ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Е това по какъв точно начин прави човека некоректен? Все едно да си купя кола, и да не видя, че на 100К километра и после да ходя да се жалвам, че не е нова. Айде малко по-сериозно. И айде разберете се. За 25 лева се вкарвате е черния лист. Направо не ви разбирам, честно. Според теб тази "реклама", която си направи тук какво точно ти спечели? Не ми отговаряй.Просто си вземи поука, а човека продал ваучера, да нека да не влиза в такива тъпни за 25 лв. Личен съвет.
Пак казвам, че "не съм невидял". Никой не ме е предупредил, че няма да работи. Това са съвсем различни неща.
Едно е да не видя, че колата е на 100к км.
Друго е да не ти кажат, че колата не работи.
Това прави продажбата некоректна.

А за парите ми е ясно, че няма да ги върне, отписал съм ги отдавна.
 
ОК, а не ги ли проверявате тия ваучери преди да ги заплатите? Не съм търгувал с такива продукти, но мислех, че не само купувача, но и продавача ги проверява преди да ги пусне за продажба. Нали се оказа, че работи, но за нови акаунти. Не, че нещо, но повечето ваучери, да не кажа масовката, работят за нови акаунти, защото идеята им е да почнеш да ползваш услугите, нещо като % отстъпка при хостингите, после следва регулярно плащане на официални цени. Колкото до случая....да, хубаво е и да се казва за какъв тип акаунти става дума. ОК, ако искате оправете се по между си, защото не е готино за такива пари да се карате. В крайна сметка не си ползвал и няма да го ползваш, и не ти върши работа? Кажи го това и помоли за парите.
 
ОК, а не ги ли проверявате тия ваучери преди да ги заплатите? Не съм търгувал с такива продукти, но мислех, че не само купувача, но и продавача ги проверява преди да ги пусне за продажба. Нали се оказа, че работи, но за нови акаунти. Не, че нещо, но повечето ваучери, да не кажа масовката, работят за нови акаунти, защото идеята им е да почнеш да ползваш услугите, нещо като % отстъпка при хостингите, после следва регулярно плащане на официални цени. Колкото до случая....да, хубаво е и да се казва за какъв тип акаунти става дума. ОК, ако искате оправете се по между си, защото не е готино за такива пари да се карате. В крайна сметка не си ползвал и няма да го ползваш, и не ти върши работа? Кажи го това и помоли за парите.
Не можеш да провериш ваучера преди да го купиш. Ако можеше мислиш ли че нямаше да го направя ...

Това последното, което написа съм го направил. Естествено, че първо опитах с добър тон. Не стана и писах тук.
 
Пръв и последен пост тук , няма Ваучер който не работи.Работи , стига да поискаш да го използваш.Това че ти не искаш е твой проблем.
Така , Искаше от 90 лв , казах за нови аканти са . Даже за стари няма...Ти - дай ми от 130 лв .. еми дадох ти. Точка.Няма нещо продадено което да не работи.И няма клауза никъде за връщане на пари.Пари също не се връщат поради естеството на продукта.ДАй да пробвам ама ако стане .СЛагам край на писането тука.И те моля с най-голямо уважение тук да престанеш да пишеш глупости и смехории .. да не е и ти да осъмнеш тука като некоректен от нищото..(върви после обеснявай че нямаш сестра)
 
Пичове, дайте комуникацията просто и ще се види кой крив, кой прав. Дали е било ясно преди покупката, че ваучерите са за нови акаунти или не.
 
А ти като не знаеш какво купуваш защо плащаш?!
А защо се е стигнало до тук за такива пари и реално това, което се е случило ще повлияе по-зле на продавача, отколкото на купувача, ако някой чете. Според мен е редно да се договорят и да вземат адекватно решение и двата за най-интелигентен изход от тази ситуация. ;) Ние админите от своя страна не можем да вземем страна, за това и двете страни по спора излагат коментарите си, подкрепени с доказателства. В следствие на което ние взимаме мерки. Най-добрия сценарии, е пак повтарям, да не се стига до трета страна по спора, а да се реши изцяло и само от тях. Защото после става грозно и в повечето случаи не стига до нищо хубаво и за двете страни. ;)
 
Потребител: https://www.predpriemach.com/members/the_tourist.3103/
В Скайп е Евгени Евтимов 2
Реших да бъда човек и да услужа на човека, още повече, че видях, че съм му ползвал услугите преди време, а е отдавна потребител тук.

