Блог за афилиейт продукти - Подходящо за начинаещи

много странно .. .. не мога да си регна име на блог-а , постоянно ми дава "Този адрес на блог не е достъпен." , опитах всемъзможни комбинации , не и не .. някой да има идея?
 
хх

Значи искам да се захвана с genbucks и вече имам рег там ,но имам нужда от помощ ,ако може някой ,който е навътре с GB да ми пише на skype : SomethingBetter

:)
 
efond каза:
много странно .. .. не мога да си регна име на блог-а , постоянно ми дава "Този адрес на блог не е достъпен." , опитах всемъзможни комбинации , не и не .. някой да има идея?

Това до колкото помня значеше че адреса е свободен :)
 
Re: хх

Synthetic каза:
Значи искам да се захвана с genbucks и вече имам рег там ,но имам нужда от помощ ,ако може някой ,който е навътре с GB да ми пише на skype : SomethingBetter

:)


Питаи във форума аз блинки и арсенал ще помагаме
 
Филмче, което си заслужава гледането.

Много съдържателно и полезно филмче. Гледах го 4 пъти за да асимилирам цялата информация. Даже си водих и записки :shock:

Нека някой с опит да сподели какъв доход горе долу се докарва.

Успех на всички
 
от порядъка на 6-7 хиляди долара което не е нищо в сравнение на предния месец който взех $13 хиляди
 
Sobieski се шегува потенциала е няколко ордера месечно ако са от малките са по 12 -20 $ Големите има по $80 така че да го кажем $100 до няколко стокака с малко късмет с истински блог ще имаш по големи шансове за повече пари
 
Блог от които да се правят продажби :)

Примера отново е с кликбанк но може да се ползва с почти всички афилиейт програми

http://www.youtube.com/watch?v=RQnG04zKem4

Моля изкажете едно мнение за клипчето аз го намирам ценно :)

Много неща все още ми са неясни.Имам блог РСС емисия сложих ,за жалост нещо не ми го пингна в пингоат-а ,dublicate 1002134 key си нещо такова ... ,а направих всичко както е по пример от клипа.... сега в моя блог имам за 2 седмици 2 уникални посещения ... махнах името на продуктите ( ГБ ) ,съдържанието още не е unique ,работя по него ....

п.п Coolice ,бате знаеш за кво ти говоря - за тоя блог дето не ми го индексираше : ( ....

Няма ли някой от Пловдив или околността за да се срещнем и live да ми даде повече инфо и показно да ми покаже къде кво се прави .... ?
 
Последно редактирано:
Някой скоро да е имал проблеми с ранкинга на афилиейт блоговете?

Понеже преди два дена един дето ми докарваше добри пари само от органичен трафик вече почна да не се ранква за нищо. Успоредно с това както си беше Pr0 му лепнаха Pr3. :)
 
А, каква блог платформа използваш? И при мен си има малки промени, но си мисля че всичко може да се пооправи с малко линкове. А имаш ли посещения от дълги фрази, намиращи се разцепени по контента?

Ако това ти се е случило, значи всичко е в нормите... просто за основните им трябва малко засилване. Пробвай: директори линкс, артикъл маркетинг, малко линкчета от коментари по други блогове от твойта ниша.... и още, но това са основните..

Успех, и дай повече инфо за ситуацията...Иначе ПР няма пряко взаимодействие с ранкването на сайта/блога ти за някои думички.
 
Абсолютно никакви посещения от гугъл.

Сърч от 7 думи който е 1:1 със тайтъла на блога, и моя го няма в топ 200 :) . Нататък ме домързя да гледам. А от два месеца и половина насам не е слизал от топ 10 за "legal ecstasy" (без кавичките), като напоследък беше между 4-6. Става дума за get-legal-ecstasy .blogspot.com.

Блога си е събмитнат в над 1000 директории иначе.
 
Последно редактирано:
Copyscape ми показва само една страница с дублиран контент, и то са 20-ина думи. Ще го оправя, но ме съмнява да е това.

Една седмица преди срива ми е последния индексиран пост. Иначе написах един нов вчера и още не е индексиран...

Както и да е де, не ми е голям зора. То се е видяло че времето ще си покаже, но исках да проверя дали не съм изпуснал нещо. :)

Едит: Още два блога се сринаха по същия начин, и то бяха от онези дето носеха парички. :)
 
Последно редактирано:
Извинявам се тъпия въпрос, но някои би ли ми дал пример за афф блог
 
Мерси много :) А само 1 последен въпрос: от този блог изкарват ли се пари и как :)
 

Горе