Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Интересно защо ли така, каква ли е истинската причина

 
Напълнихте ми ваксинираната душа

Мислех, че само телата са подложени на въпросния геноцид, но явно и на душите са посегнали. БПЦ да се намеси спешно! o_O
 
Интересно защо ли така, каква ли е истинската причина

Без да имаш инсталирана старата ваксинационна версия, нямаш право на ъпдейт, личи си, че Бил Гейтс има пръст в тая работа.:)))
"С поставен бустер са 11.5%, а ваксинираните с втори бустер са едва 0.8%. Неваксинираните български граждани са 70%."

А така, фарма фашугите на веро.

Удивително как всички проверки показват че първоначалните ваксини, ако им приемем детското броене на скок на антитела (защото друго, примерно "спиране на разпространение" отпадна веднага), то този ефект го има само срещу оригиналния щам. Срещу новите омикрончета не стават.

А новите ставали били срещу омикрончета, но ако не си инжектиран, първо трябва да получиш дозите стара ваксина дето грам не работи срещу омикрон, и после чак новите бустърчета.

Ама не било това относно фарма лобита и чиновници почуствали се богове, не, това било научно.

В наши дни като се опитваш да говориш с такъв носител на светлината и прогреса, първо казва "не вярваш в науката а?" И ти такъв "не бе, просто не вервам на вашия булшит". И той "а, значи не вярваш че истината съществува", и ти такъв "не бе, просто твоя булшит. не вярвам в него." И той "колко ти плаща Москва да говориш тези неща?"

Изглежда някакъв мозъчен дефект не им позволява да осъзнаят каква жалка сган са.
Тоя фарс вече става едно към едно с онова с книгите в книжарниците продавани в пакет.
Ако искаш са си купиш Отнесени от вихъра трябва да си платиш и за залежалата стока на Ст. Ц. Даскалов в пакет.
 
Последно редактирано:
И Куин Лизи 2 си замина от ваксината. Маса млади хора си отидоха... :cry:
 
И Куин Лизи 2 си замина от ваксината. Маса млади хора си отидоха... :cry:
Ако е вярно, че е умряла точно от оръжието, което нас искаха да изтребват, па щяха да ни пандизят, па газиха ни, па убиха няколко от нас. С идеята да ни спасят.
Не че ми е направила нещо лошо, ама искрено им пожелавам на т.нар. елит, фашимерски, такива новини да станат ежедневие. Имам предвид точно от "ваксина".
 
Ако е вярно, че е умряла точно от оръжието, което нас искаха да изтребват, па щяха да ни пандизят, па газиха ни, па убиха няколко от нас. С идеята да ни спасят.
Не че ми е направила нещо лошо, ама искрено им пожелавам на т.нар. елит, фашимерски, такива новини да станат ежедневие. Имам предвид точно от "ваксина".
Ванка, бъзиках се, колкото и да е неуместно. На 96 години все ще се намери от какво да се умре. Явно и рептилите умират, въпреки че тя беше от умерените. Дупе да им е яко на британците с Чарлз, който е голям фен на The Great Reset - You will own nothing...
 

Stepan Polyakov​

13 октомври 2021 г. ·
И някакъв супермаркет в Пазарджик раздавал безплатни ваучери за храна срещу... ваксинация. Ха!
За първи път във вече не чак толкова краткия си живот виждам такава всеобхватна, помитаща направо вълна на хуманизъм от правителствата към собствените им граждани. Те искат да ни спасят на всяка цена. На всяка!
Но пък многократно съм виждал точно обратното. Да изпращат на другия край на света млади мъже, за да загинат в някакви напълно безсмислени войни. Да оставят съвършено хладнокръвно убийци и педофили да вилнеят из градове и села. Да наблюдават как хора умират от липса на елементарни медицински грижи /и не само у нас/. Да допускат напълно съзнателно възрастни да падат от глад и студ, когато може просто да се напълни един казан топла супа и да се скове някакъв дървен навес. Да вкарват умишлено в страните ни терористи, които взривяват и колят невинни и нищо неподозиращи граждани. Да се наслаждават как цели семейства с малки деца остават без покрив над главата с фразата "Така е при капитализма, ипотеките трябва да се плащат". Капитализъм ли казах?
Така че, виждал съм всичко това по много пъти и продъжавам да го гледам. И знам, че когато има война, някои печелят много, адски много. Капитализъм, щото...
А сега изведнъж безплатно - смартфони, ваучери, томболи, билети за мач... Само и само да се ваксинираме. Държат се с нас като с видиотени деца. Хм, ще ме прощавате, но това предизвиква известно подозрение, все пак. Първо ще си отворите всички банкови сметки /и офшорните/ и тогава ще разговаряме. Точка. Дотогава под двадесет процента.
Adios, Auf Wiedersehen, Sayōnara, До Свидания, Au Revoir, Arrivederci... Или просто казано - Вървете на майната си!
 
Курбан ще дам, ама след бустера през октомври! Който пак САМ ще си сложа. САМ. С-А-М!
Славчев, ти ако се грижиш за автомобила си, аз се грижа и за здравето си. Ама ти няма как да го разбереш това. И знам, че ще ми кажеш, че не си боледувал от 20 години, знам. Спести си смеха ;)
 
Айде Тетка, нова дозичка, после няма и да се хилите да можете, само ще мучите!
 

Прикачени файлове

  • Псевдология.jpg
    Псевдология.jpg
    214.2 KB · Преглеждания: 6
Някой ако си мисли, че Елита е ваксиниран се лъже жестоко! За тях си има други терапии.
Д-р Зеленко лекува Тръмп, докат беше президент. Д-р Зеленко е върл "антиваксър". Д-р Зеленко е автор на протокол за лечение на Ковид. Наскоро го починаха д-р Зеленко. Явно им пречеше.
Тая зима ни гласят нов зелен сертификат, Асен Василев го е казал изрично, ковид усойницата проф. Аргирова и тя.
 

Горе