Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Някои от по-забавните коментари в това видео:
Това за който е без фейсбоклук или по някаква причина не вижда видеото.

Momchil Zabunov
Браво наистина на тия смотаняци само дават поводи да удължават всички излишни мерки.
Вече има милиони ваксинирани и никой не е умрял от ваксина, вредни влияния също не са доказани в прави и здрави хора. Да отиват да се ваксинират и да приключваме с тия глупости. Живеем в 21 век а четем статистики за умрели от болести които от години не са вземали жертви.
През коминизма защо всички са били ваксинирани питам? Трябва ли да се вземат такива радикални мерки за да се възвърне някакво усещане за ред?
валя маринова
Всичката мара втасала ,влезли в мола ееее голямо геройство....защо не протестирате за цените които скочиха главоломно....явно сте богати щом проблема ви е влизането в мола
Стефан Момчилов
Колко сме овце българите, не протестират за цените на тока,бензина и ниските заплати,тръгнали да протестират,че не могат да ходят в мола.Мерките са такива в цяла Европа.
Marinka Minkova
Така ли ще спираме пандемията ,като влизамее в МОЛ, накуп, без маски, дистанция и малки деца, които също може да се разболеят.В целият свят се спазват мерките, само при нас - не. Интересно ако тези хора се разболеят ще т ърсят ли лекарска помощ щом сега не се съобразяват с препоръките им.
Благовеста Пишиева
От там директно в Ковид отделения....ако има места ! С тази дисциплина и лична безотговорност , сме на това положение !
Anastasia Stefanova
Какво нещастие. Да вървиш срещу собственото си здраве на ината да си устоиш. Бедни душици!
Svetoslav Velikov
Заради ваксината и този ковид цените скочиха на горе и ще продължават да скачат когато си мълчим и няма кой да се намеси... Потдкрепям хората за ваксината но не е само това проблема има др....
Boncho Georgiev
Тока се вдига а вие мола бокотирати е товае. Прости ята на Български граждани да но мола нахрани децата ви
Светлана Маджарова
Протестирайте за скъпия хляб, който ядем, за тока, за бензина, решихте да идете в Мола, няма що! Влезте в някоя културна институция, в театъра например! Но там хората са ваксинирани!
Емил Димитров
Сега, ако полицията си е на място, би трябвало да застанат на изходите и на всеки един без сертификат на излизане да му лепнат по един акт за 300 лв. Иначе това ще остане унижение за държавата.
Тоня Камбурова
Когато обикаляш два дена със спукан апандисит болниците...щото са закрили отделенията и всичко е ковид. Пожелавам на всички, дърдорковци, да изядете най-големия от пандемията.
Боян Асенов
Браво на тях но не само Стара Загора да излизат на протест и цяла България трябва олиото стана 5 лв хляба 2 лв а заплатите ниски
Martin Martinov
Като се натръшкате по болниците утре, кой ще ви е виновен? Със сигурност лекарите. Ще има ли толкова свободни легла в Зарата?
Мария Благоева
Прости хора,много още ще се влачим ! Голямо геройство,няма що!
Маруся Иванова
Това н е е свобода уважаеми протестиращи Свободата ще дойде когато се преборим с тоя вирус, който почерни толкова семейства Това ще стане само с дисциплина
Ваня Христова
Абе,хора ,защо не нахлухте така гордо в ЕОН,ЧЕЗ,ЕнергоПро....като вдигнаха цената на тока?Или Вие това не го знаете..Не знаете ,че тока се вдигна с 30%....И айде стига сте развявали знамена ,на които пише "Свобода или смърт" ...
Мариана Иванова
И какво?За тока що не излезнахте???Мола обаче е друга работа!Много сме жалки,прости и погрозняваме!
Viktor Shishov
Браво! Супер сте големи! До петък 29-10 няма да има места в болниците и ще започнат да ги слагат по зали и училища... Днес умря от Ковид едно средно голямо село с 243-ма жители. И тяхните права също ли бяха ограничени?
Ай стига толкова. Хубавото е, че все още повечето коментари са от тип "Браво".

Интересното е, че почти половината от тези хора с интересните коментари хвърлят вината за покачването на цените върху вирОса. Почти им се иска да кажат, че ние сме виновни за техните финансови страдания. И вероятно биха го казали, достатъчно е само да го съобщят веднъж по телевизията по този начин. Същите тези хора явно са представители на онези бедни, които все още очакват държавата да ги спаси и да ги обгрижва :confused:
 
Сополо контра тути липсваше с жалките си опити за духовитост. То верно да се чудиш кое е първичното: ваксините увреждат мозъчни клетки или само мозъчно увредени индивиди с радост се включват в клинични изпитания.

