АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Нямало разединение? Ти чел ли си малко от темата.. погледнал ли си навън какво става или си си сложил розовите очилца и мислиш, че ако Орешака падне ще настъпи някаква огромна промяна и всичко ще е ок?

Дали съм чел темата?? Хахах не ме разсмивай ами земи чети кво ти пиша !!!
 
От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Дали съм чел темата?? Хахах не ме разсмивай ами земи чети кво ти пиша !!!

Прочетох го, и? Заеби, не писах тука за да споря, всеки си е прав за себе си и явно така ще продължават нещата :)
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

България затъва... както винаги след комунета , спряни пари от Европа , празна хазна въпреки заема, безработицата се покачва, доверие в правителството клони към 0 ....
Но Орешарски освободи хората от страха !
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Американци ще тренират либийски войници в България 8)
че там си нямат достатъчно пустини :wink:

България затъва... както винаги след комунета , спряни пари от Европа , празна хазна въпреки заема, безработицата се покачва, доверие в правителството клони към 0 ....
Но Орешарски освободи хората от страха !

да бе...все на ГЕЯ се случва....
но Бойко е виновен..в това мисля, че няма съмнения! той е виновен за всичко :) :twisted:
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Пореден ден на протести срещу правителството
Около 20 души са се събрали на протест пред Министерски съвет, с искане за оставка на правителството, и разпускане на 42-рото Народно събрание.

Други 50-ина души протестират пред Народното събрание.

Ей сега вече със сигурност ще падне правителството.
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Контрапротестите са от по 20 бабички... а на митинга имаше 100 000 симпатизанта!
защо така тези хора не могат да се самоорганизират? :lol:
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

20 Протестиращи, евала.
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

ВАЖНО

СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ – НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ!!!
ИНДИАНЦИТЕ продадоха америка за шепа маниста - избиха ги като кучета-сега малцината оцелели живеят в най-неплодородните части - в резервати като добитък,
ПАЛЕСТИНЦИТЕ продадоха земя на евреи - палестинската суха и неплодородна земя - евреите избиха милиони от тях и им оставиха 5% от страната им - да се гърчат като кучета!!!
В КОСОВО шиптърите изкупиха земята на сърбите - плащаха 3 - пъти по скъпо и селяните се подмамиха - продадоха им я - шиптърите заселиха много народ, станаха повече и изгониха тъпите сърби от най-старата сръбска земя - с хиляди църкви и манастири - сега те ще станат джамии!!!!
В ГЕРМАНИЯ има над 5 милиона турци - европейски граждани - като се вдигне мораториума - всеки ще купи по 100 декара земя с парите изработени в Германия за една година - и ние - ПРОСТИТЕ, АЛЧНИ И НЕДОСТОЙНИ Българи - ще трябва да напуснем родината си!!! За какво мислите че Турция прекарва сирийци на 2000 километра от Сирия - 50% бременни и майки с деца - ами това е новото население на България, това са хората които ще командват циганите, за да не си цапат ръцете турските и еврейските господари!!! От всички сирийци няма нито един христянин!!! От всички сирийки няма нито една без деца или да не е бременна!!!
Събудете се хора - не предавайте България!!!
ДА ДОБАВЯ СПИСЪКА:
ИМПЕРСКА РУСИЯ продаде Аляска за 7.2 млн долара. Дотогава руските колонии са стигали до Сан-Франциско. Къде са сега руснаците в Аляска? Няма ги, нали? Въреки, че янките не я вдигнаха да си я вземат и сложат в щата Мериленд някъде, например?
Франция продаде френска Луизиана на янките. Къде са днес французите в Луизиана?
И тях ги няма, нали? Нея също никой не я взе, и не я изнесе къмто Вашингтон?
МЕКСИКО продаде на янките няколко от сегашните южни щати. Сега в момента има ли ограда на границата с Мексико, и по Рио Гранде? Днес стрелят ли нарушителите от мексиканска към американска страна на тази стена като зайци? Стрелят, ги, нали? Къде са мексиканците в Аризона, Ню Мексико, Тексас? Няма ги, нали?
Колко още примера, потвърждаващи очевидното, са нужни за мръсните продажни и безгръбначни отцеругатели и майцепродавци, които външните анти български сили буквално назначават за "наши" управници (разбирай, техни служители) през последните 24 години?
Колко още очевадни доказателства трябват не за т.н. Главна прокуратура (тя цацата се оказа бледа хамсия, а не голяма еманципирана бяла акула, както я беше напънало за 5 минути да се прави), а за обикновените, последни останали българи?
Не разбирате ли, че тези управници НЕ СА наши! Те са СРЕЩУ нас във всички значения на тази дума! Това са хора продажни, зависими, безгръбначни, жалки, омерзителни негодници! Те нито са избрани от мнозинството българи, нито спазват законите на страната, нито работят за българския интерес! Те работят СРЕЩУ всичко това! При това - за наша сметка! Партийната субсидия в България, която е най-бедна в ЕС, продължава да е най-висока в света!
Разберете, ние нямаме проблем само с тези физически лица, които ни грабят, мамят, продават, и предават! Защото те са рожба на системата! Ние нямаме проблем само с партиите им, защото те също са създадени от същата тази система. И тази система, която е измислена от хора колонизатори, анти българи, работи единствено защото ни е наложила правила за "избор" на водачи на обществото и държавата чрез т.н. "пропорционална избирателна система", която изключва каквито и да е възможности за истински избор, и народовластие.
Решението не е само в незабавното уволнение на днешните явни национални предатели, които вече нагло пропагандират държавната измяна като някаква ценност.
РЕШЕНИЕТО Е В СМЯНА НА СИСТЕМАТА!
1. Лустрация! До дъно!
2. Филтър за гласоподаватели по критериите:
- данъкоплатец
- образование - средно
- съдимост
- уседналост
3. Мажоритарна система в 2 тура;
4. Референдуми: 4 пъти годишно, всеки с по 20-30 въпроса за решаване, със задължителен характер, и да се предизвикват с 50,000 подписа.
Статията е на Пламен Пасков

