Бихте ли искали да имате модераторски права в собствените си теми?

Искате ли да имате администраторски права в своите теми?

  • Да

    Votes: 8 28.6%
  • Не

    Votes: 21 75.0%
  • Нямам мнение

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    28
Не знам защо сте толкова уплашени от мен. Че аз съм либерал точно като Блинки, само че с принципи. :D

Разберете нещо много просто - аз обичам споровете и не бих премахнала мнение, само защото се различава от моето. Най-малкото това слага край на спора, който толкова обичам. :)

Ако обаче имам тема, в която си предлагам услугите, искам да мога да изтрия всеки безумен пост, който казва ''вземете мен, тая не става''. Щото алтернативата е да чакам седмица Блинки да се намъдрува дали такова поведение е ок или не.

Иначе Блинки е добряк, но малко безхарактерен за моя вкус. ;)
Анкетата показва ясно резултата. Иначе спрямо теб нещо като все едно фенове на диктатурата да искат демокрация, е няма как. Точка.
 
Тук изобщо не става дума за битките в политическите теми.

Кажи ми колко пъти направихте забележка на оная кукувица Сашка, която системно спами темите на колежки с неграмотно написани коментари от типа ''изберете мен, тая не става, тя е копи-пейст и т.н.'' - Колко пъти ти лично я предупреди, че така не се правии?

Тупанчето, който е супер готин и не е навредил на ничий бизнес го банваш, защото някоя префинена госпожица се е опалакала на госпожата за негово изказване в оф-топик тема. В същото време бизнес темите се осират, с което се вреди на техните автори, които трябва да чакат благоволение, за да се почисти темата им.:)
Как ще не става дума за тези теми? Нали точно тези теми показват истинското модериране. Те генерират 90% от тикетите, там всякаква модерация би била "налагане на цензура" или "взимане на страна". Точно това са темите, които правят истинските проблеми. Как да ти го обясня, просто трябва да го видиш през моите очи, за да го разбереш добре.

Сашка беше изтрита веднъж, а преди има няма няколко месеца беше предупредена на лично от мен. Драмата с нея не е от тази седмица само да ти кажа. Не е добре да се изказваш без да знаеш цялата история. Но ти прощавам, няма как да следиш всичко. Не ти е и работа. Може питаш автора на темата дали не ми е писала за нея преди време. И ще разбереш кой какво е направил по въпроса.

Тупана е супер готин? Хахаха, и това ли трябва да е някакъв виц. След неговите мнения обикновено следва лавина от репорти. Сигурно е готин, не знам, не го познавам лично. И с него сме си писали на лично, и се разбрахме да е сдържан и не знам си какво и пак си продължава неговото. Така, че и тук трудно би имала по-ясна преценка за него, след като ми показа как си "държи" на думата. И кой въобще го е банвал? Аз лично не съм.

Да, засират се бизнес темите, и може да провериш от кои хора най-вече. Може да сложа пари, че защитавания от теб има доста добро присъствие в тях. Ако прочетеш и какво е писал там, сама ще прецениш към каква точно "полезност" може да бъдат причислени. :)
 
Последно редактирано:
Не съм изненадана, че приравняваш висококвалифицирана дейност с нещо, което дори Блинки може да прави, ако поиска. ;)

Ти отдавна си се доказал като момче с дефицити, затова не ти се сърдя за всички глупости, които си наплякал в темата. Бъди здрав. :)
И аз не съм изненадан, че мислиш, че всеки разбира от всичко. Като гледам не е имало въпрос, по който да не си компетентна. ;)

Кой в какво се е доказал за другия, е друга тема. И ти не си ми еквивалент за нормалност.

Колкото до това колко безхарактерен ти идва някой, всички знаем, че си падаш по гръбичкото. Да те налага някой с кола в главата докато те обладава. За жалост тук толкова извратени няма, или поне се надявам да няма.

А непиенето на алкохол е първата крачка към ризките с дълъг ръкав.
 
