Тревата не е легална, но никой не обръща внимание на нея. Имам къща в едно малко селце до морето и съседа ми го прибират през ден за трева (целия долен етаж е направен за отглеждане на трева). След 5 дена пак си вкъщи и продължава. Също така доколкото знам имат право на едно растение за лично ползване на човек от къщата.Странно, не знаех, че там е легална. Ходил съм, но не съм забелязал. За сметка на това на всяка втора крачка ми предлагаха трева, пък уж май тя не е съвсем легална. Явно са намерили някакви варианти в законодателството.
Да, време ни е за сериозен рестарт.Това е поп културата. Развалят и мъжете и жените с песни, филми и реалити предавания. Джукита, големи задници, завист, самовлюбеност, изневери, алчност, консумаризъм. Чалги, Сузанитита, Кардашиян. Това е днешният свят.
След рестарта ще определящ пола си след 18г. Преди това каквото решатДа, време ни е за сериозен рестарт.
Ако беше Магърдич сценарист на предаването, нямаше да спрат боя.Било е страшно! Екипът на "Ергенът" спрял бой между участничките
Емоциите в последния излъчен епизод на „Ергенът“ взеха връх, а заснемането им се е оказало истинско предизвикателство за продуцентския екип на риалитито на bTV. Източници от кухнята на предаването разкриват, че след играта на „най-добри приятелки“, която бе показана снощи, Габи и Мони едва не са...www.bgdnes.bg
Всъщност ще са с двата пола, да си се самовъзпроизвеждат сами, защото ще са прекалено съвършени за останалите.След рестарта ще определящ пола си след 18г. Преди това каквото решат
Добър е много. Винаги съм го харесвал как коментира.
И това трябва да е интересно?