Сбогом Hit.bg

Алтернатива на hit.bg | Сайт като hit.bg | Къде да хостна сайт безплатно

Верно налазва носталгията с тоя хит.бг.... преди 12 години си пуснах първия сайт там, деба.... Още ми седят потдомейните :) Влязох да си ги вида за последно, още са си там нещата... Много тъжно наистина, ама му мина времето.

Ще има ли много търсения на:

Алтернатива на hit.bg

Сайт като hit.bg

Къде да хостна сайт безплатно hit.bg

.... и подобно само и само да има малка вратичка от тази толкова "лоша" за някои бизнеси ситуация. Като си представя, че за някои бизнеси наистина може да е кризисен момент, чак ми се реве. :)
 
От: Алтернатива на hit.bg | Сайт като hit.bg | Къде да хостна сайт безплатно

Ще има ли много търсения на:

Алтернатива на hit.bg

Сайт като hit.bg

Къде да хостна сайт безплатно hit.bg

.... и подобно само и само да има малка вратичка от тази толкова "лоша" за някои бизнеси ситуация. Като си представя, че за някои бизнеси наистина може да е кризисен момент, чак ми се реве. :)

Ще има и търсения като:

  • безплатен хостинг
  • евтин .bg домейн
  • безплатна фирмена страница
  • безплатен фирмен сайт
  • безплатен сайт

А вероятно и запитвания като:

1. Имах фирмен сайт в Hit.bg, но го затвориха. Има ли друга безплатна алтернатива?
2. Трябва ли да плащам за хостинг на фирмен сайт, като има безплатен?
3. Ще ми трябва и домейн, който също да е безплатен.

И още подобни безплатни алтернативи...

Не проумявам какви бизнесмени са тези, които държат фирмени сайтове на безплатен хост. Да не споменавам и колко е нереспективно да използваш поддомейн за бранд. И как ще ги открият потенциалните клиенти, като не ги намира търсачката? Не е ли време да се замислят, че вместо да разкарват хората по улиците и да се оглеждат за табелки като дентална клиника (примерно), могат да ги улеснят само с един електронен клик... Едно вписване на фирмата в Гугъл картата, един подходящ за бранда им домейн на платен хостинг и месечен SEO абонамент, ще им спестят стократно разходите, които печатната и тв рекламата им изяжда за секунди...
 
От: От: Алтернатива на hit.bg | Сайт като hit.bg | Къде да хостна сайт безплатно

Не проумявам какви бизнесмени са тези, които държат фирмени сайтове на безплатен хост. Да не споменавам и колко е нереспективно да използваш поддомейн за бранд....

Психологията е елементарна в случая - пишман бизнесмени с пишман услуги правят пишман бизнес. Когато видиш човек на улицата с гел в косата на ситни къдрички, масивен златен синджир на врата над тениската и дънки от Илиенци за 20 лв. той по-вероятно отива в чалга клуб, а не на кино или да си купува книга :) По същия начин гелосания пич си прави и сайта. Просто в България това изпъква прекалено ярко.
 
От: Re: От: Сбогом Hit.bg

Ааа, да, и да използваш avb за поща в контактите. :) Не, че имаш голям избор при вече така "добре" изготвена онлайн визия на бизнеса. :)

https://www.facebook.com/Viskyar.Gradinarov/posts/754117247999292?pnref=story


Получавам дискомфорт от тази тема - само аз ли не съм започнал с хит.бг?! :confused:

Започнах с 1gb.bg (сега се продава, дали да оферирам 5€) - цял месец се чудех защо гугъл не показва нищо от сайта ми! Оказа се, че нито един поддомейн не се индексира. :D
 
От: Сбогом Hit.bg

Каквото и да си говорим - емблематичен сайт! Два от най-силните ми проекти тръгнаха на шега именно в Хит.бг. :)

За съжаление прекалено късно видях съобщението за изтриването и не можах да спася нищо от дузината си любителски сайтчета - повечето със сантиментална стойност. Най ми е болно за първия ми сайт, правен на Word :lol:
 
От: Сбогом Hit.bg

Така става като не пазите архиви.
 
От: Сбогом Hit.bg

Еее, никой ли не се нави да му скрейпне съдържанието на хита и да го запази за бъдещите поколения :rolleyes: Нямаше да хаби много като ресурси... Е така си отиде част от историята на bg web пространстовто :beer:
 
Re: От: Сбогом Hit.bg

Днес видях, че на акт за раждане(детето е родено 2008ма година) има адрес на сайт в .hit.bg но го забравих :D
Направо съм в шок :shock:
Поне там имаш по-голям шанс да направиш редикрет от онлайн мода. :D
 
От: Сбогом Hit.bg

Жалко, поне някой да го беше купил. Домейна има потенциал и многото страници на него
 
От: Сбогом Hit.bg

Мтел го бяха купили преди време, после спряха индексирането му от Гугъл, сега не знам дали е още техен. Със сигурност ще се направи нов сайт, не вярвам така да затрият домейна. Аз също съм правил първите си сайтове там, както и в data.bg, free-techno-link.com, bol.bg и т.н. Няма да ми липсва, защото въобще не съм се сещал за него. Даже не помня какви сайтове имах и ако не беше темата, че ще го спират, сигурно нямаше и да се сетя за него.
 

Горе