Това за донорите ми се губи. Явно съм казала нещо друго, ама то горкото пак не е схванало смисъла.
 
 
dAkZHM8.jpg
 
Да обобщя за по-нередовно четящите какво научихме от последната страница на тази тема. Двама форумни потребители искат ваксинираните да измрат до крак, но в краен случай няма да се разсърдят и ако само останат осакатени за цял живот.

r94tPG0.jpg

Да не съм те карал аз да си биеш отвари, дето никой не носи отговорност за тях? Лайка не значи, че искам да пукнете всички или да останете сакати, напротив. Вие достатъчно се наказахте, като се боцнахте. Ще живеете с тая мисъл до края на живота си. Каквото и да стане, ще си мислиш, че може да е от ваксината. Заболите главата, ще си мислиш, че тромба идва, ще те заболи нещо друго, автоимунно е... След време, като почнат да излизат неща, не искам да съм на твое място, без значение дали са фейк или не. Аз не бих си го причинил това.

Иначе дано да ти се размине, на теб и на всички като теб! Ама страха, така или иначе, ще ти се случи.
 
Много впечатлителни госпойци имало тука - чак събират доноси и сигурно ше искат да кенсълват Нандиту... :D
 
Я да ми обясните как това, което съм казала означава, че "било сладко да умират в катастрофи"?

Превеждам за дебилите: Хипохондриците са най-добри за донори (когато се стигне до преждевременна, насилствена смърт), защото се поддържат в отлично здраве. Факт е. И лекарите ще ви го кажат. :)
 
По-назад в тази тема, преди месец-два някъде, към мен имаше и лично пожелание във връзка със смъртта ми, но тогава реших да не отговарям и да го подмина. Явно ти е навик да пожелаваш смърт на хората и ако не виждаш проблем в това си е за твоя сметка. Като пускаш разни смайлита постоянно писанията ти не стават по-малко гнусни и злокобни.
 
По-назад в тази тема, преди месец-два някъде, към мен имаше и лично пожелание във връзка със смъртта ми, но тогава реших да не отговарям и да го подмина. Явно ти е навик да пожелаваш смърт на хората и ако не виждаш проблем в това си е за твоя сметка. Като пускаш разни смайлита постоянно писанията ти не стават по-малко гнусни и злокобни.
То да беше само към теб. Те се хилят като им съобщават броя починали. Без да си дават сметка, че между тях има хора на тяхната възраст...
 
  • Like
Реакции: Test
По-назад в тази тема, преди месец-два някъде, към мен имаше и лично пожелание във връзка със смъртта ми, но тогава реших да не отговарям и да го подмина. Явно ти е навик да пожелаваш смърт на хората и ако не виждаш проблем в това си е за твоя сметка. Като пускаш разни смайлита постоянно писанията ти не стават по-малко гнусни и злокобни.
Във всеки твой пост, насочен към мен има гнусни и обикновено непредизвикани обиди. Не ми се прави на много деликатен и чувствителен сега. Сам отряза възможността за нормален диалог между нас, и то не сега. Тва е положението - Когато сееш ветрове ще жънеш бури.

Те се хилят като им съобщават броя починали
Хилим се на теб, а не факта, че са починали хора. Неспособността ви да асимилирате елементарни неща говори красноречиво защо толкова лесно се включвате в изпитание на медикамент, и то безплатно.
 
@бандастрабанти Диалог нямам желание да водя със зловещи същества, които нямат елементарно усещане за границите, които не трябва да бъдат прекрачвани никога при междуличностната комуникация. Единствената ни пресечна точка е когато напишеш някоя гигантска глупост, а ти го правиш постоянно, която не мога да подмина и се чувствам длъжен да я опровергая. В диалозите, в които участваш така или иначе присъстваш само защото си се натрапила с безочливо нахалство, а не с интересни или полезни мнения.
 
Последно редактирано:
My body - My Choice важи само за правото на аборт, така ли? За участие в медицински експерименти телата ни са собственост на някакви господари. Заради жалки мишки като теб силно се надявам отварите да ви избият до крак или поне да ви осакатят фатално.
Това е малко крайно. Не знам какъв е проблема на хората анти-ваксъри, може би като на тия, които са непушачи. :) Но факта е, че всеки има избор, и това не трябва да прави едните по-агресивни спрямо избора на другите. ;) Всичко друго е празни приказки. ;)
 
Това е малко крайно. Не знам какъв е проблема на хората анти-ваксъри, може би като на тия, които са непушачи. :) Но факта е, че всеки има избор, и това не трябва да прави едните по-агресивни спрямо избора на другите. ;) Всичко друго е празни приказки. ;)
Това е не малко, а доста крайно и вече казах, че не го мисля наистина.
И относно какъв ни е проблемът - никакъв по отношение на факта, че някакви хора са решили да се ваксинират, ама НИКАКЪВ. Проблемът ни е в това, че карат нас насила да го направим. Ако ти не виждаш проблем в това, не знам има ли смисъл даа ти обяснявам защо наистина е проблем.

