Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Това и аз го гледах. Първо се смях после псувах:) Най ме изнерви бастуна дето обясняваше как го излъгали със срока на доставката, без да уточни, че става въпрос за ибей. У хората остана впечатление, че го е излъгал онлайн търговец, а не човек ползващ платформа за онлайн търгове. Пълна манипулация беше тоя репортаж.

Иначе Bulgaria On Air и аз съм я цопнал за №1. Всъщност си стой постоянно пусната за фон и с едното ухо си слухтя какво лафят по нея.
Ама едно 90% от репортажите са така. Седи някой си обеснява еди какво си, казва всичко, защото уж са поканили специалист и в един момент след мантаж, изрязване на някои други неща, слагане на чужди думи в остата му и оп...имаме един много добър репортаж, който е в интерес на определени хора. Да не кажа, че е така, но почти винаги като гледам и хората са говорили (специално за интернет) спира до някъде, почва журналиста да чете некви не знам си от къде изровени статистики и пуска пак интервюто с човека, дошъл да даде компетентен съвет. Това е цялата работа по телевизиите.

Иначе е доста олигофренски да застанеш в ефир и да почнеш да говориш за бг интернета, а в същото време да имаш онлайн магазин, опериращ на българския пазат. Нали? Както се получи и в репортажа. Аз не го знам пича с онлайн мола как се е навил да даде интервю. Пича добре си го направи, каза си болежките, ама после репортажа се завъртя около измамите и размотаването на потребителя, както и некоректното отношение на бг интернет търговците. Не знам за него, но за мен ако не е подозирал какво ще скълъпят, си е чист автогол. Не че нещо, но и докато ги обеснявах тия лъжи, му се въртеше магазина като бек граунд. Да му е честито и на него.

Съвет към него и другите такива "мозъци" - следващия пък като някой "експерт" реши да дава интервю за някоя телевизия да му се предостави репортажа преди да го излъчат, както правят в нормалните държави. Защото ходи обесни после, че нямаш сестра. В момента си го вкара, както и на всички, които имат такъв бизнес - онлайн магазини. Да участваш в репортаж, в който нашите медии говорят за интернета в БГ, си е все едно да чистиш дулото на зареден пистолет. Не заеш в кой момента ще ти се разсипе мозъка по стената. Но го правиш защото си "звезда".
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Ето я срамната снимка на Юксел Кадриев



Срамната снимка на Юксел Кадриев най-после излезе наяве! За нея се говори от месеци. Дори Венета Райкова от “Горещо” получи заплахи да не я показва в ефир, твърди в. “България днес”.
Тя бе дълго критото доказателство за влечението на новинаря от бтв към собствения му пол.

Бруталната сценка е запечатана в кадър в края на 2007 г. На нея тв водещият с жар устремява устни към устата на непознат мъж. Партньорът му е налапал парче месо. Явно то е ужасно вкусно, защото Юки е приклещил с ръка приятеля си и сластно напада мръвката. Храната вероятно е само повод Кадриев да целуне този мъж. Снимката увековечава двойката в механа в благоевградски хотел. Двамата празнуват дните преди семейния празник Коледа.

Според непотвърдена информация, човекът на снимката се казва Чавдар и работи в системата на МВР, твърди още изданието. Преди да премине на държавна работа се е подвизавал в обкръжението на Поли Пантев.

..........................

Би Ти Ви обслужва МВР в пряк и преносен смисъл, няма как да е иначе нали е милиционерска телевизия собственост на ченге от УБО

После нека някой да ми каже че има разлика между Журналиста, Милиционера и Проститутката
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Да спи с който си иска, какво те грее това теб?:)
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Не че нещо, ама тоя на снимката не е Юксел Кадриев, а вестник "България днес" няма да върши работа дори да го нарежат на правоъгълни парчета и да го закачат безплатно във всички селски кенефи. Не знам колко трябва да е прост някой, за да си мисли, че в лайняно жълт вестник, който се продава на няколко пъти по-ниска цена от реалната му производствена себестойност може да има нещо друго вярно, освен датата.
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Вестник "Жълтък" :D Много се смях, като го чух. А тук дали е истина е много под въпрос. В тези весници нищо достоверно не пишат. При тях максимата е - лъжливите пикантерии продават на глупавите хора. И в интерес на истината доста добре им работи схемата. При въпрос към един по-възрастен човек, който е познат (защото млад човек не съм видял със вестник, както и по-голям от мен со към 50 години), защо не си купуваш нормални вестници, като: 24 часа, труд, стандарт, капитал, 168 часа, телеграф, вместо тези жълтите: шок, уикенд, българия днес, шоу? А той ми върна много красив отговор: има ли значение? и едните и другите са жълти вестници. въпроса е какво ти се чете. На което аз нямаше какво да му върна - и двата типа са лъжливи източници, само, че първата група не пише толкова за звездите - те ментолят около политиката и ей такива събития. Никога няма да се допитам до телевизия или вестник за нещо, което ме интересува. Интернет му е майката. Другото е лесно манипулационно и за това не става. Всички виждаме как може да се снима / вземе един репортаж и в последствие как да се извърти като видео / статия. За това не става.

