Няма такава държава ще поведе народа.

John Galt

Well-Known Member
Ок, ще качим. Има и фри имагже хостинг. :)
Да бе, ама едно е да натисна CMD + V и да ми я качи диектно в поста, друго е да отварям imgur и да копирам линкове и т.н.
Нали знаеш, с развитието на технологиите върви и развитието на мързела.
 

D.Ivanov

Active Member
Аз съм съгласен,че има много свестни студенти и нестуденти,но когато попаднат в среда пълна с лъскави дискотеки,клубове,барове плакати на чалга звезди и всички съпътстващи забавления на подобни места те няма как да не бъдат повлиани от средата. А както сме учили от книгите и видеата на всички успели хора, средата е един от най-важните фактори за успеха или съответно за падението.

Студентски град трябва да е като един голям кампус пълен с университети, общежития,спортни обекти,паркове и библютеки. Който иска да ходи на дискотека, има достатъчно други места.
Лъскави дискотеки, барове, чалга звезди..добре звучи. Ех че ми се прииска да съм студент. Моят студенлък беше един тя не е за разправяне...бях задочно, ходих на 2 работи, защото вече дете имах и семейство нали...едвам успявах на изпити да ходя...много са такива като мене сигурно, съдба какво да правиш.

Младите затова са млади, да си живеят живота най-вече, то другото така или иначе се случва, но времето си не можеш да го върнеш, живота си върви, едни спомени остават и това е...както и да е, за Слави...няма нищо да стане, оня пожарникар коли и беси вече 10 години и ще продължава, кокала не се пуска апък и то навсякъде са гербаджии внедрени, ебана че отървана е работата.
 

dalasweb

Active Member
rezultati.jpg

Няма нищо ново под слънцето. Всеки път нашите побеждават и плющят по другите.
Воленчо пак си изигра ролята и то безплатно. Всичко си му е по старому бастионите са турски!

Разбирате ли защо партията на Слави ще победи и ще размеси пластовете на партийната дружина.
Кервана си лае кучето върви.

пс.Само Слави да не приеме предатели от другите партийй при себе си!
 

petttto

New Member
Ако в определен момент има интерес, ще ги приеме, това е всъщност политиката. Принципите останаха при някои поети от миналия век.____________________________
любопитното
 

Blinky

Owner
Аз не разбирам, @dalasweb наистина ли мисли, че Слави ще спечели изборите или само троли :D
Ще има някой друг закачил се негов човек там, ама до там. Ако няма пари и контактите да си купи братята роми и още някой друг, не знам как ще му се получи. :) Всички ония, които ще му вярват, ще му гарантират на хората му бройка, която Волен успя да гарантира за неговите си - и той беше медийна звезда преди да влезе с АТАКА в парламента. :) Слави може би ще има повече, заради по-голямата маса симпатизанти.
 

angelovarna

Active Member
Името на партията е едно от лицата й.
Как може да му хрумне изобщо на Слави Трифонов за име "няма такава държава", след като тази партия ще трябва да управлява (уж) държава?
После смени името на Има такъв народ, съкратено ИТН или "и така нататък".
Щом не могат да измислят нормално име, не ми се ще да мисля за останалото.
 

Горе