https://www.facebook.com/events/504322959655499/ - още ли мислите тази кауза за безсмислена?
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Да, мисля, че така дефинирани нещата за подвеждаща недостоверна "смислица".

Индианците не са продавали земите си на колонизаторите. Преди няколко години дори си спомням за съдебно дело за искане за връщане на земи на индианци (по подобие на връщането на земи след комунистическия режим у нас). Индийските земи са отнети със сила (законът на джунглата/войната).
Палестинците не ми е известно да са продавали нещо. Заради историята си и това, че считат, че тази земя специално е дадена на тях от Бог, евреите по един или друг начин си я искат.
За Косово нямам достатъчно информация. Доколкото съм запознат, става въпрос за подкукуросване на част от местните. Подобна врътка може да се врътне в момента в Босна, тъй като обществото им се дели на три различни групи.
Това за Германия е в сферата на теориите в бъдеще неслучило се време. Трудно се коментира събитие, което не се е случило.
Това с инсталирането на сирийци от страна на Турция вече съм обяснявал колко е абсурдно като теория. Турция и Сирия са в много стар конфликт (т.е. те не са в добросъседски отношения), който поддържат и в момента. Ако искаха турците толкова да ни инсталират население, щяха да ни инсталират свое, а не сирийско.
Русия продава Аляска под натиск от Англия и Франция (големи сили тогава, а и сега). За да не загуби тази територия по военен път (т.е. на аванта) решава да я продаде.
В гореописаното историческите събития между САЩ и Мексико не са представени съвсем коректно. Да, има продадени земи, но има и придобити силово (чрез война).
Като цяло нещата са украсени прекалено много, за да се създаде впечатление, че някой на някого продал нещо и затова си заминал от този свят.

Сега ще изкоментирам написаните ти предложения:
1. Лустрацията по дефиниция е политическа практика, състояща се в законово ограничаване на правата на някои категории лица. Тук е моментът да поясниш какво имаш предвид, тъй като тази дума може да се разбира и тълкува по много начини.
2. Филтрите ти:
- данъкоплатец - Тук мога да се съглася.
- образование - средно - Тук няма как да се съглася, тъй като едно такова ограничение би довело до влошаване на образователната система, тъй като е политически изгодно неудобни хора да не получават дипломи, а удобните дори да са тъпи да получават такива. С това се дозаличава и без това почти заличената ни образователна система.
- съдимост - Само човек незапознат с неработещата ни съдебна система може да предложи такова нещо. В момента срещу всеки може да се заведе досъдебно производство без нужда от основание или доказване, което може да продължи поне 10 години и срещу което по никакъв начин не можеш ефективно да се защитиш. И в момента се използва това за тормоз, а ограничението да не може да гласува даденият "враг на партията" ще е допълнителен стимул да повече злоупотреби чрез съдебна система.
- уседналост - Тук мога да се съглася.
3. С мажоритарната система в 2 тура (ако някой хване 50%+1 на първия тур, няма втори) съм съгласен.
4. Странно как се дефинира броят на референдумите и броят на въпросите като не е ясно на какъв прицип и кой ще генерира този въпроси. Ако се изискват подписи за предизвикване на референдум, как ще е сигурно, че това ще се случи точно 4 пъти в годината? Референдумите се правят за важни въпроси и се организират рядко, защото са прекалено скъпи.
 