inter-reklama.com/blog-medii-korupcia.html - метнете един поглед на това. Забелязвам все по-често, че хората се възмощават гласово на това, което медиите бълват. И както се вижда - описват го, говорят за него. Явно народа му писна от всякъде да се гъбаркат с него. А тия медии освен, че се гъбаркат, го правят по-най гнусния начин - взимат и пари за което. Отдавна (има няма 3-4 години) агитирам да се спре с гледането на новини и използването на медии, които са манипулирани от чужди интереси, защото не само замъглава преценката, но реално те създават света, за който ти говорят през екрана, вестника и т.н. Това е хубаво до някъде, само ако си зеленчук. За същество с мозък е редно малко да се чатнеш какво се случва. Нямам против да го правят, явно така контролират положеннието, но имам против това хората да ги мързи да си вдигнат погледите по-нависоко. Все пак от тях зависи живота тук.

Има интересн цитат по темата:

Медийният слугинаж може да бъде ликвидиран, само и единствено от самите медии. Учредяването на един сериозен медиен съюз,с всички съпътстващи го вътрешни правила, както и правилник за прилагането им в съответствие със съществуващият закон за медиите. Всичко друго е прах в очите.

Доста трудно решение и на практика почтни неизпълнимо. Медиите се удрят в слабото им място - рекламудателите. Другото е прах в очите. Явно хората все още вярват в органи, които биха могли да контролират. Но отдавана идеята е друга - интересът в парите.
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Интернет му е майката. Другото е лесно манипулационно и за това не става. Всички виждаме как може да се снима / вземе един репортаж и в последствие как да се извърти като видео / статия. За това не става.

За сега, като открият кранчето за топлата вода и разберат, че и от нета може да се вади лев ще напълнят БГ интернет пространството с жълтиниите си. То и сега има някой друг жълт сайт ама не са още масово залели целият нет.:)
 
От: От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

За сега, като открият кранчето за топлата вода и разберат, че и от нета може да се вади лев ще напълнят БГ интернет пространството с жълтиниите си. То и сега има някой друг жълт сайт ама не са още масово залели целият нет.:)
Да ти кажа има ги доста, за най-популярния който се сещам ...май беше блиц.бг или нещо такова, клюки.бг или .ком. Но се почна и в мрежата да се появяват такива жълти медии, спор няма в това. Даже ако не се лъжа, вторите бяха и с не лоши рекламудатели.

Жълта телевизия, жълти вестници, жълти сайтове. Хората се зареждат от чуждите несгоди и мрачни истории. За това и имат такъв висок тираш. Не само новините са се чатнали да дават черни неща, и другите подобни медии са открили "успешната" формула. Но общо взето това е на пазарния принцип: каквото е търсенето, скоро такова ще е и предлагането. Няма място за други, а ако някой случайно иска да прави нещо различно, няма да набере желания успех. Все пак не играеш по правилата на пазарните нужди. :)
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Няма жълти и бели медии било онлайн било офлайн, им способност или неспособност на консуматорите на информацията да отсеят сеното от плявата

Най-чистите на пръв поглед вестници и сайтове са най-продажните, достатъчно е да видиш рекламодателите в тях и ти става ясно кой обслужват

Именно в афера.бг или блиц излизат неща които няма кой да допусне да се публикуват в т.н чисти медии, а това че има жълтини в блиц има но покрай тях има други неща които слепеца няма как да види.

Нека някой ми даде пример с една родна колониална медия която да не е на хранилка някъде.