Накратко: поиска ми 22лв на заем, щял да ми върне 35, картата му била блокирана. Викам си айде, не са шапка с пари, ще ги рискувам. След няколко дни ми поиска още 22лв, като щял след това всичките да ми ги пусне с малко горница. Явно съм доста наивен, пратих му. Оттогава ни вест, ни кост.

Прежалил съм ги 40-50лв, не е болка за умиране, но е срамота за смешни пари да се прави на ударен и следващия път някой наистина коректен като ми поиска услуга, просто няма да го отразя заради ей такива хора.
Прикачам цялата комуникация по Скайп.
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    46.2 KB · Преглеждания: 30
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    64.3 KB · Преглеждания: 30
  • Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    57.9 KB · Преглеждания: 24
  • Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    48.3 KB · Преглеждания: 24
  • Screenshot_10.jpg
    Screenshot_10.jpg
    48.6 KB · Преглеждания: 27
  • Screenshot_11.jpg
    Screenshot_11.jpg
    52.7 KB · Преглеждания: 24
  • Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    52.7 KB · Преглеждания: 26
  • Screenshot_13.jpg
    Screenshot_13.jpg
    45.3 KB · Преглеждания: 26
  • Screenshot_14.jpg
    Screenshot_14.jpg
    51.3 KB · Преглеждания: 25
Друг е въпроса, че за и против съществуването на тази тема може да се изпише много. И по-скоро разумните аргументи са твърдо в посока против. Ма, ако я има поне наистина да е списък, който се обновява, и за който се взимат мерки. А не 100 юбилейни страници говорилня.

Тоя пич го има споменат на 4-5 места, профилът му още е активен, продължава да си пуска теми и да си предлага услугите. Какви са последиците от това, че хора са се оплакали от него в супер-гига-хипер полезната тема тук?
 
То проблема е, че хората не я следят. Аз съм се абонирал за темата, ако някой пише, виждам случая и си изграждам мнение дали да върша или да не върша работа с този човек.
 
Аз така изгорях с едни 2к. Мой роднина му пращах системно пари, докато не стигнах споменатата по-горе сума. Твърдеше, че бил закъсал със здравето и аз съм си такъв, гледам да помогна...други ще кажат наивен идиот, но разбрах в последствие, че просто си ме е хванал за шаран, след като е ходел на работа, видях снимка от Дубай. Така, че пиеш вода дка студента водя и си взимаш поука. :)
 
Блинки, банвай ги такива, пък да си търсят късмета с нов профил, ако искат.
Не е нормално човек с 85 положителен трейдър да се възползва от това и да лъже за 40 лева. Всъщност, има ли някакъв шанс този човек да не е този, за когото се представя? Откъде ти има скайпа? Ако го имаш на публично място, много лесно всеки може да ти пише и да прати линк към чужд профил.

Иначе по моя казус с 5ROVBABY, то си остана на задните страници и толкова. Последствия - 0.
 
Имам го в Скайпа си от доста време, преди не знам кога съм му ползвал услугите за нещо, нямам спомен вече. Той ми поиска тези пари на заем, като ми прати и профила си тук, да видя, че е читав потребител (мой пропуск, че не съм проверил в тази тема, че е излъгал още няколко човека).

Наивно от моя страна, че си викам човек няма да става за резил за 40лв да се прави на смешен. Ама съм сгрешил. Дори не се показва, да каже, абе нямам пари, не съм мислел да ти ги връщам, не ги чакай. Не аз да му пиша по 20 пъти и само да ми гледа съобщенията.

Баннете го, аз съм дал цялата си кореспонденция с него по случая, не мисля, че има някакви съмнения този път.
 
Ами слагайте му червени трейдъри, като ви е преметнал. Реално погледнато, това, което излиза под профила е с по-голяма тежест, отколкото някой да се хване да търси в тази тема. По този начин ще предпазите и други хора, като му влязат в профила да разгледат.
 

Горе