Сашка беше изтрита веднъж, а преди има няма няколко месеца беше предупредена на лично от мен. Драмата с нея не е от тази седмица само да ти кажа. Не е добре да се изказваш без да знаеш цялата история.
Ама верно си тотално неадекватен. :)

Аз знам от кога е драмата с нея - от първия ден, в който се регна във форума. Самата аз ти казвам, че е системен нарушител, ти ми казваш, че е била изтрита ВЕДНЪЖ. Точно в това е драмата - не действаш навреме и адекватно в бизнес темите. Толкова ли е трудно да прецениш сам, че се случва нещо нередно, та чакаш авторката на темата да я репортва, за да реагираш?

Дипломацията не изключва спазване на правилата, да ти кажа. Напротив, тя се базира на тях.

Аз също спазвам правилата на форума. Когато на други е позволено да ме обиждат, разбирам, че е в реда на нещата и аз да обиждам на свой ред.
 
Айде сега, адекватната Нанди да ми обясни защо има такъв коментар? :) Твоята адекватност пак ще ми докара работа. :)
Искаш ли да триеш няколко теми и един профил? Повечето тук са луди като нея. А.за триенето.си е съвсем сериозно.
 
Айде сега, адекватната Нанди да ми обясни защо има такъв коментар? :) Твоята адекватност пак ще ми докара работа. :)
Ама не ми казвай, че коментарът е такъв, защото е предизвикан. На лудото Саше не ѝ трябва причина да нагрубява хората. Фактът, че системно спами темите на нови потребители го доказва.

Мен това, което е плеснала не ме дразни. Не го махай. Нека стои да се посмеем дружно. Така поне ще я задържим на безопасно място, че иначе ще тръгне на колежките по темите.
 
Ама не ми казвай, че коментарът е такъв, защото е предизвикан. На лудото Саше не ѝ трябва причина да нагрубява хората. Фактът, че системно спами темите на нови потребители го доказва.

Мен това, което е плеснала не ме дразни. Не го махай. Нека стои да се посмеем дружно. Така поне ще я задържим на безопасно място, че иначе ще тръгне на колежките по темите.
Няма репорти за коментара й, но се чудех кога ще стане повод за "кривата модерация". :)
 
Проблема е, че са си повервали, че са топ фактор за онлайн бизнес в БГ и си мислят, че вече всичко ще им минава безнаказано и едва ли не, че ще дават наклон на целия бизнес в БГ.

А истината е, че този форум просто вече е на ниво на способност да обслужва само някакви дребни частни интереси, имащи себе си за новите илюминати. Нищо повече. Това не е обществен форум, хората, които са с дългогодишни наблюдения много добре го знаят това.

Лицемерието и лъжите на модератора (съсобственик) са очевадни, въпреки гениалната поврътливост да прикрие това.

В действителност, той е и най-големия трол и спамер тук.

Човека почти през ден регистрира по някой нов акаунт и не пропуска да пусне поредната зарибяваща тема, която след време, в определен момнет, тя и тематиката й - неминуемо ще бъдат обърнати в частна полза.

Умишлено допуска спам и раздори, само и единствено защото така генерира трафик, трафик, който вече е сведен до под 500 уникални посещения, точно защото в крайна сметка и с течение на годините истинската цел на форума става причина за отлив от невътрешни лица. Но когато стане въпрос за спам, тролене и други свободии, които са насочени, злепоставящи и компроментиращи тези същите заинересовани лица, всичко се измита на секундата или се обръща умело в обратната посока.

Ето и малък пример е тази анкета, която очевадно се помпа изкуствено, защото всеки, който е тук повече от година, много добре знае каква е посещаемостта на такива анкети, дори в много пъти по актуани и интересни за публиката и дори след месеци време не може да достигне резултатите от въпростната. В момента просто се гаврят с потребителя, опитвайки се да му запушат устата.

Въпреки, че този малък кръг от повярвали си "бизнесмени", вече се смятат за фактор и остър нож, грешките, които се допускат в драматичният смисъл на тезата, са изключително смешни и очевадни. Най-върлият противник на спама, а всъщност и най-големият такъв във форума, постоянно се дъни. Можете само да видите от последните теми какво се случва.