Последно редактирано:
От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

За Косово нямам достатъчно информация. Доколкото съм запознат, става въпрос за подкукуросване на част от местните.

И в Косово, и в Македония, се провеждаше тиха експанзия с мото "Велика Албания". В плановете влизаше и Пирин планина. Изкупуваха се имоти на тройна цена - къде доброволно, къде принудително - с тормоз.
В Македония, покрай полицейския режим и перспективите за влизане в ЕС, май се кротнаха. Поне видимо.
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

tumblr_inline_mwfn30M73y1ravhwt.jpg
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ostawi bate Boiko na mira , dneska mu prawiha operaciq na kolqnoto :) Da mu pojelaem burzo ozdrawqwane i pak da rita topka i mrusni kradliwi komunqgi :)
Izwinqwam se za shliokawicata :)
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ostawi bate Boiko na mira , dneska mu prawiha operaciq na kolqnoto :) Da mu pojelaem burzo ozdrawqwane i pak da rita topka i mrusni kradliwi komunqgi :)
Izwinqwam se za shliokawicata :)


Айде пиши на кирилица вече и ти бе, ебаси.... има онлайн кирилизатори има всичко. Като ще пишеш така, по-добре не пиши изобщо. Разбирам, че се имаш за тръстед и всичко ти е позволено, ама има и по-тръстед от тебе, дето не са длъжни да четат маймуницата.
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Айде пиши на кирилица вече и ти бе, ебаси.... има онлайн кирилизатори има всичко. Като ще пишеш така, по-добре не пиши изобщо. Разбирам, че се имаш за тръстед и всичко ти е позволено, ама има и по-тръстед от тебе, дето не са длъжни да четат маймуницата.
Извиниавам се. Специално за теб намерих кирилизатор и ве4е само така Ще пиШа. Спи спокойно
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Извиниавам се. Специално за теб намерих кирилизатор и ве4е само така Ще пиШа. Спи спокойно

Не ми се извинявай на мене, а на всички потребители дето тормозиш с маймуницата. Или най-добре попитай шефа дали можеш да си инсталираш кирилизатор на служебното ПЦ:p
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Не ми се извинявай на мене, а на всички потребители дето тормозиш с маймуницата. Или най-добре попитай шефа дали можеш да си инсталираш кирилизатор на служебното ПЦ:p
то се смениа всеки ден служебното. извиниавам се само на теб Щото само ти мырмориш :D
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

@BurnX, нали беше за бойко, кви са тези работи, дето пускаш ->http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43594&p=489508#post489508
Ако наистина ти дреме за продажбата на българска земя на чужденци, наложена от европейския интернационал, нямаше да стачкуваш за бб, а за тази кауза
Ето така ще прокарват антибългарски закони, като настройват народа един с/у друг, пък българския политически слугинаж обслужва неолибералната политика европа
За политическата класа 'съединението прави силата', а за народа 'разделяй и владей'
Много се нахъсвате срещу комунизма, ама не виждате комунизма на европейския интернационал,
комунизма е жив, но е достъпен само за големите, а за нас дребните европейски членове, само див капитализъм и фискална политика
И при стария комунизъм и при новия европейски модел, се налага тотална политика против националната идентичност и различия
При ТЖ се обезлюдиха цели райони в България, а сега се обезлюдява цялата страна и се разпродава на парче
Всички трябва да се превърнем в безформена маса, обслужваща големия елит, такъв е техния план
Долу европейския комунистически интернационал
Да Живей БЪЛГАРИЯ
 
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Либерасти, бойкурвисти и соростутки за туй ли стачкувате:-o
1471829_536989493055939_897455800_n.jpg
 

Горе