Няма такава държава ще поведе народа.

Аз съм съгласен,че има много свестни студенти и нестуденти,но когато попаднат в среда пълна с лъскави дискотеки,клубове,барове плакати на чалга звезди и всички съпътстващи забавления на подобни места те няма как да не бъдат повлиани от средата. А както сме учили от книгите и видеата на всички успели хора, средата е един от най-важните фактори за успеха или съответно за падението.

Студентски град трябва да е като един голям кампус пълен с университети, общежития,спортни обекти,паркове и библютеки. Който иска да ходи на дискотека, има достатъчно други места.

Лъскави дискотеки, барове, чалга звезди..добре звучи. Ех че ми се прииска да съм студент. Моят студенлък беше един тя не е за разправяне...бях задочно, ходих на 2 работи, защото вече дете имах и семейство нали...едвам успявах на изпити да ходя...много са такива като мене сигурно, съдба какво да правиш.

Младите затова са млади, да си живеят живота най-вече, то другото така или иначе се случва, но времето си не можеш да го върнеш, живота си върви, едни спомени остават и това е...както и да е, за Слави...няма нищо да стане, оня пожарникар коли и беси вече 10 години и ще продължава, кокала не се пуска апък и то навсякъде са гербаджии внедрени, ебана че отървана е работата.
 
rezultati.jpg

Няма нищо ново под слънцето. Всеки път нашите побеждават и плющят по другите.
Воленчо пак си изигра ролята и то безплатно. Всичко си му е по старому бастионите са турски!

Разбирате ли защо партията на Слави ще победи и ще размеси пластовете на партийната дружина.
Кервана си лае кучето върви.

пс.Само Слави да не приеме предатели от другите партийй при себе си!
 
Ако в определен момент има интерес, ще ги приеме, това е всъщност политиката. Принципите останаха при някои поети от миналия век.







____________________________
любопитното
 
Аз не разбирам, @dalasweb наистина ли мисли, че Слави ще спечели изборите или само троли :D
Ще има някой друг закачил се негов човек там, ама до там. Ако няма пари и контактите да си купи братята роми и още някой друг, не знам как ще му се получи. :) Всички ония, които ще му вярват, ще му гарантират на хората му бройка, която Волен успя да гарантира за неговите си - и той беше медийна звезда преди да влезе с АТАКА в парламента. :) Слави може би ще има повече, заради по-голямата маса симпатизанти.
 
Името на партията е едно от лицата й.
Как може да му хрумне изобщо на Слави Трифонов за име "няма такава държава", след като тази партия ще трябва да управлява (уж) държава?
После смени името на Има такъв народ, съкратено ИТН или "и така нататък".
Щом не могат да измислят нормално име, не ми се ще да мисля за останалото.
 
Представям си Слави премиерче и как го представят из Европа - "The leader of the There's No Such Country party".
 
След карантината на изборите не забравяйте да гласувате за Слави!
 
Славунчо няма как да спечели, но вероятно ще е трета политическа сила и нищо чудно да влезне в управлението, ще се съюзи и с ДПС за да докопа властта, защото телевизийката май не върви, гледам по една реклама има, трагедия!
 
Славунчо няма как да спечели, но вероятно ще е трета политическа сила и нищо чудно да влезне в управлението, ще се съюзи и с ДПС за да докопа властта, защото телевизийката май не върви, гледам по една реклама има, трагедия!
Да, този му проект не върви много успешно, но какво да се очаква, телевизия не се прави лесно, не се пълни лесно и определено не се управлява лесно. Но определено смятам, че ще получи място в парламента, защото много хора виждат нещата както той ги вижда. Сега е много боен, с желание да се бори с неправдата, абсурдите, несправедлистта, и т.н., но ще видим каква песен ще запее след като влезе. Същото правеше и Сидеров, преди да стане безгласна фигура там, която малко или много започна да играе по начина, който е правилен там. За жалост явно е по-силно от всеки един отиващ там. Но поне е умен за разлика от повечето там да не кажа от всички. :)
 
98% от предложенията му са абсурдни.

Само говори някакви несмислени неща, нито имат покритие законово, нито логически. Такъв човек не може да управлява телевизия, какво остава до цяла държава.

Аз го виждам като Бареков 2 или Царя, който ни "оправи" за 800 дни.
 
Всеки народ си заслужава управниците.
 
Волен Сидеров, който вече е безмсъртен според някой хора, и Станислав Трифонов, известен като "Славуца", са идеалния тандем за управление на държавата! Наясно сме, че без коалиция няма как да се вземе мнозинство, така че тези хубавци ако се съюзят ще съсипят майка България за по-малко от 3 месеца, в помощ ще им бъде и Неизбежния Караколев! С нами Бог!
 
Виж файлът 18166

Няма нищо ново под слънцето. Всеки път нашите побеждават и плющят по другите.
Воленчо пак си изигра ролята и то безплатно. Всичко си му е по старому бастионите са турски!

Разбирате ли защо партията на Слави ще победи и ще размеси пластовете на партийната дружина.
Кервана си лае кучето върви.

пс.Само Слави да не приеме предатели от другите партийй при себе си!

Всички социолози, които дават прогнози са за затвора. Повечето са просто едни драскачи, на които ГРОБ плаща, за да пишат, че те ще победят. На следващите избори сума народ ще гласува за Слави и нищо чудно той да е трета политическа сила (да не кажа втора). И тогава ще видим какво ще направи. Защото всеки преди изборите го вади голям. И после след изборите олеква.
 
От това, което чета насам-натам, май партията на Слави ще се конкурира с ДПС, което не е зле като прогнози, но за жалост дали така ще ги нагласят нещата и от горе, не се знае нищо. Те изборите са до година доколкото ми е известно. Той и Волен беше много надъхан от екрана, но като влезе видяхме колко може и за какво става сума. Дано тук не се повтори същия сценарии. Не, че нацията ни ще очаква нещо много различно, но все пак е един вид надежда.
 
Изборите са март месец догодина и Славунчо за мен ще бъде с резултат като Марешки
 
  • Like
Реакции: Sky

Горе