В темата за абв.бг въпреки, че няма никакъв смисъл, той постоянно, очеваднои напиращо не спира да троли, въпреки, че няма абсолютно никакъв интерес по дерзанията му, така че той се опитва сам да създаде такива.

По темата за аукцион.бг, същият на няколко пъти се прави на глупав, че няма идея какъв е и за какво е този сайт, още повече в лицемерният му стил - "някой използва ли го??", като само до преди няколко седмици лично съм му го препоръчал да си продаде така известния на целия форум - часовник.

Страшно е симпатичен и особено готин?? Няма що – лицемер! А разбрахте ли как взеха без пари от момчето, последният собственик - web-tourist.net :) По същият тролски начин, С месеци неговите дружки (главна мастия е ниий$), тролеха колко е зле тоя форум и как не струва дори една кутия цигари.. Пича преди това беше обявил, че се продава, и ето как го наредиха верните на форума тролове.

Мога да дам още десетки примери, нямате си представа дори. Колко теми тук на външни лица са съсипани, колко услуги.., никой не е останал на сухо, ако форумната шайка нямат интерес от него.

А мен никога не бил ме банвал (моля ти се), дори е убеден, че и Кулис не е, но факт е, че са ми блокирани акаунтите. Всъщност, единят път, когато му констатирах, че съм блокиран, се изпусна, като ми пусна само редовната си лецемерна усмивцица. А ако предположим другия вариянт, че съществуват лица извън екипа (Блинки, Кулис), които са да кажем нещо като техническа подръжка (Скай, ниид$, примерно) и имат достъп до административни дейности и още по-фрапиращо - до файлове и бази, то тогава този форум пък е съвършенно компрометиран.

Дават се всякакви версии, защо стотици протребители вече ги няма (тези, които вече не пишат тук), но може просто достъпът им да е блокиран по подобен начин. Има ли как да знаеме каква е истинската причина, след като те не могат (а и в крайна сметка навярно са обидени) да влязат и да разкажат?

А защо все пак аз "успявам да пиша"? Много е просто. Въпреки, че според Блинки нарушавам редовно форумният ред, все пак му е ужасно криво да ме блокира напълно, не защото разбира се има някакви симпатии (както се вижда горе), а защото просто така му е по-изгодно.

Просто знае че веднага ще изтрия всички линкове (които имам на разположение) към частният му форум. Хем боли, хем сърби, но истината е, че е лицемерен до безможие. Само преди две седмици бях тотално отебал форума, при поредният бан, пича сам ме върна тук, защото видиш ли му липсвал линка към Кулисхост в списък със хостинг компании, навъпреки, че много добре знае, че няма как да фигурира там, защото не отговаря на условията.

Но това вече беше абсолютния край. За мен вече този форум изобщо не съществува!

Даа определено е прекрасно, аз да съм вечно лошият, но истината (макар след умела модерация) не може да се скрие. Очевадно съм лош само с лошите, всички лоши форми на комуникация са 100% производни на умишлени обиди и компроментиращи ме действия от страна на шепичката "лични на форума дружки" Това не подлежи на каквото и да е съмнение.

Истината е, че аз и още 20на човека сме генерирали тук повече от половината полезен контент. А аз конкретно съм стигал до и садомазохистични действия (в общата полезност), да правя почти безплатно сайтове в помощ на закъсали съфорумци, да им слагам безплатно вип линкове, да ги сфеткам дори неща на ръба на закона, само и само да оцелят в дадения проблем. Не съм помагал, ама изобщо! Е няма как при това положение, да ползволя НА КОЙТО И ДА Е, да се гаври и обижда, да ме компроментира, само защото бил някой важен от новоизлюпените илюминатчета.

След като форума вече оцелява само благодарение на частните си спонсори (частни интереси), значи е време да му се сложи в тайтъла "частен форум" и да бъде тотално зачеркнат като обществено полезен, за какъвто се претендира.
 
Проблема е, че са си повервали, че са топ фактор за онлайн бизнес в БГ и си мислят, че вече всичко ще им минава безнаказано и едва ли не, че ще дават наклон на целия бизнес в БГ.

