nikolai.mt
Well-Known Member
Изборите са март месец догодина и Славунчо за мен ще бъде с резултат като Марешки
Не знам какво се очаква - че то няма почти никаква активност тук па камо ли политическа?!
Форумът е междинна спирка. Разни хорица се ентусиазират да изкарат пари от Интернета, регват се, оставят си тъпите въпроси, постнат си смешните обявички, повъртят се малко и айде... Кой отде е.
Е не е точно тъй, нали видя ковида как активизира всички, преди 2 месеца.
То не е само форума, цялото общество стана такова. Имам чувството, че тия живо дете да изядат на улицата, пак нищо... То, нормално, ама нали не са комунистите... Не се търпи от простотия и наглост и нищо.... никой ... Вече почвам да си мисля, че съвсем съм се сдухал, вероятно от възрастта, че се се ядосвам от това.
Една атомка ще реши проблемите на България..., всъщност и на останалитее че сме им трън в очите от иляду години. Ама ми се живее а го ева.... следва калашник за избор.Това пък за хората, дето се усещат, вече е най-изтърканото клише. Ако хората бяха хора, а не некадърна и безполезна маса от индивиди, Борисов щеше да е политически труп още след записа "ало, Ваньо".
Всъщност, грешка. Изобщо нямаше да бъде в политиката, имайки предвид миналото му в мутренските среди и СИК. Да не говорим за липсата на адекватно образование и подготовка, за да бъдеш премиер.
Тук всичко е наобратно и против логиката. Вече се чудя, дали си струва да се занимавам да гласувам повече.
Бре тя ще стане една патаклама, нямам думи..Позволиха им да си регистрират партията. Явно до година ще има изненади. Ще са 3та сила, след ГЕРБ и БСП и най-вероятно ще имат нещо общо в ГЕРБ след влизането. Не знам какви са им плановете, но определено партията на Слави ще влезе, поне това показват последните проучванията.
Абе така е, ама май по-скоро е като Волен. Той също почна от водещ в Скат, после си направи собствено предаване. Предаването му май пак беше Атака, както е партията му. https://bg.wikipedia.org/wiki/СКАТ_(телевизия)Марешки №2
![]()
Антикорупционен фонд - Осемте джуджета | Facebook
782.010 views, 5176 likes, 30 loves, 643 comments, 10.796 shares, Facebook Watch Videos from Антикорупционен фонд: Вижте първа част от разследването на АКФ "Осемте джуджета". Какви тайни крие един...www.facebook.com
И какво точно ще го правят. Те взимат неща, които привличат алчните им очи. Нещо като да ловиш риба на блесна. Ако не е достатъчно лъскаво и живо, то не представлява интерес за тях. Да се готвят апетитните бизнеси.Тъжна работа. Ей така някой ден ще вземат и форума от Блинки-то.