Paypal Verified - Стъпка по стъпка

kirsen

Active Member
От: Paypal Verified - Стъпка по стъпка

При мен с Виза от First banc с дебитна карта нямам никакви проблеми.
 

crossera

New Member
От: Paypal Verified

Отиваш в банката, която ти е издала картата след 2-3 дни и си взимаш извлечението по сметката. На реда , на който си таксуван с 1.5 EUR ще видиш 4-digit PayPal code, с който трябва да си верифицираш картата в PayPal. Ще ти възстановят 1.5 EUR след процедурата.
Последвай тази процедура и нямаш никакви проблеми
 

traiki

Well-Known Member
От: Paypal Verified - Стъпка по стъпка

Колко време им трябва на тия от Пейпал, за да се уверят, че документите, които съм им изпратил са истински и съвпадат с данните ми? Първият път ми ги върнаха след 1 седмица, защото адреса беше изписан по различен начин. Минаха 10 дена от новите документи и "променения" адрес в настройките, а оттогава ни вест, ни кост... Писах им на обслужващия сервиз..преди 5-6 дни..обикновено отговарят в рамките на 72 часа и нищо...а не мога да получавам пари, само да плащам и изпращам...
 
От: Paypal Verified - Стъпка по стъпка

Искаш бързо решение, а не се обаждаш, странно. Щом пишеш на е-поща, значи логично искаш бавно решение на това и на ревюто на документите.

При писането на e-mail или опит за обаждане даже излиза:

4xKmETZ.png


Така, че може да почакаш и до другия месец.

…освен, ако не ти се обажда. +35314369111 (IE number) и да чакаш, докато дойде редът.

Аз съм чакал преди 2г. около 3 ЧАСА към eB, слушайки песнички и мелодии, научавайки ги наизуст. Не можеш да си позволиш луксът да ги спреш, тъй като не се знае кога ще ти се включи rep отсреща. Кеф.
 
Последно редактирано:

traiki

Well-Known Member
От: Paypal Verified - Стъпка по стъпка

Ясно...трябва да търся някой с английски, че нямам вяра на моя :D Впрочем още не съм стигнал лимита, но съм някъде по средата..Какво ще се случи, ако го стигна - блокират ми акаунта или?
 

traiki

Well-Known Member
От: Paypal Verified - Стъпка по стъпка

Ново 20...оправиха ми акаунта. Вече мога да получавам пари, да плащам и т.н. Ама пък не ми дава да си тегля парите към сметката, защото съм минал някакви лимити по Европейски директиви...Представил съм документи за самоличност и т.н., на базата, на които "уж" ми възстановиха акаунта...Някой да е имал подобен проблем?..Писах им преди малко и сега чакам отговор..
 

traiki

Well-Known Member
От: Paypal Verified - Стъпка по стъпка

Трябва да се имат всички зелени тикове, където трябва. Прочети поста до края и виж къде какво си дал или не си дал. И пак звънкане.

Изпратил съм необходимите документи отдавна, още, когато получих съобщението, че наближавам лимита и в момента Identify account holder ми стои на In Progress..Като цъкна на provide identification отново ми иска документите...Ето как изглежда в момента Виж файлът 13265
Въпреки че, ми махнаха забраните за получаване и изпращане на пари... Освен пак да ги кача.
 

traiki

Well-Known Member
Ново 20....минал съм всички видове верификации. Имам зелени тикчета, но сега пак ми пише, че съм минал някакъв лимит. Нали след като верифцираш с лична карта и т.н., нямаш повече лимити...Става дума за обикновен профил, не бизнес. Иначе, друг въпрос - по някаква причина съм посочил, че съм от UK и не мога да въведа друга карта. Писах им да го оправим това несъответствие, ама никакъв отговор вече 4 ден...
 
Има. От ноември почнаха Pre-approval отново. Мине-немине време и пак трябва да се дават docs (актуални). Това за UK съм пас, оправи си адреса от опциите и звънкай, 4-ти ден, т.е. реално 1-ви бизнес ден (пресмятайки часовете от петъка и от днес). Чакаш или звъниш.
 

traiki

Well-Known Member
Ясно, но интересното е, че, когато ме прехвърли към секцията, където да си качиш документите - всичко ми е в зелено и ми дава Completed... До сряда, ако не отговорят почвам да ги търся.
 

JK Style

New Member
Здравейте,

Имам малко тъп въпрос, но сигурно сте свикнали :D

Как да разбера дали успешно съм си регистрирала?

Мисля, че всичко направих, както трябва. Въведох си и 4-цифрения код, но как мога да видя наличността на картата?

Благодаря предварително! :)
 
Никак. Наличност по карта се „киризи“ през е-банкиране на съответната банка, издателка на картата. При създаването на банкова сметка с карта се попълва ТИК за искане за е-банкиране (интернет банкиране). Без него се няма такова, логично се няма никакъв достъп до движенията по сметките отдалечено/онлайн, а само „на каса“ или с тел. обаждане към оператор. Не е късно принципно. Отиване в банката на каса, искане листи за попълване с „Искане за е-банкиране“, получава се в плик user/pass и логване в него, откъдето да се проверява наличността по картата. 4-тата опция е на банкомат (някои банки таксуват тази проверка).
 

JK Style

New Member
Аааха...

А сега още по-тъп въпрос :D След като не мога да следя дефакто нищо по картата през PayPal, то каква му е функциалността?
 

Горе