А истината е, че този форум просто вече е на ниво на способност да обслужва само някакви дребни частни интереси, имащи себе си за новите илюминати. Нищо повече. Това не е обществен форум, хората, които са с дългогодишни наблюдения много добре го знаят това.

Лицемерието и лъжите на модератора (съсобственик) са очевадни, въпреки гениалната поврътливост да прикрие това.

В действителност, той е и най-големия трол и спамер тук.

Човека почти през ден регистрира по някой нов акаунт и не пропуска да пусне поредната зарибяваща тема, която след време, в определен момнет, тя и тематиката й - неминуемо ще бъдат обърнати в частна полза.

Умишлено допуска спам и раздори, само и единствено защото така генерира трафик, трафик, който вече е сведен до под 500 уникални посещения, точно защото в крайна сметка и с течение на годините истинската цел на форума става причина за отлив от невътрешни лица. Но когато стане въпрос за спам, тролене и други свободии, които са насочени, злепоставящи и компроментиращи тези същите заинересовани лица, всичко се измита на секундата или се обръща умело в обратната посока.

Ето и малък пример е тази анкета, която очевадно се помпа изкуствено, защото всеки, който е тук повече от година, много добре знае каква е посещаемостта на такива анкети, дори в много пъти по актуани и интересни за публиката и дори след месеци време не може да достигне резултатите от въпростната. В момента просто се гаврят с потребителя, опитвайки се да му запушат устата.

Въпреки, че този малък кръг от повярвали си "бизнесмени", вече се смятат за фактор и остър нож, грешките, които се допускат в драматичният смисъл на тезата, са изключително смешни и очевадни. Най-върлият противник на спама, а всъщност и най-големият такъв във форума, постоянно се дъни. Можете само да видите от последните теми какво се случва.

В темата за абв.бг въпреки, че няма никакъв смисъл, той постоянно, очеваднои напиращо не спира да троли, въпреки, че няма абсолютно никакъв интерес по дерзанията му, така че той се опитва сам да създаде такива.

По темата за аукцион.бг, същият на няколко пъти се прави на глупав, че няма идея какъв е и за какво е този сайт, още повече в лицемерният му стил - "някой използва ли го??", като само до преди няколко седмици лично съм му го препоръчал да си продаде така известния на целия форум - часовник.

Страшно е симпатичен и особено готин?? Няма що – лицемер! А разбрахте ли как взеха без пари от момчето, последният собственик - web-tourist.net :) По същият тролски начин, С месеци неговите дружки (главна мастия е ниий$), тролеха колко е зле тоя форум и как не струва дори една кутия цигари.. Пича преди това беше обявил, че се продава, и ето как го наредиха верните на форума тролове.

Мога да дам още десетки примери, нямате си представа дори. Колко теми тук на външни лица са съсипани, колко услуги.., никой не е останал на сухо, ако форумната шайка нямат интерес от него.

А мен никога не бил ме банвал (моля ти се), дори е убеден, че и Кулис не е, но факт е, че са ми блокирани акаунтите. Всъщност, единят път, когато му констатирах, че съм блокиран, се изпусна, като ми пусна само редовната си лецемерна усмивцица. А ако предположим другия вариянт, че съществуват лица извън екипа (Блинки, Кулис), които са да кажем нещо като техническа подръжка (Скай, ниид$, примерно) и имат достъп до административни дейности и още по-фрапиращо - до файлове и бази, то тогава този форум пък е съвършенно компрометиран.

Дават се всякакви версии, защо стотици протребители вече ги няма (тези, които вече не пишат тук), но може просто достъпът им да е блокиран по подобен начин. Има ли как да знаеме каква е истинската причина, след като те не могат (а и в крайна сметка навярно са обидени) да влязат и да разкажат?

А защо все пак аз "успявам да пиша"? Много е просто. Въпреки, че според Блинки нарушавам редовно форумният ред, все пак му е ужасно криво да ме блокира напълно, не защото разбира се има някакви симпатии (както се вижда горе), а защото просто така му е по-изгодно.

