Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Някой знае ли, какво се случва със създателя на темата ?
Жив ли е, добре ли е ?
Жив си е и сигурно не се е вакснал :D
 

International Blood Bank for the Unvaccinated Has Been Formed with Members from at Least 16 countries​









there-is-still-hope-happy.gif
 
WHO shares video stating online “anti-vaccine activism” is deadlier than “global terrorism”:eek::eek::eek::eek:
В крайна сметка хората трябва да разпознаят индивидуалните престъпници - хора или цели организации като WHO - и да преследват тях, а не само действията им. Щото безнаказаното престъпление води след себе си ново, и то по-голямо престъпление. Такава е психиката на психопатите, никога не им стига.
 
В крайна сметка хората трябва да разпознаят индивидуалните престъпници - хора или цели организации като WHO - и да преследват тях, а не само действията им. Щото безнаказаното престъпление води след себе си ново, и то по-голямо престъпление. Такава е психиката на психопатите, никога не им стига.

Те ползват всички институции, като бухалки. Това на снимката е писмо от полицията в UK, което е изпратено точно преди Коледа да сплаши, заради пост в tweeter за LGBTQ общността !


IMG_20230107_160101_107.jpg
 
Наближава Оруелското време - цензура, смяна на значението на думи, забрана на определени думи, наказания ако не мислиш като партията. Те във Великопръдня полицията боядисва колите си във pride цветове, за да се бори с гей престъпност. Там това правя вместо да се занимават с истинска престъпност, която се случва всеки ден. Наскоро арестуваха жена защото се моли на ум или по-скоро, защото не мисли като партията - убиването на деца е хубаво.
TELEMMGLPICT000267932924_trans_NvBQzQNjv4Bqek9vKm18v_rkIPH9w2GMNpPHkRvugymKLtqq96r_VP8.jpeg


 
Фашагите преди 10-тина г. правиха ваксинационна кампания в Африка, водеща единствено до безплодие. Доказаха го в лаборатория, без всякакво съмнение умишлено са вредили на организма, с риск от остеопороза и какво още беше. Филмчето го пусках тука.
Много народ се оплака от безплодие, след прилагане отровите на Урсула и компания. Май разчистват планетата, да може те да се размножават на широко. Сам шефът на Файзър не ще да се ваксинира, явно знае по-добре от нас.
 
Наближава Оруелското време - цензура, смяна на значението на думи, забрана на определени думи, наказания ако не мислиш като партията. Те във Великопръдня полицията боядисва
Само думата Фаши3ъм в Уикипедиа е била редактирана над 100 пъти в английската и немската версии през последните 2г.
Иначе в едно споделено днес видео С3О казват, че са много притеснени, че 30% от световното население няма нито една доза.
 
Бай Тодор затуй опандизил Желю Желев. Познал се в книгата му "Фашизмът". Да преследваш хора именно защото са здрави, незачитайки елементарни Конституционни права, си е точно фашизъм. Повсеместна автоматична цензура, убийство на учени, прикриване на странични ефекти и фалшификация на документи... Искат ни мъртви, просто е. Все за демократични ценности плямпат, ТЕЦ-овете ще ни спират, да може те на широко да си возят задниците със самолет до края на света, да обсъждат как на мене ще ми смятат въглероден отпечатък. Байдън дори заспа на конференцията.
Май са ни подготвили наистина смъртоносен вирус, Ковид беше за загрявка, дали ще ни убедят да се откажем от елементарни човешки права. Най-страшното предстои. Като нищо ще въведат ефективен затвор, на който не се подложи на отровите им, да го излекуват от деца, докато Урсула е изсрала цели 7 броя. Дори Хитлер е ходил на избори, тая не е. Появи се от някаква дупка, да ми разправя, че ако не се подложа на семейния им бизнес ставам престъпник. Обърнаха парите от нашите данъци, за собственото ни изтребление.
 
Най-страшното предстои.
Просто огромната част от елексирите са с по-малка концентрация и ефектът ще се прояви до 5, максимум 10г. Големият мор тепърва предстои, както го е описала Ванга. Според мен основната причина ще бъде рак, понеже при по-концентрираните чарджове има турбо рак. А и от неговото лечение са най-големи печалбите...
 
Много интересно...


 
Сарийски за първи път обсъжда новия световен ред. Много, много интересно...

@contra, не си и помисляй, че ще ме изпревариш да постнеш нещо от Поглед тв. :)

 
Нямам търпение да го видя, при положение, че доста лекари имат наблюдение, че ваксините отключват рак при ремисия и засилват пагубните последствия при съществуващ такъв, се очертава голям "купон" ...


IMG_20230108_085126_103.jpg
 
Така, като се замисля плана е супер. Ваксинират хората и ако не измрат веднага, то ще станат доживотни клиенти на фармацията и онкологичните болници ..
 
Пропагадната не спира... Облъчват и ни се подиграват едновременно. Още си спомням как на Златните Глобуси "ваксинираха" публиката, 1 година преди пандемията(Predictive Programing).

 
Ракът подлежи на третиране от маса години, сума ти учени излязоха с методи, обаче НьЕ, чекаме Пфайзер и Бурлата да извадят ваксина против рак! :D

 
Има други лекари, които направо изчезват, когато открият лек. И как завършва интервюто с Буржински, последните му думи дават достатъчен отговор.
 

Горе