Новата версия как ви се струва?

Бутона прикачи файлове спря да работи, връща 403 от доста време.


И тоя бутон с тия скролове :D Също в мобилната версия я няма навигацията за контролния панел.
%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-2021-02-28-22-40-33-png.21012
 
Това със скрола ту топ как точно го докара? :) Колкото до файловете, става прикачването ще се фиксне при ъпдейт, В интерес на истината скоро ще се фиксне, като ъпдейтнем версията на форума, и вече блока също малко повечеко пропуска. ;)
 
А за разнообразие защо не минеш да дадеш някъде полезен съвет.
Че то остана ли на кого? :D
 
Че то остана ли на кого? :D
Влизаме, влизаме.

Абе, от всички форуми ми се вижда най активен. Но съм забелязал, че се превръща в доста голям маркетплейс. Не знам за лошо или добро е това. Като дам нови теми, повече от 60% са в пазара. И това не е зле, нали? Но ми липсват старите с обучителна цел. Бяха повече преди две три години сякаш.
 
Също така е изнесен и Пазара горе в топ менюто. Ще гледаме и други подобрения да вкараме скоро. Оставаме отворени за предложения. Идеята е да го направим по-използваем и удобен.

П.П: Без хейт функционалности като шарене в червено за глупав въпрос. :)
 
Аз да кажа, че тука от няколко дена все ме изхвърля от форума, а преди си стоях логнат от години. Също така не ми изкарва доста от известията :)
 
Аз да кажа, че тука от няколко дена все ме изхвърля от форума, а преди си стоях логнат от години. Също така не ми изкарва доста от известията :)
Имаш ли нещо по браузъра? Нещо, което да блоква JS, или секюръти плъгини. При мен не ме е разлогвало от години, и всяко известие излиза. Но моят FF е абсолютно чист, имам 2-3 адона за скриншотове и QR код. Нищо друго.
 
Пичове позлвайте дарк мод бутона, много по-готино изглежда форума. Бутончето се намира най-долу на форума, ляво.
IZOBRAZENIE_2021-07-14_184323.png
Готин е.
Само, че на някои места синьото ми се виждат леко бледо, но може и да е от моя "телевизор".
 
Някакви предложения за още подобрения. Поне като идея, ще видим дали могат да се изпълнят, но не пречи да има такива. :)

Ще ми се малко да видя как да се организира около Дропшипинг секцията, че там честно казано стана и малко борса стайл. :)
 
Изглежда сте бутнали леко синьото.
На прима виста, някакви минимални подобрения могат да се направят по бутоните "Нови постове" и "Публикувай" на главната страница. При мен бледнеят. И друго - бутонът "Прикачи файлове" под полето за отговор по дадена тема не му се личи цялата рамка.
 
Не е добре тоя дарк моуд.
Контрастът, шрифтовете - много неща бегат.

Има някои специфични "правила" за постигане на свестен тъмен вид. За пример може да се види Дискорд или някой друг подобен апликейшън.
 

Горе