БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Да бъдат ли изредени "добрите" в списък или да се дават само мнения

  • Да се води положителен списък с потребителите

    Votes: 78 75.0%
  • Да се дават само похвали за определени потребители

    Votes: 26 25.0%

  • Общо гласове
    104
Статус
Not open for further replies.
От: От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Вече??? А аз си мислех, че от самото начало в списъка са само мои хора :D
Един бял списък много лесно се прави, защото повечето хора тук са точни и коректни. Това че някой не присъства тук, не значи че не може да се работи с него! Прочети внимателно мотивите ми за пускането на темата и тогава ще говорим отново!
Черният списък е много по-важен, въпреки че един БАН върши най-добра работа.
Аз също съм на мнение, че е добре да се измислят други форми за поощрение и наказание, защото скоро ще трябва да преписвам целия потребителски списък на предприемач :wink:

ти го каза :Dаз само намекнах ..
и въобще не се прави че ти е неприятно да го водиш този списък :)
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Права си, голям кеф ми е! Направо тръпна всеки път, когато отварям темата и ме сърбят ръцете да добавя някого... Аз реално вече не чета нищо друго, освен тази тема. Толкова ми е готино!
Все пак, темата си е моя и мога да правя, каквото си искам :)
И за да не ми е скучно, може скоро да променя правилата за включване в списъка, за да има за какво да се караме и спорим...
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Izida още в началото изказах мнение за списъка и едва ли ще се промени .....
нямах намерение изобщо да пиша в темата по вече ...камо ли да се караме и спорим ..ама " твоите хора" ме предизвикаха просто :)

а ако искаш нещо да промениш просто добави да има гласуване с"не" или "все тая " в анкетата ..
 
Последно редактирано:
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

...
Използвам възможността да добавя в списъка strana, който е изключително коректен ...!

Просто не знам вече какво да кажа... Как да ти обясня, че вкарването на ника strana в какъвто и да е списък е обида за този ник, все едно да го вкараш в позитивния лекарствен списък за 2009 г. егати... Би ли се нагърбила да ме включваш в списък за коректност или некоректност, при положение, че май не сме имали финансови отношения досега през този форум? А явно се нагърбваш.. Аз като имам добро мнение за теб, просто пиша в постинг Izida е точна, защото (reason), давам репутация, ако много ми хареса дадено твое мнение, и това е. За какво е този списък, да се делим на групички ли? Едните - бели и пухкави, другите - черни и лоши...

И сега какво да правя, да си сменям ника ли? Поне да бях направил някаква гадост, а сега ей-така за нищо, бум у списък. Е па щом си тръгнала, запиши ме и в списъците за цветен телевизор "Рубин" в ЦУМ, pls, бяха много важни едно време...
 
в краина сметка работете по итреид така е по-неутрално саморегулиращо се и да разтоварим изида от задълженията темата да остане на онтопик да се ползва при желание
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

@ noke ами като ги знаеш кои са сложи им червени точки щом смяташ че е неаргументирано .... с емоционални изказвания като горното обаче може само още минусчета да си спечелиш ама какво ти пука нали те има в белия списък :)
даже може да ги предложиш за другия списък хем ще се защитиш :)
.......................................
Ба, емоционално ли звучи? :) Просто периодично отварям тоя форум да похейтвам малко за освобождаване на нервното напрежение от работния процес. Пък не е като да не ме дразнят мнозинството юзъри тука.

Не съм си правил труда да им връщам жеста с репутацията понеже не ми е интересно нещо. Нито пък виждам за себе си смисъл да събирам "позитиви" - нито луда търговия въртя тук, нито нищо. Даже не си обяснявам що имам 5 репутация :shock:.
 
Репутеишън паур не е само до репутация от потребители :)

и се надявам всички с плейа статус да уважавате правилото

Game recognizes game, and a true playa will always give respect to a fellow playa when it is due.
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Аз нямам никакви задължения! Не ми пречи, напротив кеф ми е, но все пак моля да изтриете темата или поне да не бъде Важна и така сама да потъне в забрава...
Още в самия си замисъл идеята беше тъпа, недомислена и ненормална.
Не е нормално да има Бял или Черен списък в даден форум за самите потребители. Може да има подобни списъци за афилейт програмите или фирми...
За поощрения може да се направят по-добри рангове или всеки да може да си добави надпис, вместо ранг, който го кефи, а за наказанията - всички добре ги знаем, кои са ефективни и кои не!
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Черният списък мисля, че трябва да си го има, за да се знаят кои са мошениците. Друг е въпроса дали ще ги стресне или не, но ще предотврати повторното прецакване на някой друг (ако погледне списъка де).

За белият списък като не ти се занимава го остави, никъде не пише, че е задължително да се води. Не може да се угоди на всички - едни ще искат списък други не. Щом ти не искаш не го води. :)
 
Последно редактирано:
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

10x, Izida, май успях да аргументирам намесата си в тази тема.

Само да уточня, че съм против списъци, които делят юзърите на лоши или добри. Картоните се раздават само от съдии, а не от запалянковци, камо ли от самите играчи, макар и да е често допускана грешка по българските форуми. Арбитрите по форумите се наричат модератори и само те имат правото да правят подобни списъци за служебна употреба, или списъци с вече наказани потребители (бан) - за обща. Макар че, в съвременните форумни скриптове и без това банът си се изписва автоматично в профила на участника.

Иначе, списъци на база професии са добре дошли, както е списъкът с преводачите например. Не случайно по форумите има опция "групи", в които участниците се обединяват на база професионални умения или лични интереси. Вместо да пиша нова тема "търся преводач от английски" е много по-удобно да ползвам съответния списък (група) и да си избера преводач, след като прегледам мненията му и дискусиите, в които е взимал участие, както и иТрейдъра.
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

@minfin - изключително точен и разбран човек. Просто е удоволствие да се работи с такива хора :)
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Az izpolzvah uslugite na: LiSicHkA za listvaneto v dobavi.hit.bg i dobavi-sait.hit.bg i sum dovolen napulno.
blagodarq :D
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Още един глас за LiSicHkA - поръчах превод, стана бързо и много добре.
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Доволен съм от Noke, постара се за дизайна, който му поръчах, клиентът остана доволен и без ревизии.
Надявам се и занапред пак да работим заедно.
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Аз пък съм още по-доволен от DR_GIGGULS понеже ми плати още преди да съм му предал крайния продукт и ми гласува доверие от самото начало.

И комуникацията с него тече много приятно и интелигентно. Може спокойно да си пожелате да въртите бизнес с него.
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Нека добавя и mvmrik към белия списък.
До сега той нямаше iTrader тук, но смея да заявя, че е потребител на място!
 
От: БЯЛ СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Нека дам положително гласче за pesho92 и xXxTheMasteR. Невероятно е да се работи с хора като тях.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе