Последно съдържание от Wolfhound

 1. W

  Финансиране на проект от Google Ad Grants

  От: Финансиране на проект от Google Ad Grants Стана ми интересно и потърсих инфо за Google Ad Grants - доколкото разбирам, ти предоставят само реклама на дадена стойност. Т.е. реално си мисля, че няма как да вземеш тези пари, за да инвестираш в реализацията на идеята си... но може и да се...
 2. W

  Виртуал брокер

  От: Виртуал брокер Повече инфо и на мен ако може :)
 3. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg Всичко е до таргет. Логично е, че ако 20 000 посетители са дошли от сайт за смешни картинки или фейсбукс траница с fun тематика (примерно), доста малко от тях биха си купили техника.
 4. W

  Писане на статии и поддържане на Facebook страница

  От: Писане на статии и поддържане на Facebook страница Krassie, сори че пиша в твоята тема - и аз се интересувам от подобни услуги (направа, поддръжка и популяризиране на ФБ страница). Ако някой предлага подобни услуги, моля да ми прати инфо и цени.
 5. W

  Афилиейт програма на онлайн магазин за дрехи и обувки Blekaut.com

  От: Афилиейт програма на онлайн магазин за дрехи и обувки Blekaut.com Регнах се в програмата, да видим дали ще има конверсии :) Пожелавам успех и дано да се развива с времето и да стане успешна.
 6. W

  Продава се: Продавам сайт за филми онлайн

  От: Продавам сайт за филми онлайн Айде и на мен ако може малко инфо :)
 7. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg Колега, може ли да кажеш какво точно си направил за да те банната - как така от използване на текстови връзки са те баннали? Доста интересно и полезно ще е да знаем подобна информация, от кво да се внимава...
 8. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg Има отдръжки на сумите към физически лица - защото би трябвало от profitshare да внесат каквито данъци се налага върху общата сума на плащане... Би трябвало след това да пратят служебни бележки за платените данъци, за да може догодина да си декларираме тези доходи :)
 9. W

  Prestashop разбирач

  От: Prestashop разбирач Колега, прати ми на лично инфо какъв е проблема с престашопа. Имам малко опит (2 години) с тая боза, та може и да мога да ти помогна. Без да се обиждат престашоп гурутата - просто не я уважавам тази система :)
 10. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg Бравос, доста добри печалби вадите. Надъхвате ме и аз да работя повече в тая насока :)
 11. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg И при мен се забелязва голям спад - от 2 седмици нямам продажба. Дали пък няма някакъв бъг... Нека повече потребители споделят как е при тях - може да им пишем за проблема, ако се забелязва при повечето. Може пък хората да пестят пари за моренце и за тва да не поръчват :)
 12. W

  Как да купя регистриран .com домейн?

  От: Как да купя регистриран .com домейн? Green Bars може ли споделиш(дадеш линк) новите правила за арбитраж, че ми стана доста интересно при какви случаи може да ти отмъкнат домейнчето :)
 13. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg Не чакаш само ти, споко :)
 14. W

  profitshare.bg

  От: profitshare.bg Yavkata - Наистина доста добър резултат си постигнал, поздравления. Нямам опит с промотирането на стоки през FB. Би ли споделил точно как става номера - имаш страници с фенове, пляскаш линк на артилул с малко текст и снимка и тва е?
 15. W

  Афилиейт програма на онлайн магазин Ivon.Bg

  От: Афилиейт програма на онлайн магазин Ivon.Bg Има някакъв проблем. Копитам главния афилиейт линк (http://ivon.bg/track.php?u=my_username), поставям го в браузъра за да го тествам дали работи и ми се отваря бяла страница с грешка: Warning...

Горе