SEO Olympics 2012 - Отбора от Предриемач

Re: SEO Olympics 2012

Да, ама си напредват. А задачата е толкова трудно, че даже един да я реши, ако не са в екип, нямат шансове да ни минат, по 5 и 10 точки не им върши работа, защото 5к / 10 точки (макс) си е 500 души да поканиш. А за другата задача, така и не разбрах колко точки е, но може там да се ориентират, това пак ще им е от печелившите алтернативи, ако искат пак да се заковат на първото място. ;)

Ние тук и малко пак сме сила. После да ми обясняват, че не е team work. :)
 
Re: SEO Olympics 2012

Май днес задача няма да има и сигурно ще е утре, като тъкмо с нея ще затворят и самата олимпиада. Много е важно да запазим лидерството, както и за последната задача да бъдем най-задружни, за да не им дадем шансове да мръднат. Вярвам, че ще се справим и то доста добре в това. Ако някой има информация, нека сподели, но нищо от никъде за задачата. ;)
 
Re: От: SEO Olympics 2012

Тук наистина има изградена общност, това се видя и доказа много добре покрай тая олимпиада. Наистина сме като машина :)
От създаването на форума, ако трябва да бъда честен. ;) И като гледам през годините си седи същия дух, което само може да ме радва, защото можем да направим много неща заедно за благото на всички. Машина сме и още как. )
 
Re: SEO Olympics 2012

Да дават въпроса, че родата на Азис започна да набира бройки.
 
Последно редактирано от модератор:
От: SEO Olympics 2012

Сигурно водим и в това за geek задачите, тея албанци много хора събраха изведнъж, иначе можеше да отбележим 3 първи места :twisted:
 
Re: SEO Olympics 2012

Остава само днес и приключва. Както знаем, тази вечер ще е последната (5-та) задача, която или ще определи последните и естествено и първите. За сега малко се е стопила разликата ни, но пак е над 4К, както бе и последния път, но тогава беше по-близо до 5К.

Успехи и нека по-добрият спечели.
 
Re: SEO Olympics 2012

Абе сигурни ли сте, че състезанието е актуално? С тези 7 участници от Югославия... :)
 
Re: SEO Olympics 2012

Актуално е, но защо не пускат следващата задача, никой не може да ти каже. И ако не се лъжа днес и е последния ден.

Силно се надявам с последната задача да затвърдим лидерството си. Естествено, излишно е да споменавам, че общия ни успех ще е блог на работата ни в екип. ;)

Айде, Българи – Юнаци... :)
 
Re: SEO Olympics 2012

Да, тези борсуци от link-assistant.com да пускат задачата и да ги смачкаме окончателно, както ни мъчат тук. Чакат целия маймунярник да се регне и да наспами и тогава. Чак не им се вярва, че малка дърржава като нас може да се опъне на такива "сили". И те са за таковане. При нас няма ли някой, който да не си е използвал точките, да не е сложил правилния отговор. Лошото е, че ония стапят точките, а ние нямаме шансове да го правим, защото колкото са се регнали, толкова. Само ние сме си за сега и дано продължим все така добре де.
 
Re: SEO Olympics 2012

При нас няма ли някой, който да не си е използвал точките, да не е сложил правилния отговор.

Да не би да има начин да се отговаря на предишните въпроси?
 
Re: От: SEO Olympics 2012

Аз се чудя тия техните регистрации дали не са фейк с проксита нещо, някак си прекалено неестествено естествено си растат, ако ме разбирате хахах :)
Да, фейк са, защото реално бум на регистрациите е редно да има в началото и при бонус задачата. Всичко друго изглежда много фек, защото даже и да се регне, това му едвам 5 точки. Демек, ако ще го правят този номер (спам), ще е нужно да е в огромно количество, за да направиш разликата помежду ни много малка. Да дръпнаха с около 1000, ама какво от това. Организаторите да му мислят или пак ще симпатизиран на некви надоразвити мамути.
 
Re: SEO Olympics 2012

Мда. Направо не знам какво се случва. От 5К преднина, в момента водят. Баси спамарската нация. А това, че сега края на самата олимпиада е на 13ти е другото ново. Или не съм го видял, но не може всеки пък да не го е видял, нали? Маймунярника ни мина лошо. Трябва да натиснем и ние. Аз поканих няколко души, като им обясних какво да попълнят и къде. По около 100 точки си е ОК, все пак 10 по 100 можем и да имаме сравнително силен напредък. Те сега милите драпат и те с последни сили.

Ако четете, нека съберем още поне 10 действащи съотборници, за да направим една разлика от поне 1000. Не за друго, а другата задача ще е последна, а преднината ни гарантираше първото място, но мургавите пичове нещо са се активизирали.
 
От: Re: SEO Olympics 2012

А това, че сега края на самата олимпиада е на 13ти е другото ново. Или не съм го видял, но не може всеки пък да не го е видял, нали?

То даже все още го пише на сайта им: Over the two Olympic weeks (till August, 10) you'll get 5 SEO tasks.
Ама на... Тея са уникалнитре спамилки... Накрая да вземем и ние да правим fake ако много се запецнем? Аз от утре до 15-ти не съм в България... Ще изтърв и игри, и 'награждаване' и всичкото... :mad: Направо ще се побъркам ако не успея да си намеря компютър!

Вярвам, че ще ги размажем!
 
От: SEO Olympics 2012

Бе майната им!
То се вижда - три пъти повече регистрации имат от нас, пък точките са колкото нашите. :lol:
 
От: SEO Olympics 2012

Почна се, Бай Брадър тактика:
"Айде още 1-2 дена зарибените да ни посещават сайта, и да ни лайкват" :)
 

Горе