто ги натрупват и ти ги пращат наведнъж

Примери има доста и отново зависи много от нуждите ти

clickbank
avangate

Таксите отново са различни и пак трябва да поровиш доста според нуждите си

Използването на посредници си има някои доста съществени предимства:
- първо защитата срещу измамници т.е. точно твоя проблем
- варианти за доставка на стоката особено за дигиталните стоки - защити, хостване
- огромен обем афилиейти, които можеш да ползваш реално ;естествено продуктът ти трябва да си струва за да го продават
- маркетингови инструменти - купони, ауториспондери и др под

Естествено всички тези екстри си имат цена - посредниците взимат 5-10 и повече процента от всяка сделка. разходите по прехвърляне на парите после са отделно - дали ще е чек, пейпал (този път вече няма страшно), карта и тн те не влизат в тези разходи.
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

нормално , с тази система и на мен се опитаха да врътнат номер ,но пейпала ми върна парите... но като имаш 0233 транзакции и като пуснат 5 диспута нормално е да ти вземат парите , щото не 1 се оплаква от тебе.. примерно.. Препоръчвам ти да си бачкаш с moneybookers там няма такива дертове..
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

да, присъединявам се към мнението

и аз изгорях преди месеци, че даже нямаше толкова пари и бях на - аз си имах едно на ум и никога не оставях пари, съберат ли се 500 веднага ги тегля.

големи са тъпаци, въпреки че 2 пъти опитаха да ме мамят с клейм но отсъдиха в моя полза. на следващите изгорях :(

добре че не ми трябва повече пейпал, ползвам само рашън система
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Повече от 400 долара в пейпал, никога не държа..
Пускам транзакция и това е..

Не съм имал проблеми с тях, да се надяваме и да нямам..
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Сигурни люде ми казаха да не използвам PAYPAL за нищо друго освен за получаване на пари като частно лице, ако искам да спинкам спокойно

Вече 3-4 години проблеми не съм имал (да не чуе рогатия), а както някой вече отбеляза суми над 300-400 долара се дърпат на момента както от PAYPAL така и от дебитната карта
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Точно заради тези диспути аз избягвам ПейПал и ползвам само МъниБукърс.
Правите си един ВИП акаунт , няма никакви такси , дават ви карта и си теглите парите директно от банкомата фрии.
Няма и лимити , лошото е , че много малко хора ги ползват.
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Да, вип в мънито е най-добрият вариант. Аз имам мъни от бая години... скоро са пуснали вип акаунтите, но аз самият не мога да регна такъв, може би защото не правя обороти. Чувал съм че искат към 5К месечен оборот за вип. Ти конкретно, как си направи вип?
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

2000 евро оборот на месец. Може и с 100 евро да ги направиш като вкарваш парите в сайтове за игра, и после ги теглиш.
Имат съпорт на Български , бях им писал мейл да ги питам някакъв въпрос, и ми звъннаха по телефона , обясниха ми всичко както си е редът.
Нямат Рефънд на пари , което е супер за търговци и така нататък. Ако направиш оборот над 5000 евро на месец пък може да си отвориш няколко акаунт с различни валути и да не губиш пари от обмяна Евро > долар > лев и така нататък. Но дори и да си ВИП както казах , си одържат таксите и после в началото на месеца ти ги връщат в акаунта. Изваждането на карта е 10 евро и подръжка на година 10 евро , като си ВИП също ти ги връщат. Също така и нямаш лимит на получаване на пари. Ами това е от мен , надявам се да съм бил полезен , ако имате други въпроси питайте , ако знам ще помагам.

Cheers!
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Добре де, за какво правят диспути ако всичко е наред и са получили това за което са платили, аз никога не бих пуснал диспут на някой на който съм платил и той си е свършил нещото за което му е платено то тва е баси п*едерастката работа.
 
Шитава история мен от както една разплащателна система фалира и ме завлече с пари и аз избягвам да държа в такава

иначе си има термин за това Френдли Фрауд може да погледнете поста на хепислакър в една подобна тема

Смяташ, че от PayPal мамят? Не вярвам да са паднали чак до там, че да мамят така търговците.