Ние признаваме правото ви на избор. Държавата, ЕС и някои фикснати не признават нашето. Виждаш ли разликата?
 
Те се хилят като им съобщават броя починали.
Добре де обясни ми само това. Две години и повече слагата починалите за денонощие в обща бройка без значение от реалната причина и ги играят ковид, обявяват положителните тестове за болни, бройката скача, ти се изпразваш от кеф зашото си бил прав.

За това ли е всичко? Манипулират броя болни ( да не се бърла със заразени или положителни тестове), манипулират причините за смъртта. Дадох ви два примера с мой роднини. Един от миналата година, едих от преди месец. Преди тоа ви дадох още примери как починалите тук в старчските домове направо ги пишат ковид.

Питах те сто пъти ако ти плащат ( явно е доста добре ) дай оферта минавам в твоя отбор веднага? Но ако не братле, направо се ужасявам колко е голяма възможността да си тъп. Както писа, че се молиш за мен по-назад аз не мога да се моля обаче стискам палци на всички около теб тази тъпота да не ги затрие..
 
Това е малко крайно. Не знам какъв е проблема на хората анти-ваксъри, може би като на тия, които са непушачи. :) Но факта е, че всеки има избор, и това не трябва да прави едните по-агресивни спрямо избора на другите. ;) Всичко друго е празни приказки. ;)
Блинки, това с правото на избор вече не е точно. Защото ако тия бг овце не ги задължиш, ще си кретаме цял живот така.
 
Добре де обясни ми само това. Две години и повече слагата починалите за денонощие в обща бройка без значение от реалната причина и ги играят ковид, обявяват положителните тестове за болни, бройката скача, ти се изпразваш от кеф зашото си бил прав.

За това ли е всичко? Манипулират броя болни ( да не се бърла със заразени или положителни тестове), манипулират причините за смъртта. Дадох ви два примера с мой роднини. Един от миналата година, едих от преди месец. Преди тоа ви дадох още примери как починалите тук в старчските домове направо ги пишат ковид.

Питах те сто пъти ако ти плащат ( явно е доста добре ) дай оферта минавам в твоя отбор веднага? Но ако не братле, направо се ужасявам колко е голяма възможността да си тъп. Както писа, че се молиш за мен по-назад аз не мога да се моля обаче стискам палци на всички около теб тази тъпота да не ги затрие..
На теб няма как да ти отговоря, твърде си ограничен. Няма смисъл.
 
Блинки, това с правото на избор вече не е точно. Защото ако тия бг овце не ги задължиш, ще си кретаме цял живот така.
Проблемът всъщност е световен и Да - ще си кретаме така цял живот, независимо колко пъти ще ви/ ни бодат. Справка: държавите с над 80% ваксинирани, които отново изнудват поданиците си и заплашват да отложат връщането на отнетите им още миналата година права.
 
Страхотни анализатори сте, евала. Едни казват, че самолети ни пръскат, други, че няма вирус, трети че е само грип. А хората си мрат като мухи в това време. Ами ДАНО да ни задължат да се ваксинираме, дано!
 
  • Like
Реакции: OSH
Страхотни анализатори сте, евала. Едни казват, че самолети ни пръскат, други, че няма вирус, трети че е само грип. А хората си мрат като мухи в това време. Ами ДАНО да ни задължат да се ваксинираме, дано!
Пак питам как така знаеш, че хората мрат като мухи от ковид? Докажи го, но не с статистиката на БТВ. Знам, че не можеш.

Поеми дълбоко дъх, включи режим разсъждения а не сляпа паника. Лека полека ще се наместят нещата в гълъбарника над раменете ти.

Но винаги остават двете опции от предходния ми пост. Което за съжаление ще доведе до повече жертви. Хората могат да бъдят лесо манипулирани от хора като теб. Дори тези който мислят в един момент олъчвани всеки ден от истеричните ти изпълнения може да загубят вяра в собствените си способности да разсъждават. А това е фатално в повчето случай.
 

Горе