80% от обитателита на Задунаевския кенеф са гладни и бедни селяни чиито живот се осмисля само и единствено от парите и за тях са готови да продадат и родната си майка, това ги прави лесно манипулируеми и разбира се...... предмет на гавра от моя страна
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Хаха тази срамна снимка не я знаех. знае ли се дали не е фалшива
Абе аз съм виждала г-на с дама в един мол, това че е и на двата бряга - няма лошо
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Чудя се има ли изобщо новини с чисти репотажи, без да са по нечия поръчка...
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

няма, баце. няма. всичко е в интерес на някой. важното е парите да се въртят. хората са достатъчно глупави и без това. така че ще се верва на каквото се пусне по тези корумпирани медии. това е положението. да са живи и здрави всички и да си гледат новините и да си ги таковат на работа, и да се доволни. всеки сам си избира реалността. аз новини не гледам, ако искам да знам какво се случва отварям достоверни източници, а не такива, на който са им платили да си излъчват нещо си в интерес на някой. ако го правех сега щех да съм като всички зомбита, които гледам как се изтрелват към бач в 8.00 всеки ден.
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Не си тъп. Всичко е поръчка. Нали са няколко групировки дето държат медиите.
Всичко е платено.
За т'ва не гледам ТВ от 10-12 години.
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Не гледаш ТВ от 10-12 години? Мъдро решение ;)
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Милите, днес са обрали нек'ва старица 5 пъти, заради Fb и това, че писала в статуса си послания, насочващи престъпниците към целта. 2 неща не съответстваха в този репортаж: 1. Как така ще се похвалиш, че те няма и то 5 пъти? 2. Как жена на тази възраст има профил там? Не, че не се случва, ама каква е вероятността това да са 2 съвпадащи събитие в един "репортаж". На тия от БТВ започнаха яко да им смърдят "репортажите" насочени против интернет - вече даже минават в нереалния свят. Слагам "репортажи" в кавички ("), защото това реално не са обективни и истински репортажи, в реалния смисъл на думата репортаж.
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Тези нашите телевизии горките много зле, гледах в голямото бедствие дето се бяха блъснали тир, кола и автобус на магистралата по едната телевизия викат нема пострадали, по другата има? Дават репортаж от мястото и двете телевизии, били са там и не разбрали аджеба има ли или нема пострадали. Мани бегай аматьори.:mrgreen:

Сега пак са плюли нещо по нета и хранителните добавки ама нямах нерви да им гледам тъпотиите за какво става дума.
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Аз пък си спомням случая със "заложническата драма" в Сливен. По вечерните новини на БТВ казаха всички, които живеят в блоковете около банката да не излизат на терасите си, защото похитителят е въоражен и не се знае какво може да направи.

ОБАЧЕ на следващия ден в "Тази сутрин" казаха нещо от сорта на "Ако живеете в близост до мястото и имате видимост към банката, изпращайте ни материали на случващото се."

Е.... коментар нужен ли е изобщо?
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Преди със заплахи са пускали поръчковите материали.
Сега с пари :D
Няма истински репортежи. Всеки гледа да изкара пара :)
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Е.... коментар нужен ли е изобщо?
Това е за рубриката "Моя мъртъв репортер". :) Горещи интервюта на терористи, заснети с камерите на телефоните на обикновен гражданин. Миличките те, в какъв шит се забъркват и те. Може и там да има един едит преди пряко включване. Няма да ме учуди. :)

Пари му е майката навсякъде. Явно това ще си е водещо там. За жалост хората си продължават да си им вярват. Явно няма в какво друго да вярват, което е лошо. Може и да ви се стори странно, но може да видите много голяма разлика между хората, които гледат и тези, които не гледат новините и всичките нагласени шитове, което им сервират, заради определени интереси. Има разлика между двата типажа. И е яко явна. Познавам и от двата типа, не го говоря на изус. Едните имат една реалност, другите друга. И мога да кажа, че тези с изкривената реалност (феновете на новините) са далеч по мрачни, тъжни, неуправдани, неуспяли и т.н. от другите. ;)
 
От: Аз ли съм тъп или някой си поръчва платени репортажи по Новините ......

Да, тоно за тая рубрика... Никога не съм я харесвала, но.. С една колежка направихме фоторепортаж и реших да го сложа в сайта им, случайно да вземат да го видят повече хора. Нито ми писаха, нито го публикуваха, НО гледам след няма и седмица по телевизията почна да се върти реклама за някакъв филм на репортер от БТВ и песента на клипа беше същата като на нашия.
И не, не смятам, че е съвпадение, защото мелодията е много специфична и съм я чувала точно на едно място. Не казвам, че ние сме я сътворили тая песен, ама сериозни ми кипна, защото няма толкова подли хора.
За тази става въпрос: http://vbox7.com/play:664edf19
 

Горе