Тези измами се вършат от клиентите и са обичайно явление. Даже си има специално име - Friendly fraud.
Friendly fraud, also known as friendly fraud chargeback, is a credit card industry term used to describe a consumer who makes an Internet purchase with his/her own credit card and then issues a chargeback through his/her card provider after receiving the goods or services. When a chargeback occurs, the merchant will always be responsible, regardless of what they did to verify the transaction. The challenge with friendly fraud is that there is no way to verify the authenticity of the transaction, which is in fact legitimate, because the consumer is the one that is not legitimate.

Ако не искаш да имаш такива проблеми трябва да ползваш алтернативни методи за плащане, което обаче ще ти намали клиентите. Има доставчици на платежни услуги, при които не е възможно клиента да си вземе парите обратно след като извърши плащането (LibertyReserve, OKPAY и др.). Ако решиш да ползваш алтернативни методи за плащане вероятно ще изгубиш повече пари (пропуснати ползи), отколкото ако продължаваш да губиш пари с PayPal.

Клиентите искат да плащат с кредитна/дебитна карта за да могат да се предпазят от търговци измамници и за да могат да вършат измами. Някои търговци слагат стряскащи предупреждения, че измамниците ще бъдат наказвани с цялата строгост на закона. Не знам дали действа. Вероятно само по-плашливите измамници се стряскат. Изпечените мошеници знаят, че правото е на тяхна стана и могат да вършат измами безнаказано.
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Я сподели, тези с диспутите от каква народност са???

Лошото на PayPal е че всички големи онлайн магазини го използват за разплащане и си принуден да им ползваш техните услуги. Аз също ако има друга алтернатива на PayPal бих се махнал на момента от тях...
 
лошото е че ако предлагаш стока/услуга и не предлагаш плащания с пейпал оборотът ти може да падне в пъти. Зависи от типа услуга оборотът може буквално да клони към нула при липса на пейпал като възможност за плащане - типичен пример: услугите свързани с онлайн бизнес, сео и др под

т.е. алтернативите на пейпал са на светлинни години от него като брой потребители съответно потенциални клиенти
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

2000 евро оборот на месец. Може и с 100 евро да ги направиш като вкарваш парите в сайтове за игра, и после ги теглиш.
Имат съпорт на Български , бях им писал мейл да ги питам някакъв въпрос, и ми звъннаха по телефона , обясниха ми всичко както си е редът.
Нямат Рефънд на пари , което е супер за търговци и така нататък. Ако направиш оборот над 5000 евро на месец пък може да си отвориш няколко акаунт с различни валути и да не губиш пари от обмяна Евро > долар > лев и така нататък. Но дори и да си ВИП както казах , си одържат таксите и после в началото на месеца ти ги връщат в акаунта. Изваждането на карта е 10 евро и подръжка на година 10 евро , като си ВИП също ти ги връщат. Също така и нямаш лимит на получаване на пари. Ами това е от мен , надявам се да съм бил полезен , ако имате други въпроси питайте , ако знам ще помагам.

Cheers!

Мерси за инфото :) Не бях се сетил, че може да разигравам някаква сума между гейм-акаунти и тях... Мислиш ли наистина, че няма да е проблем ако подмотвам през 1-3 дена някакви малки суми "от" и "към", сми няма ли да се усетят, че се опитвам изкуствено да "грабна" вип-а. Изобщо такива трансфери дали ги броят за оборот?
 
От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Спасение няма с тея от ПП. Всички по-големи суми трябва да се теглят на момента. Спасението е да си направиш нов акаунт и да оставиш този на минус !
 
Re: От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Спасение няма с тея от ПП. Всички по-големи суми трябва да се теглят на момента. Спасението е да си направиш нов акаунт и да оставиш този на минус !

как ще верифицираш новия акаунт? лична карта, ония дивотии със сметките за тока, водата и т.н.?
 
От: Re: От: PayPal Шиб*ни педер*зи

Не е много трудно.

Български имена могат да се нашат по всевъзможни начини.
Ако се е писал с име и фамилия, почва да се пише с име и презиме.

Правиш си нова дебитна карта.
Ако си качвал ЛК, сега качваш шофьорска книжка.
Аз качих и договора за интернет. ПП въобще не гледат толкова стриктно колкото си представяме.


как ще верифицираш новия акаунт? лична карта, ония дивотии със сметките за тока, водата и т.н.?
 

Горе