Просто знае че веднага ще изтрия всички линкове (които имам на разположение) към частният му форум. Хем боли, хем сърби, но истината е, че е лицемерен до безможие. Само преди две седмици бях тотално отебал форума, при поредният бан, пича сам ме върна тук, защото видиш ли му липсвал линка към Кулисхост в списък със хостинг компании, навъпреки, че много добре знае, че няма как да фигурира там, защото не отговаря на условията.

Но това вече беше абсолютния край. За мен вече този форум изобщо не съществува!

Даа определено е прекрасно, аз да съм вечно лошият, но истината (макар след умела модерация) не може да се скрие. Очевадно съм лош само с лошите, всички лоши форми на комуникация са 100% производни на умишлени обиди и компроментиращи ме действия от страна на шепичката "лични на форума дружки" Това не подлежи на каквото и да е съмнение.

Истината е, че аз и още 20на човека сме генерирали тук повече от половината полезен контент. А аз конкретно съм стигал до и садомазохистични действия (в общата полезност), да правя почти безплатно сайтове в помощ на закъсали съфорумци, да им слагам безплатно вип линкове, да ги сфеткам дори неща на ръба на закона, само и само да оцелят в дадения проблем. Не съм помагал, ама изобщо! Е няма как при това положение, да ползволя НА КОЙТО И ДА Е, да се гаври и обижда, да ме компроментира, само защото бил някой важен от новоизлюпените илюминатчета.

След като форума вече оцелява само благодарение на частните си спонсори (частни интереси), значи е време да му се сложи в тайтъла "частен форум" и да бъде тотално зачеркнат като обществено полезен, за какъвто се претендира.
Ебати боклука. Кой пък е на далваре от твоето присъствие бе палячо.

Ето вижте до какво водят кофти наркотиците. Тотално изпушил.
 
Никой не ме
е трил @Blinky аз съм тук от 2018. Нямам втора регистрация. Предупреждението не помня. Трия си редовно съобщенията.
Виж пак темата на https://www.predpriemach.com/threads/Търсите-ли-копирайтър.89022/#post-1023276

На 16ти този месец имаше един изтрит коментар.
 
Умишлено допуска спам и раздори, само и единствено защото така генерира трафик, трафик, който вече е сведен до под 500 уникални посещения, точно защото в крайна сметка и с течение на годините истинската цел на форума става причина за отлив от невътрешни лица.

Това описва форума на 100%, да го отделя да се вижда
 
Това описва форума на 100%, да го отделя да се вижда
Не съвсем, но отдели го.

Как точно се генерира трафик от безполезни мнения? :) Едни и същи хора мацат в една и съща тема, това е.

И форума никога не е бил с много голям трафик, просто е доста тясно специализиран.
;)
 
Последно редактирано:
Никой не ме
е трил @Blinky аз съм тук от 2018. Нямам втора регистрация. Предупреждението не помня. Трия си редовно съобщенията.
Айде, още една лъжа. Много е готин дипломата, ама май послъгва повечко. :D

п.с. Не барайте тупанчето, ей!!
 
Айде, още една лъжа. Много е готин дипломата, ама май послъгва повечко. :D

п.с. Не барайте тупанчето, ей!!
Чети добре. ;) Трил съм мнения, акаунти не съм споменавал. Кофти като не се разбираме, само глупости се пишат. ;)

То мине не мине време се появи такава тема за форума. Нормално. :)
 
Чети добре. ;) Трил съм мнения, акаунти не съм споменавал. Кофти като не се разбираме, само глупости се пишат.
Чета внимателно, а ти?

Никой не ме
е трил
Предупреждението не помня.
Тя не казва профил, а мнение/пост, доколкото може да се разбере какво казва Сашка изобщо.

Не помни предупреждението!!!

Аз мисля, че ако е имало такова, нямаше да си позволява тия постоянни рецидиви.

Факт е, че с нея специално трябваше да поработите още в началото. Видно е, че не е добре с главата жената, но и вие ѝ осигурихте стабилен комфорт. Никой друг не си е позволявал да очерня колеги, без да ги познава, за да им открадне потенциални клиенти.

Каквато и да ме изкарвате, винаги съм уважавала колегите и никога не съм си позволявала да подлагам на съмнение техните умения. Най-малкото не е моя работа да го правя.
 

Горе