georgimateev каза:виж в хотскриптс направо
Аз намерих ама някви мн словни :lol: то там напрао някви програми за пращане на масови имейлиBlinky каза:georgimateev каза:виж в хотскриптс направо
Да това е добро предложение. Там ще има 100% нещо като за проблема ти.
Аз исках код пхп за да се добави в сайта и примерно тои да си напи6е имейла и да даде Прати и да се прати неговия имейл на моя за да знам разбираш ли в момента не ми трябва цял софтуерgeorgimateev каза:еми ти не искасх ли тоцхно тва?
Ми да миаз търсих тва щото така пише в сайтовете ама сега ще търся формата за контакт да видяgeorgimateev каза:ааа ти искаш формуляр за контакти търси за contact form, не за newsletter
Ми да наистина е по удобмо с системите ама са ми малко сложни... не мога да ги разбера иначе ще се упитам , аз си друпнах няква newsletter програма наистина мн удобна даже и дизаини за имейлите предлага ама не можах да я схвана по точно от каде ще се записват тея имейли в база даннитеgeorgimateev каза:ами те тия системки ти улесняват нещата. Пълнят ти една база с адресите и после от едно формулярче пишеш новината и тя се изпраща автоматично на всички.
А пък с contact form могат да ти пращат мейли на теб и ти на ръка да ги спамиш, щом мислиш, че ще ти е по-удобно Или не съм те разбрал.
Скрипт или програма??? Щото аз имам една програма ама нее тестванаou7cas7 каза:Някой ще даде ли тогава newsletter sciprt, защото цял ден се ровя във hotscripts и всичко или ми дава проблем със изпращането на майли или базата данни нещо е прецакана. :twisted: :evil:
Може да е кажеш на мен ако искашMsGeR каза:Я виж http://www.bgtech.info/ Ако е такава системата която искаш (за майлите говоря) ?Кажи ми ще ти кажа кода