Последно съдържание от self help

 1. self help

  Как да се свържа със съпорта на Фейсбук...

  От: Как да се свържа със съпорта на Фейсбук... Така аз писах на support at facebook .com ... ама нещо ми върна автоматичен мейл. Знчи някои са влизали в профила на приятел и искам да пиша да го върнат ако може имаме ID на профила и виждам представителната снимка. Хората които с аго прецакали...
 2. self help

  How to Contact the Facebook Support Team

  I’ve written a mail to support at facebook.com…but I’ve got an automatic response too. Someone used the account of a friend and I want to tell them what is the issue. We can provide the ID of the account and I can see the avatar. But the man who mocked him deleted all his friends and pictures.
 3. self help

  Какви карти за разплащане ползвате?

  От: Какви карти за разплащане ползвате? Специално за интернета използвам ПИБ Виза електрон карта, която е регистрирана и в Пейпал. Проблемът там обаче , е че все още не може да се добавят средства от ПИБ да кажем - > пейпал... и това много ама много ми спира работата. А иначе аз принципно...
 4. self help

  Продавам домейн подходящ за сайт за групово пазаруване

  От: Продавам домейн подходящ за сайт за групово пазаруване elmoel1 айде стига тоя спам !!!
 5. self help

  ПРОДАВАМ САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ!

  От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ! . това 300 лв е защото не е развит и не много известен .. с труд и малко средства мисля, че може да стане доста по-печеливш :).
 6. self help

  Да Ви се похваля :D

  От: Да Ви се похваля :D Freelance или ? :)(: честито. още много и в пъти повече :)
 7. self help

  ПРОДАВАМ САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ!

  От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ! Да и аз искам да знам приходите какви са и какъв е хостинга му? мерси.
 8. self help

  хакнали са сеира :(

  От: хакнали са сеира :( аз все си мисля, че това някои хора го правят просто защото манталитета ни е такъв. Вечно се съсипва в България нещо което току що е станало и работи или е както трябва и дай да го прецакаме. Е затова всичко ни е в тоя ред... заради подобни изцепки. Предполагам, че тия...
 9. self help

  Мисля да продавам сайт за имоти

  От: Мисля да продавам сайт за имоти Здравей :) . Би ли казал поне някакви минимални неща около сайта ти? Какви посещения има, от колко време го имаш и тн. и вече за по-големи подробности да ти пишем на лични :)(:
 10. self help

  Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев.

  От: Начинаещ и току що регистрирал се иска да искара някои лев. Е да де ама, нали за да постигне някаква цел , първо трябва да знае точно какво иска да направи.. ако не е конкретизирано, няма как някой от форума да помогне :) .Но ако мисленето ти е както писането, забрави някой да ти налее :)
 11. self help

  Neobux акаунт

  От: Neobux акаунт Носи се някакъв слух, че пак щяли да вдигнат цената за клик... но не знам кога и дали е вярно. А що се касае... аз вече правих Payout един път символично... почти веднага си ги имах в пейпал. Лошото им е на Нео-то е ниската цена за клик. :)
 12. self help

  freelancer.com

  От: freelancer.com Аз работя към сайта, основно лого дизайн. Не съм имал проблеми с плащането. Както по нагоре е казано има солени такси обаче. 10$ ти взимат след като даден възложител те е избрал. Ако не ги платиш по една или друга причина ти спират акаунта да не можеш да бид-ваш :). Общо...
 13. self help

  Как да махна заглавието?

  От: Как да махна заглавието? djkoev - пиши ми на лично.
 14. self help

  Уебмастърска Среща в Пловдив

  От: Уебмастърска Среща в Пловдив Еми къде... най-добре някъде на централно място, дето всички да го знаят, а и да е удобно на всички:). Аз предлагам Райя ресторанта, Даяна или Хеппи ... предлагайте ако искате нещо различно :)
 15. self help

  Един от най-точните хора, които познава, бъди все така!!! :)

  Един от най-точните хора, които познава, бъди все така!!! :)

Горе